SEPA ממש שקרנים !!!!!

SEPA ממש שקרנים !!!!!

שמי חגי ואני צולל כבר עשר שנים צלילה חופשית אני לא נוהג לספר על התפיסות שלי באתר רק מציץ ומיתרשם יש לי חליפה של sepa שאני ממש היתי מרוצה עד לרגע שניפתח לי תפר בחלק האחורי של הנעל וכ''ש ניגשתי ל''חברה'' ושאלתי אם יש אחריות לגבי תפר שניפתח אמרו לי שכן ושאני יגיע ולא תהיה בעיה לתקן ושאלתי שוב זה בגדר אחריות אמרו לי שכן שמחתי ומהר מבלי לחשוב יותר מידי הנעתי את האופנוע והגעתי ל''חברה'' שם כבר הכל נהיה אחרת לא היו מוכנים לקבל את האחריות וניסו ליגרום לי לשלם 100ש''ח על התפר הפשוט וכל אחד נישא לנער מעלו את האחריות אני קונה בחנות מי אז ששימשי היה מוכר שם המון שנים ואחרי גרפתי עוד הרבה קונים ואחרי שצעקתי קצת ועמדתי על שלי הוא אמר לי בסי חוצפתו אז אני יכח לך לפי שעת עבודה זה בערך יצא לך 30 שקלים תיסלחו לי אני דפוק או מה ? אמרתם בגדר אחריות אז תעמדו במילים שלכם או שתפסידו לקוח הם העדיפו להפסיד לקוח וכניראה אחרי מה שרשמתי עוד הרבה אחרים.......אז ליפני שקונים חושבים פעמיים ולומדים מטעויות של אחרים לשיפוטכם

MAAX

New member
אם זה אכן תפר...

ולא קרע או חתך, נשמע בהחלט מוזר בהתחשב גם בשיחת הטלפון שלך איתם. אגב כמה זמן הגרב הייתה בשימוש?

פשוט חבל לאבד כך לקוח

הנעל אצלי שמונה חודשים אבל אני צולל בכול היזדמנות שיש ים טוב ממש הרבה

MAAX

New member
"ממש הרבה"

חגי אם הנך צולל הרבה אין לפסול אפשרות של בלאי ! אם כל הכבוד האחריות לא יכולה לכסות הכל, לפעמים גם מצידנו הלקוחות צריך להיות חוש התחשבות מסויים. ושלא תבין אותי לא נכון כאחד שמתעסק גם בצלילה ועוד ענפים עם ציוד יעודי אחריות לא אמורה לכסות הכל ותמיד קרע, חתך, עיקום, חופש, וכ"ו לפעמים ואפילו לעיתים היותר קרובות התוצאה היא משימוש ממשיכה חזקה מידי, מקפיצה גבוהה יותר מידי, מנפילה וכ"ו. א ב ל אם משימוש סביר ויעודי הפגם בהחלט עמדתי על שלי, הבעיות נפתרו (2) לא יכול להגיד שבמהרה אך קיבלתי את מבוקשי (עם פיצוי אלגנטי) ללא קשר לתחום הצלילה. דוגמא מהדייג יש לי סכין צלילה אחת שהחלה לעלות חלודה ליד הידית חשבתי גם לפנות ליבואן (דוגית) ולהציג אתץ הבעיה בפניהם, ממחשבה רצינית יותר מה אני רוצה - סכין צלילה במים עם סלעים עם חול עם לחות עם שטיפה לאחר שימוש זו סכין לעבודה ! לא ליופי. ויש מחיר לאיכות "לא רוצה חלודה תקנה טיטניום איכותי" מה שזול יוצא יקר זו הסיבה שאנני קונה פנס זול לדוגמא אלא חוסך יותר כסף לפנס איכותי ומוכח שגם הוא לא יהיה המושלם. סופ"ש טוב. ולפי דעתי חבל מאי הבנה אולי להסיק מסקנות חותכות, הכוונה לשיחתך איתם לפני הגעתך למקום והתפתחות המקרה.

מאמאלה

תבדוק אולי הידית שלך עשויה מאבץ שנועד למשוך את הקורוזיה מהלהב אליו וזה בסדר קיים אצלי בסכין של OMER

hili241

New member
חגי תודה היתכוננתי ליקנות שם חליפה אבל כבר לא

ההיתי רגע ליפני קניה של חליפה מתוצרת ספא אבל החוויה שאתה עברתה חיזקה את דעתי שמיתוצרת הארץ קונים אך ורק פירות וירקות. ניר.

א ב י ד ג

New member
אפשר בבקשה צילום תקריב של הקרע בנעל.

עם הלוגו של סיפה. (ואים אתה יכול לצתת באופן מדוייק את התשובה שלהם). וכמובן את שם העובדים שנתנו לך תתשובות. אגב לא סיפרת איך ניגמר הסיפור.

אבידג

תיראה לא שאלתי מה שמם של העובדים זה דבר ראשון דבר שני הקרע תוקן כבר שילמתי כסף לתופרת

א ב י ד ג

New member
אז בטח אתה זוכר מה בידיוק ענו לך..

1.יכול להיות שהתפר לא ניפתח אלה נוצר\קרה בסמוך או מעל לתפר בגלל לבישה אגרסיבית. שוב, צילום של התיקון יכול לעזור לך עם ההצהרה המכפישה שלך. 2.אני מיתפלא איך שילמת 100 ש"ח עבור תיקון של גרב כשהיא עצמה עולה 100 ש"ח. ניראה קצת לא מישתלם... אפילו נעל-160. הכי מעניין זה מה אתה הולך לעשות בהמשך,,,הרי סיפא הם היחידים בארץ שתופרים ומתקנים,,,אתה רוצה לומר שתמשיך לקבל שירות אצל מי שכינית שקרנים? אבל

זה נעל ולא גרב וגם מרס עושים תיקונים בארץ

ןלא שילמתי 100 שח אלה 20 שח לתופרת מיתחת לבית התפר ניפתח מבפנים אם תסים לב החליפה עשויה משלוש שיכבות רשת בד,ספוג גומי ורשת בד בנעל באזור העקב יש חיבור בדיוק באמצע הספוג גומי ניפתח והופרד בחיבור בדיוק כך שהרשת נישארה מחוברת ולא רואים בעין קרע רק אם נוגעים עם האצבע מרגישים רווח ואם זה לא ענה לך על התשובה אתה מוזמן ללכת ליקנות שם בישביל זה אמרתי בסוף לשיפוטכם!!!!!!!!!!!מיבחנתי הם שקרנים אם הם אומרים אחריות על תפרים ועל רוכסנים במידה ויש אז שיעמדו במילה שלהם בקיצור אני אשמח אם תמשיך ליקנות שם :)

MAAX

New member
תזהר שלא

יתבעו אותך על לשון הרע והוצאת דיבה... מחוסר כיבוד אחריות עד לקריאת שקרנים הדרך ארוכה ! זכותם לא לכבד אחריות במיוחד במקרים שונים כמו בתפרים מוזרים כאלו שלא רואים אך מרגישים.

למעלה