תתאים ציפיות
הי איציק,
אתה אומר שאתה קופירייטר ומעוניין להעמיק את הידע שלך בתחום....
ואז אומר שאתה שוקל ללמוד SEO. אז לא הבנתי באיזה מהתחומים אתה רוצה להעמיק?
SEO זו עבודה טכנית לחלוטין, אין כאן יתרון משמעותי לקופירייטר על פני מקדם אחר ללא רקע בכתיבה יצירתית.
לפעמים ההיפך הוא נכון - SEO יכול להיות סזיפי מאוד, אתה עשוי להיות מתוסכל מזה.
אם המטרה שלך היא להתמקצע בקידום במנועי חיפוש ולעסוק בזה לפרנסתך, תצטרך להשקיע בללמוד את זה ולתרגל את זה ולהיות מחוייב מאוד.
רבים מכנים עצמם מומחים בקידום במנועי חיפוש, כשלמעשה יש קומץ של ממש מוכשרים בזה בשוק, והם לרוב מנהלים צוותים של מקדמים.
אני מדברת הרבה ואתה בכלל לא יודע מהי עבודת הקידום עצמה. סליחה. פשוט הייתי בדיוק בדיוק במקום שלך. עסקתי בשיווק ורציתי ללמוד SEO
וגיליתי שזה שונה לחלוטין ממה שחשבתי שזה. אגב - אני לא מכירה כל כך את מגוון הקורסים של ג'ון ברייס אבל לא נראה לי שקורס SEO עולה 14 אלף ש"ח. אולי זה גם קידום וגם עיצוב או בניית אתרים או משהו כזה? זה כבר יותר הגיוני.
לא חשוב אם אתה רוצה להתקדם בשיווק או במקצועות אינטרנט - אל תתן לכולם להגיד לך שהשוק מוצף. זו לא סיבה לא לעשות את זה.
אבל כן לבדוק היטב איזו מכללה מציעה לך את העסקה הכי מתאימה לרצונות והצרכים שלך. תלך אל המכללות אל תסתפק בבדיקה של האתר שלהן או גלישה בפורומים.
תבחר 2 או שלוש ולך אליהן. כך אני עשיתי. בחרתי לבסוף ללמוד ב-HackerU שכן יש להם קורס קידום אתרים במתכונת פרטית וזה קסם לי מאוד. זו היתה אחת ההחלטות הכי טובות
שקיבלתי. היום אני עובדת בהאקריו. התחלתי עוד לפני שסיימתי ללמוד

תבוא ותתרשם בעצמך ושיהיה לך בהצלחה!