sex

ephi79

New member
sex

כן, אני יודע שהדברים הבאים אולי יותר מתאימים לפורום "סקס לנוער", אבל בכל זאת נדמה לי שיש להם עניין מיוחד ליוצאים בשאלה. כשקשר נהיה מיני, מיד עולות אצלי מחשבות של האם זו מישהי שהייתי רוצה לבלות איתה את שארית חיי. אני מניח שהעבר הדתי והחינוך שקיבלתי תרמו לא מעט לצורת חשיבה זו, שקשה מאד להשתחרר ממנה. השאלה היא האם זה באמת לגיטימי להיכנס לקשר מיני בידיעה שזה ייגמר מתישהו, במוקדם או מאוחר? לפעמים אני מנסה לתרץ לעצמי, שאני לא באמת יודע את זה, ושאני רק רוצה לבחון את הנושא. אבל בתוך תוכי, אני כבר יודע את התשובה. ובכל זאת, הדחפים והרצונות פועלים כאן ועכשיו. אפשרות אחת זה פשוט להצהיר מראש שאינני מחפש קשר רציני. הבעיה עם אפשרות זו היא שאיכשהו אני אפפעם לא מוצא את העיתוי הנכון להגיד את הדברים, ולסקס יש נטייה לקרות לפני שממש מדברים עליו.. וזה מביא אותי לשאלה השנייה, האם קשר אמיתי יכול לצאת מהתחלה כזאת? נראה לי כמעט בלתי אפשרי להימנע מחיבור גופני בקשר, אבל האם זה לא הורס את כל הדברים האחרים? את היכולת להיות פשוט חברים טובים, להעמיק ולמצוא מקום אמיתי זה בלב זו, ולהגיע למה שקראתי עליו שנקרא "אהבה"? ואפילו אם כן רוצים להיכנס למיטה בהתחלה, האם ראוי יותר לדבר וללבן את הנושא קודם? לתאם ציפיות באופן מילולי וברור?

Le Fay

New member
לעניות דעתי גם לגיטימי לגמרי

להיכנס לקשר רציני "בידיעה שזה ייגמר מתישהו, במוקדם או מאוחר" וההבחנה בין קשר "מיני" ל"רציני" משעשעת אותי ביותר. ההבחנות האלה טובות לדמויות קרטון, אבל חסרות ערך ביחס לאנשים ממשיים: אתה (אולי) יודע למה אתה מתחיל בקשר עם אדם אחר, אבל אף פעם לא יודע מראש למה ולאן הוא עשוי להתפתח, קל וחומר מתי ואיך הוא ייגמר. במילים מפורשות יותר: אתה יכול להתחיל חברות 'רצינית' ולגלות כעבור שבועיים שחוץ מסקס לא היה שם כלום (וגם את זה למרבה המזל כבר מיציתם לגמרי). מצד שני אתה עשוי להתעורר עם סטוץ ללילה ולרצות מאד להישאר להכיר אותה מקרוב בעשרים השנים הבאות. אתה יכול לרקוד פעם סלואו עם מכרה מגיל 17 ולגלות פתאום שאתה מאוהב בה עד מעל הראש, ולהתחיל לתעב בנאדם שאהבת שנים בגלל האופן בו מרגיש שער העורף שלו תחת אצבעותיך. ואם תרשה לי להציע: הנח לעזאזל לתנאים. החיים קצרים, השליטה שלך על מה שיתרחש בהם מזערית ותעודות הביטוח מזוייפות. הכלים הכי טובים שיש לך הם מה נעים לך ומה לא, סמוך על ההרגשות האלה, כל השאר ספקולציות.

Le Fay

New member
לא, וזה ממש לא בסדר...

דיר באלק! עדיין מנסה להתגבר על מחמאה מתוהה מאתמול, מה יהא על המוניטין שלי אני שואלתותך?

Le Fay

New member
תודה! אבל השארתי לך לענות על...

שאר השאלות שאפי העלה, למשל כמה צריך להסביר מראש במילים, אם בכלל; ולא יזיק להבהיר שעל שאלות כאלה לא חלה התיישנות גם אחרי גיל העשרה.

אבזץ

New member
אצלי השאלה היא הפוכה.

מתי ואיך לעזאזל לסתום את הפה... ??? וברצינות, מעדיף להיות במיטת אנשים שאני מצליח לתקשר איתם. בתקשורת טובה לא צריכים הרבה מילים, אין זה אומר שאסור לדבר, כמובן. מקווה שהכל ברור ומובן. לילה טוב.

yaniv1216

New member
יפה!

