Sex On The Beach

screwdelulu

New member
Sex On The Beach

פעם אחת ולתמיד, איזה מיץ יש בפנים? אוכמניות או חמוציות?? כי אני יודע ששמים Cranberry שזה חמוציות אבל איכשהו בכל מקום שראיתי היה כתוב אוכמניות... בהנחה שזה כן חמוציות, זה המיץ הזה שקונים בבקבוק ענק של 2 ליטר ועולה 20 שקל?

010386

New member
נצל"ש כוסית-שוט

יש לי בבית כוסיות עגולות הדומות לכוסיות הקפצה של טקילה. הכוסיות שיש לי הן בגובה 4 וחצי ס"מ (בלי התחתית העבה) ובקוטר 4 ס"מ. יש אולי איזה נוסחה שתראה לי כמה מ"ל יש בכוסית כזאת ? או כמה שוטים יש בבקבוק של ליטר עם כוסית כזאת ? שאלה אולי קצת מפגרת אולם חשובה נורא לצורך הפקת מסיבת יום הולדת ולדעת כמה שתייה איכותית לקנות בלי להוציא יותר מידי כסף
תודה

MidNight Flame

New member
נוסחאת שטח מעגל * גובה הכוס בס"מ

אם אני לא טועה הנוסחה לחישוב שטח מעגל זה רדיוס*פאי בריבוע אבל אני ומתמטיקה לא חברים טובים אז הייתי ממליץ לאמת את זה.

010386

New member
כתבת לי משהו ביפנית ../images/Emo13.gif

אבל טוב שלפחות אתה יודע איך קוראים לדברים האלה.. כי לי באמת שאין מושג.. 3 יחידות במתמטיקה.. לא מלמדים ברמה כזאת כמו שדיברת עלייה

amircn1

New member
אז ככה

קודם כל שטח עיגול = pi*R^2 R= חצי קוטר = 0.02m H= 0.045m חישוב פשוט: V=pi*R^2*H=3.14*0.02^2*0.045=56ml או בקיצור כ- 60cc אמיר

010386

New member
ואוואווו.. ../images/Emo5.gif

העיניים יצאו מהמקום.. נוסחא מצמררת פשוט! אני השתמשתי בדרך הישנה.. לקחתי בקבוק חצי ליטר של קולה והתחלתי למזוג.. יצא לי 50 +- ml ותודה על הנוסחא אני אפנים

כוס מדידה

קח כוס מדידה שמשמשת לבישול (מיכל פלסטיק עם שנטות של מ"ל/סמ"ק וכד'; אם אין לך בבית במטבח אפשר לקנות בכמה שקלים בכל חנות לדברי בישול ובטח גם בסופרמרקטים וכד'), מלא את כוס השוט, העבר את הנוזל לכוס המדידה ותראה כמה יש. או -- קח בקבוק שאתה יודע מה התכולה שלו, למשל בקבוק חצי ליטר מפלסטיק -- מלא אותו במים, ותתחיל לשפוך לכוסות שוט שלך ותספור כמה כוסות זה ממלא.

marsala

New member
אם בכוסות עסקינן...

מי פרסם כאן לפני כמה חודשים מדריך מהרשת לכוסות באר? Mosh

למעלה