settlers

ארימי

New member
settlers

האם יש את settlers of catan בעברית ? אם כן, איפה קונים ? תודה.

sonde

New member
אין צורך בידיעת אנגלית

מתישבי קאטן, הינו משחק "לא תלוי שפה". אין צורך לדעת אנגלית על מנת לשחק אותו. לגבי הוראות.... אני חושב שלא תהיה בעיה לענות לך על כל השאלות... אני חושש שבודדים בלבד לא מכירים את המשחק.... בכל מקרה, ניתן לרכוש את המשחק בחנות פריק במרכז ויצמן ת"א. (נכון להבוקר יש להם עותק במלאי). או באתרי האינטרנט המופיעים להלן:

טלד

New member
לא ממליץ על חנות הפונדק

החנות מנוהלת בצורה חובבנית, ולא לוקחת אחריות על המוצרים שהיא מוכרת. ממליץ לקנות מפריק או מכוכבי כסף.

sonde

New member
מסכים

יש גם בעיה שהמוצרים לא במלאי, ולפעמים מחכים חודש עד שמקבלים משהוא....

akira

New member
הוצעו לך שתי אפשרויות פיצוי

הראשונה החלפת המוצר בתנאי שאתה הולך לדואר ומקבל מהם אישור שהמוצר נפגם בעת המשלוח. חלק ממדיניות האתר שמופיעה באתר במפורש, אתה לא יכול להתאונן על חוסר-אחריות אם אתה לא ממלא את התנאי הבסיסי שמופיע באתר בחלק האחריות על מוצרים. כל סניף דואר ד"א מכיר את הנוהל היטב. לחילופין, הוצע לך לקבל הנחה נוספת על כל קנייה עתידית. אני מצטער שנגרמה לך עוגמת נפש, אבל בתור לקוח אתה יכול לעשות את המינימום של לבקש אישור בדואר שהמוצר הגיע פגום. זה לא הרבה יותר מאמץ מאשר לכתוב בפורום. אני בספק שכל חנות אחרת תחליף לך מוצר בלי לקבל אישור כזה. אם כי ייתכן שלהם אין ניסיון כמו שלי של לקוחות שטענו במרץ שמוצר הגיע אליהם פגום שלמעשה זה לא היה כך. בברכה, דניאל

טלד

New member
תראה דניאל

כשאדם קונה מוצר בחנות פיזית הוא רואה את מה שהוא קונה. כשאדם מזמין מוצר באינטרנט, יש לו רק את האמון שהוא יקבל את מה שהזמין, ובמצב תקין. דווקא כשקורות תקלות, ודרך הטיפול בהן משפיע בצורה משמעותית על אותו אמון. הצעת לי שבמידה והמשחק הושחת כליל (מה שלא קרה, המשחק ניזוק אבל בהחלט לא הושחט כליל), ואני אקבל על כך אישור מהדואר, תשלח לי חדש. במדה והוא לא הושחט כליל, הצעת לי הנחה לרכישות הבאות. אני חושב שמכיוון שהזמנתי מוצר חדש, מגיע לי מוצר חדש (גם אם הנזק באשמת הדואר). אתה לא חושב כך, ואכן זה רשום במדיניות האתר, ולכן אני לא ממליץ לקנות אצלך. את הבעיות שלך עם לקוחות שקרנים תפטור איתם, לא איתי. אני מזמין די הרבה דברים מהאינטרנט, ויצא לי להתקל בעבר בבעיות במשלוח שהזמנתי מ-Amazon, אז או שהלקוחות שלהם לא שקרנים, או שהם יכולים לספוג את הנזק של השקרנים בשביל לתת לשאר הלקוחות שלהם שירות טוב, כי במקרה ההוא קיבלתי שירות הרבה יותר טוב.

kobyshachar

New member
לא היו בעיות ומחירים זולים

זו לא הדרך לסגור חשבון עם חנות הפונדק. אני רק אציין שבשתי הרכישות שבצעתי בחנות הפונדק התגובה הייתה מהירה ויעילה, ללא בעיות מיוחדות. שימו לב שהמחיר של מוצרים מסויימים נמוך מהמחיר בחנויות האחרות.

טלד

New member
שום חשבון

אין לי שום חשבון עם אף אחד. מישהו נתן המלצה על החנות, ואני המלצתי לא לקנות שם עקב העובדה שנתקלתי בשירות שאני רואה כלקוי מצידם. באופן ענייני, גם אני הזמנתי משם יותר מפעם אחת, ובנוסף הפנתי לשם מספר חברים בעבר. כל עוד הכל בסדר אין בעיה. ברגע שמוצר הגיע עם נזק, לא זכיתי לשירות אותו ציפיתי לקבל, ולכן המלצתי לקנות במקומות אחרים.

למעלה