Seven generations - ritual

Seven generations - ritual

http://www.youtube.com/watch?v=40DEXLljiVE

אימה בעיני היצור העדין
עת להב השוחט קרב לשים קץ לחיי עינוי
עור נקרע, זעקה אחרונה בייסורים
כל מה שהיה עשוי להיות נמוג בעת שלב מיוסר פועם בפעם האחרונה
יצור חי שהיה עשוי להיות אהוב ולחוש אהבה בחזרה
כלור בסיוט בהקיץ של בדידות, התעללות ואכזריות
משולל חופש, מוקף סחי ואינו יודע דבר זולת כאב
קיום נואש, טראגי, מוּעד להסתיים במוות אלים
מוקרב בידי ידיים חסרות חמלה על מזבחיהן שותתי הדם של
הנוחות, האדישות ותאוות הבצע
מבותר, משוסעות רגל מרגל לערימת בשר חסר חיים
לסיפוק הדחף לסעוד על המתים
זוועה שיטתית של שליטה והרס
מולידה רעב, חולי וסבל
שחיטה אינסופית מונצחים על ידי רוצחים חסרי חמלה נטולי
כל כבוד
ללא כל הצדקה מעבר לכוחניות

ואין אף לא שנייה אחת באכזריות הזאת שיש לה הצדקה, צורך או מחילה.
בכל שנייה ושנייה, כל בעל חיים שנרצח באימה הוא מעשה של אכזריות ללא יופי ושל מוות ללא סיבה. כל ארוחה שבאה במחיר חיים היא שותפות בשואה שהיא מעבר לתפיסתנו, והמשך קר, אגבי וחסר התחשבות בפולחן של תאוות דם.

פולחן של תאוות דם.

סליחה שאני מתערב, אבל...

אנרכופאי, נראה לי ש, הפעם לפחות, נפלת קורבן לסטראוטיפים שליליים ומטעים, כי Seven Generations היא ממש לא הלהקה שאתה חושב שהיא. נכון, גם אני לא אוהב את המוסיקה הזאת, ואני מבין את האסוציאציה המטאלקורית/מצ'ואיסטית, אבל, טוב, נתחיל מזה ש-Seven Generations קיימים מתחילת שנות האלפיים (ורובם היו בלהקות זב"חניקיות לפני כן), אז הם טבעונים מינימום עשר שנים ולא בדיוק הולכים להתחיל לאכול ביצים בקלות שאתה מתאר; מה גם שהם ממש לא בקטע של הרמת משקולות, מה שאפשר ללמוד רק מהתמונות שלהם.

דבר שני, הם להקה של אנרכיסטים מוצהרים, עם כל ה"איזמים" הנלווים– פמיניזם, אתאיזם וכו' – ובניגוד למלא להקות פוליטיות "קיצוניות" שמנגנות רק מול קהלים שמסכימים איתן (ע"ע מחלקת חניקות שוטרים), הלהקה הזאת אכלה באמצע שנות האלפיים מלא חרא - אבל מלא - בגלל הפוליטיקה שלהם. ולא בפורומים באינטרנט או הערות פייסבוק, אלא בעולם האמיתי, יענו בהופעות ואחריהן. השילוב בין מוסיקה שמושכת ג'וקס לבין פוליטיקה מוחצנת ובוטה הפך אותם, לתקופה מסוימת, לאחת הלהקות השנואות בסצנה שלהם, אם לא ה! (קצת כמו מה שהיה עם By the Grace of God בניינטיז). למיטב זכרוני, זה התחיל כשהם הופיעו באיזו כנסייה וירדו כאסח על הנצרות.

חברי Seven Generations רציניים בפעילות שלהם עד כדי כך ששלושה מהם – פלוס הבעלים של הלייבל - נחקרו על ידי הבולשת האמריקאית, בין היתר בגלל גיוס הכספים הנרחב שהם עשו לאסיר החזית לשחרור בעלי-החיים, פיטר יאנג.

באופן כללי, ככה, הייתי מזכיר שפיטר יאנג הנ"ל (שישב שנתיים בכלא) בא מאותה סצנה כמו Seven Generations, יענו מהקטע של הטבעונות הסטרייט-אדג', כמו גם וולטר בונד שיושב כיום בכלא על פעילות ALF והולך להשתחרר רק ב-2021, וכמו חמישה מתוך שבעת נאשמי SHAC שקיבלו כמה וכמה שנות מאסר ב-2006. ואגב, גם הארגון Compassion Over Killing, אחד מארגוני הזב"ח המשמעותיים היום בארה"ב, צמח מתוך הסצנה הזאת.

ואני לא אומר שהתכוונת להשוות, ממש לא, אבל לו באמת היינו משווים בין הרצינות שבה מתייחסים לזב"ח/טבעונות בסצנת הסטרייט-אדג' לעומת סצנת הלובשי-שחורים עם הפאצ'ים והקעקועים והשיער הפרוע של הדום/גריינד/דת'/בלאק/וואטבר, אני חושב שהסטרייט-אדג' לוקח ובגדול; לפחות בארה"ב (אבל לא רק). תראה את האפסים האלה מ-Carcass או מ-Napalm Death, לדוגמה, שהיו ונשארו רק צמחונים כל השנים האלו, או את Cattle Decapitation שמלכתחילה היו רק צמחונים ואפילו זה לא שרד...
ת'כלס, הטבעוני היחיד במטאל שהייתי לוקח ברצינות זה ריקי רוקט מ-Poison.

כל טוב וסליחה אם העלבתי מישהי/ו או הרחבתי יותר מדי בנושא לא חשוב ולא מעניין.

boshetrecs

New member
רגע רגע לא הבנתי

הם אכלו חרא של בני אדם או שהם אכלו חרא של בני אדם?

למעלה