ובמיוחד אהבתי את המשפט ``החיים קצרים והשליטה שלך על מה שיקרה בהם מזערית ותעודות הביטוח מזויפות`` אם זה משפט מוכר אז יפה! ואם זה שלך. אז את ענקית!

sivanshani

New member
אפשר לדעת מראש

בייחוד בגלל שההחלטה והכוונה משפיעות על התוצאה.

miss mcmillan

New member
גלישה לבנאליות, להסכים עם לה פיי

אבל לעתים אין אלטרנטיבה
. אני לא חושבת שהגדרות משחקות איזשהו תפקיד בקשר, על כל פנים לא בהתחלה- המשחק צריך להיות חופשי, כדי שתוכל להרדגיש בחופשיות מה אתה באמת מרגיש ביחס לאדם השני, ולא לקבע את עצמך מראש ב"מחוייבות" כלפי עצמך כי זה קשר רציני או לא. לגבי ה-לדבר על זה, אתן לך טיפ: לבחורות יש אינטליגנציה, ובעיקר אינטליגנציה רגשית, שהיא לא בהכרח גבוהה אבל בדרך כלל גבוהה יותר מזו שתייחס להן (אם הבחורה כבר מתלכחילה נראית לך אינטליגנטית מדי לטעמך, ברח כמו הרוח). לתאם ציפיות באופן ברור זו כמעט תמיד גסות רוח וזלזול באינליגנציה של הנ"לות [הערה זו מופנית לכל זכרי הפורום באשר הם], או סתם יחשבו שאתה אידיוט. ועוד משהו- אם דעתי כבר מוצאת לה במה. כשאתה ברור ונקי עם עצמך, יודע מה אתה רוצה, לא מצטער ולא מתנצל ולא משקר על זה, אני מאמינה שאם בכלל- סקס רק יעשיר את הקשר. לאור העובדה שאני לא מאמינה באפלטוניות, מעבר לרמה חלקית ומצומצמת, ההפרדה החדה כביכול בין קשר חברי, "קסום", "טהור", "הגון" ו"אוהב" לבין סקס חייתי בהחלט, נראית לי מפספסת משהו.

אבזץ

New member
כן. פחדתי להיות כ"כ נחרץ

(סוג של זילזול... לאחר ניסיון של כתיבת הודעה או שתיים) אמת וצדק. לא יכולתי לומר זאת טוב יותר. יום טוב

ephi79

New member
רק לגבי האינטליגנציה הנשית ../images/Emo22.gif

אין קשר לזלזול, נראה לי שלבנים (או לפחות לי, לא רוצה להיכנס לסטריאוטיפים) יש צורך באופן כללי שדברים יהיו ברורים באופן מילולי, ולא רק ברמה של הבנה, וזה ללא שום קשר להערכה שלי של האינטליגנציה של מי שנמצאת מולי. רק לסייג את הדברים - כמובן שזה לא תמיד ככה, ויש הרבה דברים שההבנה המעודנת יפה להם, אבל זו נטייה כללית.

yaniv1216

New member
אפשר לומר

שזה לגיטימי להכנס לקשר (מיני או לא) בידיעה שיגמר מתישהו. כל עוד הסכמתם על זה מראש. ואם לא.. אז זה משו אחר.. מה גם שקשר שבא ל``אהבה`` יכול להיות (וזה לרוב) שיהיה סקס בהתחלה. זה גם תלוי ברצון שלכם אחד בשני. אבל יש גברים שזה מוריד את הערך של הבחורה בעיניהם.. (במיוחד מי שהיה בקשרים עם דתיות ויודע כמה זמן לוקח להם להגיע למיטה..) מקווה שיצאתי ברור.. כי אני בעצמי קצת התבלבלתי אבל בקיצור זה תלוי.. וזה אינדווידואלי

תפסיק להתפלסף-ותתחיל לעשות!

לא צריך יותר מידי להתברבר עם זה-פשוט מוציא את החשק... כן, כדאי להבהיר קודם לכן שאין כוונות רציניות. עדיף יזיזה מאשר פרטנרית מקרית (פחות חשש מאיידס, יותר תחושת קירבה ולא צריך להתאמץ יותר מידי...) אני אישית לא ממש בעד סקס סתם, אבל בשעת הדחק- אפשרי בהחלט. <ואל תרגיש רע עם עצמך על זה שאתה בן אנוש- הכי חשוב!>

בן הצבי

New member
``בשעת הדחק``..

גיחכתי לעצמי כאן כשקראתי את המילים שכתבת: ``בשעת הדחק``.. כמעט חשבתי שתגידי ``בשעת הדחק בדיעבד מותר``..

אומי5

New member
לא תמיד צריך לדבר יותר מידי

אבל חשוב להבהיר עמדות,אם אני רוצה מישהי לסקס נטו ו/או קשר רופף ולא אישי,היא תדע את זה ,אם יתאים לה היא תזרום אם לא יתאים לה היא לא. אני חושב שכמעט תמיד סוגי הבחורות שיתאימו לכל אחד מהקשרים האלה לא יתאימו לך לקשר אחר(כמובן שמישהו אחר יכול למצוא בהן נפש תאומה). לאומת זאת אם אתה רוצה מישהי לקשר רציני, אל תבוא עם נייר עמדה ,ובו כל המחשבות שלך על הקשר,תן לה להבין שאתה רציני,על כל השאר אתם עוד תדברו מספיק. אם אתה באמת בקשר רציני,אז או שהסקס הוא הרבה יותר מפורקן יצרים,ואז הוא יבנה את הקשר ולא להיפך,או שהסקס הוא נטו סקס,ואז כנראה שימיכם כזוג ספורים....

למעלה