למרות שלגבי הבמה התפאורה והפירוטכניקה הטובים ביותר אי פעם אני מקדיש לחומה (אל תשכח, בנו ממש חומה בזמן ההופעה, וגם הרסו אותה אחר ך ככה שהיא גם תתמוטט וגם לא תיפול על הקהל!!!)
על שם השיר... והוא מסכם את כל התקופות יעני מסיד בארט עד אחרי שווטרס עזב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שווה ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 נכון התלהבתי עם הסימני קריאה? SHIT אני שמיניסטית(?!)
שאין לי אמצעים!!! אבל יש לי את ANIMALS וזה פצצות!! וכל מה שאמרת,ברור שאני מתה לקנות!אבל כבר אין לי עבודה ואני בפנימיה רוב השבוע!ד.א שמעת את THE DIVISION BELL?
עוד לא שמעתי את ECHOSE אבל נראה לי שזה בהחלט שווה כי זה אשכרה מסכם אותם ואמנם זה נשמע נורא לסכם את PINK אבל לדלי אמצעים כמונו זה בהחלט בהחלט נראה מושך!
היא להקה של אלבומים. אוסף מוציאים ללהקה של שירים. אם את רוצים לשמוע פינק פלויד תשמעו את האלבומים שלהם כי אחרת זה פשוט לא זה. מצד שני פינק פלויד היא להקה של הופעות ושווה לשמוע את pulse כי יש שם ביצועים ממש מעולים.
אבל אם ראיתה את PULSE זה באשכרה הופעה לזקנים!אבל זה כמובן מדהייייייייייייייייייייייייייייייים!טוב זה PINK FLOYD.... UTBH GSHHI Jואני עדיין רוצה לקנות את ECHOSE זה לא סותר לדעתי