sendRedirect() בHttpServletRequest

מרקר

New member
sendRedirect() בHttpServletRequest

שלום, אני שולחת user מ- server אחד (port 1234, למשל) ל- server אחר (port 4567) ע"י HttpServletResponse.sendRedirect(). ב- server השני, אני משתמשת ב- servletRequest.getServerPort(), שאמורה להחזיר את ה- port של ה- destination server (ה- server שמקבל את ה- request. במקרה שלנו: 4567). אני מבצעת את הפעולות האלה ב- 2 סביבות. הראשונה עובדת מצויין: מחזירה את ה- port של ה- server שמקבל את ה- request: 4567. השניה מחזירה את ה-port של ה- source server: 1234. מישהו יודע למה? אולי sendRedirect משפיעה על getServerPort? אולי יש משהו אחר שיכול להשפיע?

מרקר

New member
בבקשה???? לאף אחד אין רעיון בשבילי?

מרקר

New member
ניסוח אחר לגמרי

אהלן, אולי מישהו יודע ויכול לעזור??? אני משתמשת ב- HttpServletResponse.sendRedirect() מserver אחד (פורט 1234, למשל) לserverאחר (פורט 4567, לדוגמא...). בserver השני (4567), אני משתמשת ב-servletRequest.getServerPort() שאמורה להחזיר את הפורט של הסרבר שמקבל את ה- request (כלומרת: 4567). עכשיו, יש לי 2 סביבות שאני משתמשת בהן בשיטה הזאת. הראשונה עובדת סבבה: מחזירה את הפורט של הסרבר שמקבל את ה- request. ז"א: 4567. השניה, אפעס, מחזירה לי את הפורט של הסרבר הראשון: 1234. רעיונות??? כיוונים??? יש אולי יחסי גומלין בין sendRedirect ל- getServerPort? אולי משהו בסביבה??? תודה רבה

למעלה