sex is violent

• פותח הנושא ent
  • פורסם בתאריך

ent

New member
sex is violent../images/Emo122.gif

בהשראת השיר "Sex Is Violent" של Diamanda Galas

scalla

New member
אני עשיתי משהו שאני שונא לעשות...

אבל זה לשם המחשה. כשמציירים בנות שלא אמורות להראות כמו מכשפות להמעיט בקווים עד כמה שאפשר. דבר שני לטעמי זה לטוב שיש חלקי אות על היד שלה.

scalla

New member
עוד אני אוסיף...

מגניב איך שפיזרת את האקדחים, והאמת אהבתי את זה שהצבע של האור של המנורה כהה יותר (אני רציני). זה נותן משהו. אבל אולי עדיף גם לשנות את צבע הנורא בהתאם (לא סגור על זה).

מיכאל ג

New member
גם לצייר מכשפות זה לגיטימי

יש לא מעט סגנונות ציור שמכערים את הסובייקט.

ent

New member
מה

אבל זה הסגנון שלי...:) אממ לא כל הבנות בעולמנו מלוטשות ומושלמות . אממ הצביעה בדרך

ent

New member
אפשר

להציע לשנות וכאלה, זה הציק לך עד כדי כך שלקחת יוזמה?

ent

New member
:):)

טוב זה סוג של מחמאה.. בכל אופן אני עם ראש פתוח לדברים שונים אז אני בסדר עם המחשות

אחלה בחירה של צבעים לדמויות

והצביעה שלהן מעולה. הצביעה השטוחה מעט של המיטה (והצל) מאחור קצת מחלישה. אני אוהב את הדובי הירוק אבל יש התנגשות לא נעימה בין הכחולים-צהובים של הדמויות לבין האדומים-ירוקים של הרקע, זאת בחירת צבעים בעייתית באופן כללי ובמקרה הספציפי הזה הדמויות נחלשות. נסה למצוא גוונים פחות חזקים ויותר "עמומים" לרקע, אולי גפ בגוונים של כחולים וצהובים.

ent

New member
הבנתי נראה לי

אתה מתכוון שהצבעים של הסדין בעיתיים? ולנסות לצבוע את הסדין גם בגוון דומה לדמויות? זה לא יוריד מהעיניין? ואיך אפשר להעמיק את הצביעה של המיטה והצל? תודה מראש:)

לא בגוון דומה

אלא צבע מאותה משפחה אבל בטון בהיר יותר. וזאת הצעה כדי שהצבעים החזקים כל כך לא יתחרו זה בזה, כמו שקורה עכשיו. יש במאמרים מאמר בנושא תורת הצבע ועקרונות בסיסיים בתחום של חבר שהיה פה בפורום פעם, גל אור. בגלל האתר שלו לא קיים יותר, גם התרשימים לא נטענים משם (בשמנו מערכת המאמרים של תפוז הייתה די מוגבת וזה היה הפתרון האופטימלי) אבל בחיפוש תמונות בגוגל מצאתי תצוגה קטנה של שלושה מהם, אם תצליח לקשר בינם לבין ההסברים...

ent

New member
מאמר מעניין

זאת ממש תורה שלמה ..נחמד לראות איך אפשר לשלוט ולשנות הרבה רק אם מסדרים את הגוונים בצורה מסויימת תודה על הקישור, אני אנסה להחליף את הצבע

ent

New member
רביעי ואחרון

ניסיתי צבעים קרים יותר שיתנו הרגשה שהסדין רחוק יותר

למעלה