Serenity

GodOfWar

New member
Serenity

סוף כל סוף
-GoW-

kikz

New member
זה הדבר הכי יפה שראיתי

מהמם! אין מילים. אפילו קבעתי כרקע על שולחן העבודה שלי.

יפה מאוד

יופי של האווירה ותחושה. לדמות יש רגליים קצת עבות ביחס לידיים והראש. תגיד, מה עם סדרת העבודות המיתולוגיות? המשכת אותה?

GodOfWar

New member
בקשר לסדרת המיתולוגיה....

עדיין לא המשכתי אותה, אבל לא לדאוג, אני אמשיך בקרוב ;] -GoW-

preacher

New member
מצוין כרגיל

צריך לעבוד על החיבור בין השרשרת לעץ - הם נראים לא קשורים. כמו שלירן אמר, הקרסוליים עבים מדי.

Yoav1800

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אני נדהם כל פעם מחדש!

כל הכבוד לך, ציור מדהים.

amitais

New member
הצלחות גדולות

בתיאורי העלווה וביצירת האווירה. האנטומיה עדיין לוקה בחסר, האברים נוקשים וישרים מידי, התנוחה לא נכונה, וקפלי הבד לא משכנעים, בעיקר בחלק התחתון של החצאית. מכיוון שכבר הוכחת את היכולות שלך במסביב, אני חושב שעיקר העבודה שלך צריכה להתמקד עכשיו בלימוד נוסף של אנטומיה.

GodOfWar

New member
תודה

אני מעריך את הקדשת הזמן של כולם לכתיבת תגובה. אמיתי - תודה על הביקורת, משהו שאני תמיד נותן לו חשיבות עליונה, בין אם אני מסכים איתה או לא. אני לומד אנטומיה כל הזמן בין יתר הנושאים המגוונים שחייבים ללמוד. אני לא מרגיש ש'הוכחתי את היכולות שלי במסביב', או בשום דבר אחר למען האמת, למרות שזה מחמאה בשבילי שאתה חושב ככה. כמו שאמרתי, אני מסכים עם חלק מדבריך יותר, עם חלק פחות, ולקחתי הכל לתשומת ליבי. -GoW-

ושוב וואו!

מסכימה להנ"ל. התעכבתי על הציור הרבה זמן, ממש על סף בהייה. אתה פשוט כשרוני בטירוף, ויש לך יכולת מדהימה לעבוד על הפרטים של הטבע. לגבי הדמות: היציבה שלה לא כ"כ נכונה; החלק התחתון לא רך מספיק ולא מכיל את העושר בפרטים כמו החלק העליון. ופרט קטן: חסר צל איפה שהיד משיקה עם הספסל. בגדול אבל זה מקסים

וואו איש,אתה טוב..

אני חייבת להגיד שהדבר האוהוב עלי זה השרשרת שמחזיקה את הספסל..אבל בכלליות,זה עשוי מעולה.האור בציור מדהים. שמחה לראות שיש מישו שמצייר בערך בסיגנון שלי פה,התחלתי להרגיש מוזר. בכל מקרה..כשהסתכלתי על זה חשבתי רק דבר אחד,אתה מכיר ציירת דיגיטלית (שוודית)שקוראים לה לינדה ברגקוויסט?

אני אשמח באופן קיצוני:

www.furiae.com (למקרה שהלינק לא יעלה) היא בערך כל מה שאני אי פעם רוצה להצליח לעשות...היא פשוט גאון בתחום, ולא רק בטכניקה.היא מצליחה להעביר מן..תחושה כזאת.. הסיבה שהזכרתי אותה בכלל היא שיש לה ציור,שמזכיר את הציור של גוד אוף וור באיזשהי צורה,אפילו שהוא שונה בהרבה דברים.

וואו זה יפה...!

אני סתם קופצת לפעמים לביקור וזה אחד הדברים היותר יפים שראיתי פה.. אבל הדבר שהכי מפריע לי בתמונה זה המבנה של הספסל...לא יודעת משהו בצורה שלו נותן תחושה שאם תשב עליו תחליק פשוט, לא נוח כזה...לא יודעת איך להסביר, אם מישהו מבין אותי שיסביר. וגם היד הימנית שלה משהו לא מסתדר לי איתה...

למעלה