sex drugs and rock n´ roll

lirota

New member
sex drugs and rock n´ roll ../images/Emo120.gif

לידיעת כל מעריצי פינק פלויד המלכים: פינק הוציאו אוסף חדש!!! ביי!

funkbass

New member
לכל מעריצי פינק פלויד

יש את הדיסקים והבוטלגים .... אז למה להם לקנות אוסף?

untitled

New member
סתם מעניין אותי

איזה אוסף ומה הוא כולל, למרות שכשמדובר בפינק פלויד פשוט חובה שיהיו לך את כל הדיסקים (למרות ש pulse טוב מאד לפחות ככה אמרו לי)

D.B

New member
יש לי את PULSE ב VCD. תותח-על!!!

הבמה המרשימה ביותר שראיתי אי פעם.... מומלץ לכל חובב פירוטכניקה/תאורה/סאונד מושבע...

untitled

New member
כן שמעתי שזה רציני

למרות שלגבי הבמה התפאורה והפירוטכניקה הטובים ביותר אי פעם אני מקדיש לחומה (אל תשכח, בנו ממש חומה בזמן ההופעה, וגם הרסו אותה אחר ך ככה שהיא גם תתמוטט וגם לא תיפול על הקהל!!!)

lirota

New member
קוראים לו ECHOES

על שם השיר... והוא מסכם את כל התקופות יעני מסיד בארט עד אחרי שווטרס עזב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שווה ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 נכון התלהבתי עם הסימני קריאה? SHIT אני שמיניסטית(?!)

lirota

New member
זה ממש לא נכון

תמצא לי בן אדם אחד שיש לו את כ-ל השירים והדיסקים של פינק?

untitled

New member
דבר ראשון יש הרבה כאלו

אני אישית מכיר כמה. דבר שני זו השאיפה שלי עצמי האמת, שישהיה לי את כל הדיסקים בשלב זה או אחר...

SMILE 4 NOTHING

New member
אשכרה!

הלואי היה לי את רובם או משהו!אבל אני חסרת אמצעים ואני מתה לקנות את ECHOSE!!!!

untitled

New member
דבר ראשון אני מעדיף לקנות את

animals, the final cut, meddle, obscured by clouds, atom heart mother, piper at the gates, work, ועוד רבים וטובים ששכחתי ואז אחר כך את pulse echoes

lirota

New member
באמת סליחה

שאין לי אמצעים!!! אבל יש לי את ANIMALS וזה פצצות!! וכל מה שאמרת,ברור שאני מתה לקנות!אבל כבר אין לי עבודה ואני בפנימיה רוב השבוע!ד.א שמעת את THE DIVISION BELL?

SMILE 4 NOTHING

New member
אני מזדהה עם LIROTA

עוד לא שמעתי את ECHOSE אבל נראה לי שזה בהחלט שווה כי זה אשכרה מסכם אותם ואמנם זה נשמע נורא לסכם את PINK אבל לדלי אמצעים כמונו זה בהחלט בהחלט נראה מושך!

Flash_Gordon

New member
פינק פלויד

היא להקה של אלבומים. אוסף מוציאים ללהקה של שירים. אם את רוצים לשמוע פינק פלויד תשמעו את האלבומים שלהם כי אחרת זה פשוט לא זה. מצד שני פינק פלויד היא להקה של הופעות ושווה לשמוע את pulse כי יש שם ביצועים ממש מעולים.

SMILE 4 NOTHING

New member
נכון את\ה צודק

אבל אם ראיתה את PULSE זה באשכרה הופעה לזקנים!אבל זה כמובן מדהייייייייייייייייייייייייייייייים!טוב זה PINK FLOYD.... UTBH GSHHI Jואני עדיין רוצה לקנות את ECHOSE זה לא סותר לדעתי

SMILE 4 NOTHING

New member
סליחה!! אתה צודק! ECHOES ../images/Emo4.gif

עושים סולחה? אבל אני לא מבינה למה אתה כ"כ מתעצבן מזה....

למעלה