Serre Chevalier

marceloros

Member
מנהל
Serre Chevalier

מי היה ויכול להמליץ איך עדיף להגיע לאתר?
ממילנו או מטורינו?

נקודה חשובה שמעניינת היא אפשרות להעברה ולא רכב שכור.

טורינו הכי קרוב

אבל לא קל להגיע מהארץ לטורינו אפילו עם קונקשן. אז זה משאיר אותך עם מילאנו. או גרנובל כשיש צ'רטרים. העברות קשה לי להאמין שתמצא אבל גוגל יודע יותר טוב ממני.

אני הגעתי בכלל ממרסיי אבל רק כי הייתי שם ממילא ועם אוטו. חיפשתי בכוונה אתר דרומי. וגם ככה הייתה נסיעה של 4 שעות די מייגעת.

למה דווקא שם אם יותר לי לשאול?

marceloros

Member
מנהל
לא ציינתי

אני לא נוסע לשם, שאלה שנשאלתי ולא ידעתי את התשובה.
שיקולים כמו שציינת אלה חלק מהדברים שרציתי לשמוע, לטוס לטורינו דרך צפון קוריאה זו סיבה טובה לפסול.

זמן הנסיעה ממילאנו לטורינו הוא כשעה

שזה פחות מכל קונקשן. ולמילאנו טסות 3 חברות בקו ישיר מישראל והכרטיסים זולים. שכל אחד יעשה את החשבון שלו, לדעתי חבל להסתבך.

natyh

New member
אולי נדיק קצת ?

שיתפתי איתך התלבטות ,
מי אמר שאני רוצה להגיע לבריאנסון מהארץ ?
לא ברור לי למה אתה מערב את צפון קוריאה ?
נקודת המוצא היא ברצלונה לאחר 14 או 21 יום שם באזור
השאלה איך עוברים בסה שאבאליה אם בכלל אפשר בצורה מיטבית לא כזו שתבזבז זמן או כסף או שניהם ?
החלק היותר קשה בענין הוא שצריך להגיע לשם באמצע ינואר כך שהשלג חייב להיות טוב בבקירה בתחילת ינואר 18 תנאי שבכלל לא ברור אם יכול להתקים בשנה הבאה. אין לי עדין נתונים שלא אך כרגע לא מסתמן שכן .
אם התנאי הראשון לא מתקים אז בכלל אין טעם להמשיך לצרפת קורס שם שמחייב לפחות 14 ימי הדרכה לשיפור רמת גלישה .
אם התנאי הראשון מתקים אין שום טעם לנהוג שלושים שעות או לשכור רכב אן לחזור לברצלונה
צריך להמשיך לחזור לארץ מצרפת.
אין שום הגיון כאן בלערב טיסות זולות הקורס מחייב אתי 15 קג .ציוד לפני ציוד אישי.
ומאחר והשאלה מסובכת לא נראה לי שהפורום הוא המקום לדיון מהסוג המקצועי והמסובך הזה.
אודה לך אם תנעל את הדיון כאן ועכשיו הדיון לא מתאים לפורום הזה הוא מקצועי מדי .
תודה.

marceloros

Member
מנהל
מה קשור כל מה שרשמת

רשמתי במדוייק שנשאלתי איך להגיע לסר שבליה מהש"ת ששאלתי, לא ידעתי את התשובה מלבד ניחושים, ולכן שאלתי את השאלה הזו בפורום.
&nbsp
ע"פ החוק מימי המנדט, פותח שרשור רשאי לבקש למחוק שרשור שלו (נעילה לא קיימת כאן), במקרה הזה אני הפותח אז אין עילה למחוק.

I Gabe

New member
קלאב מד מטיסים למילאנו וגרנובל אם זה אומר משהו

גרנובל עד כמה שידוע לי לא אופציה כי זה רק עם הצ'רטרים שלהם. אז זה משאיר אותך עם מילאנו.

מהניסיון שלי עם העברות בשנה שעברה, אני מנחש ניחוש מושכל שיהיה קשה מאד עד בלתי אפשרי למצוא הסעה מאורגנת. אולי שילוב של רכבת + הסעה.

ברכבות ייקח הרבה זמן ויהיה יקר. לדוגמה, במילאנו רק להגיע מנמה"ת לסנטראלה עולה 14.50€ בכל כיוון. אולי דווקא ליון (טראנסאוויה) ושאמברי (פינגווין) מתאימות יותר להסעות או רכבת למרות שיותר רחוקות.

מציע גם להרים טלפון או לשלוח מייל ללשכת התיירות המקומית. תלוי על מי אתה נופל, לפעמים הם עשויים להיות מאד אינפורמטיביים.

I Gabe

New member
וכמובן שלא למדתי עדיין לקח לקרוא את כל השרשור ורק אז להגיב

כמובן שכל המעורבים מתבקשים להתעלם מתגובתי.

marceloros

Member
מנהל
ממש לא

למדתי מתגובתך בנוסף לאחרות שהפתרון לעניין סר שבלייה, אם זה לא קלאב מד כמובן, הוא מילנו בגלל הטיסות ואז רכב שכור כי כנראה אין פתרון סביר ומשתלם אחר.
תודה על ההתייחסות, פרסת יפה את כל האופציות באזור.

I Gabe

New member

natyh

New member
ייש העברות מטורינו וגרנובל בשעות קבועות.

בוקר ערב מטורינו רק ערב מגרנובל.
יש טיסות ישירות לטורינו מברצלונה ויש טיסות לוא קןסט שהם כאמור לא אופציה .
אלא אם כן אחליט להתאבד על ההגעה הזו .
הבעיה העיקרית הגעה מפורט אל סה שבליה דרך קול דה לאוטרנט , הדרך נחסמת אך נפתחת פעמיים ביום מפזרים מלח ,ונשארת פתוחה אם אין סופה.
דרך גרנובל אין בעיה כזו הבעיה היא הגעה מאיטליה ,
אם נוסעים ברכבת יקר רצח ,ברצלונה מרסיי בריאנסון ההגעה מובטחת אך בזבזנית בזמן וכסף ,לא הגעה מיטבית אך בנחלט בטוחה.
השאלה אז איך חוזרים לארץ. אם מתעקשים אפשר להגיע לטורינו הלוך חזור עם איזיגט אבל אז השילוב עם ברצלונה יקר. אפשר גם לטוס עם אלאיטליה מברצלונה לא מצאתי כרטיס זול אבל בגדול נראה הפיתרון הכי טןב אבל אז בזבוז זמן בעיתי בהעברות.
איך שלא מסובבים את הענין לא שוה לנסיעה קצרה אפשרי לנסיעה ארוכה 14 יום ברצלונה 14 יום סה שבליה ,אך נסיעה כזו. יקרה מאד .
תודה על התשובה ,הכי ענינית עד עכשיו .

למעלה