sex האם מותר

63dymn

New member
sex האם מותר

אם אני בן 30 ובא לי לקיים סקס עם אחד בן 16.5 מותר לי לפי חוק? מי יודע?

אענה ואסייג..

א. אני שונא את סוג זה של שאלות, נראה לי לא לעניין. לא המקום המתאים ולא אנשים המתאימים לשאול אותם. הגורם הרלוונטי ביותר לשאלות מהסוג הזה הוא עורך דין פלילי, רצוי אחד שמכיר או מתעסק בעבירות מין וידע לענות על השאלות בצורה הטובה ביותר. (אי לכך, אין לראות בכל הכתוב מטה שום יעוץ משפטי שהוא, אני איני עורך דין ואיני מתיימר להכיר את החוק ברמה גבוהה מספיק כדי ליעץ לאדם כזה או אחר) (ההיכרות שלי עם החוק מצומצמת ונוצרה רק על מנת להעביר את תמצית התכנים באופן של נהלים ואזהרות לצוות מדריכים בארגון נוער כזה או אחר כדי למנוע מקרים מהסוג הזה).
&nbsp
ב. דעתי (ואחריה מעט (מאוד) מהכתוב בחוק (החלק שאני מכיר)) - אישית, הייתי נמנע מדבר כזה בכל דרך אפשרית, לא הייתי מתקרב למצב שכזה ולו רק בגלל הסיכוי הקטן שאולי יש בזה שבריר יכולת לסובב את הסיפור ולהפוך אותו ללא חוקי.. יש דברים שלא משחקים איתם..
&nbsp
ג. מעבר לכך, על פי הכתוב בחוק, כאשר הקטין מעל גיל 16, המעשה אינו מהווה עבירה כל עוד - נעשה בהסכמה מלאה, הקטין אינו בן משפחה, או בעל יחסי תלות, מרות, חינוך, השגחה, עבודה או שירות עם הבגיר...

אוהדאדם

New member
לא, אסור

זה קריפי ודוחה; אל תשכב עם מישהו שהוא ילד קטן שלומד בכיתה י' בזמן שאתה גבר מבוגר ממנו פי שתיים.
אל תשכב עם ילדים קטנים כאשר אתה בן 30.
אני מצטער שהבנת שאתה רוצה לשכב עם בנים בגיל 30, ולא יצא לך להתמזמז עם נערים בני 16 כאשר אתה היית בן 16; אבל זהו. ברגע שסיימת ללמוד בתיכון, זו הייתה הפעם האחרונה שבה זה היה מותר.

אז לא; אסור.

Apikachu L

New member
גבולי

לדעתי זה מקרה שבו צריך להיות ברור ולוודא שאין שום מרות ולחלוטין. יש זוגות שיש אצלהם הפרש גדול מאוד, אבל לדעתי - אלא אם היוזמה היא שלו - אז לא. יש פתח גדול לניצול שלו.

למעלה