Selling England by The Pound

Selling England by The Pound

כן כן אני יודע, קרוב לודאי שאני לא מחדש פה לאף אחד שום דבר אבל זה דיסק שקניתי לאחרונה והוא דיסק פשוט מעולה! אם מישהו לא יודע על מה אני מדבר (שיתבייש לו ושילך להפשיט כבשה), הדיסק הוא דיסק של ג´נסיס מ73 בימים הטובים של פיטר גבריאל שהם עשו פרוגרסיב כמו שצריך. אני לא מכיר את הלהקה יותר מדיי טוב אז אם אני טועה תתקנו, אל תהרגו, אבל אחרי הדיסק הזה אני בטוח שאני אשמע אותה הרבה יותר! מומלץ מאוד לקנות את הדיסק כי כל שיר בו מעולה לדעתי אבל אם אתם רוצים לשמוע שיר ממנו אז לפי דעתי השיר המומלץ הוא השיר הראשון dancing with the moonlit knight לסיום, דיסק מעולה ורק ב40 שקלים מומלץ! אגב מישהו שמע פעם על להקה שקוראים לה ad infinitum? על הדיסק הייתה מדבקה, מומלץ לאוהבים ג´נסיס ויס, שמעתי מהם קצת והם נשמעו ממש אחלה אם מישהו יודע עליהם קצת או יכול להמליץ לי על שיר או שתיים שלהם זה יעזור לי מאוד

epitaph

New member
מסכים עם כול מילה...

הדיסק הוא מעולה,אהבתי כול שיר בו...בינתיים אגב הוא נמצא במקום שני בדיסקים האהובים עלי (נחשו מה הראשון). בקשר לad infinitum אני לא מכיר אבל אני אשמח לקבל המלצות אם תמצאי משהו...

epitaph

New member
אופסי...סליחה ../images/Emo9.gif

בכול מקרה אם לא שמעת עוד דברים של ג´נסיס אני ממליץ על הדיסק Foxtrot שלהם (שרק לפני יומיים שמעתי אותו).דיסק מצויין אבל לדעתי סלין אינגלד עדיין יותר טוב ממנו.

SMILE 4 NOTHING

New member
היי! תדע לך

שהרבה פעמים כמעט קניתי דיסק שלהם ובסוף התחרטתי כי אני לא מספיק מכירה אותם,ועכשיו אחרי מה שאמרת,אני יחשוב על זה רציני.בעיקרון אני אוהבת אותם,ואני חולה על MAMA!!! זה פשוט שיר יפה!!!!אז תודה! בהחלט שכנעת אותי לבדוק ת´דיסק! :)

../images/Emo13.gif

שמח שהשפעתי עלייך :) הדיסק מומלץ ביותר אגב, אם את רוצה דיסק פרוגרסיב טוב כנסי ל http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-651788,FF.html עשו שם סקירה על 10 הדיסקים הכי טובים בפרוגרסיב הרשימה בסדר, הייתי מוסיף\מוריד כמה דיסקים אבל בעקרון היא בסדר enjoy the CD

epitaph

New member
לדעתי...

באתר של רוק מתקדם הביאו רשימה שיותר מתאימה וגם פחות מתיימר (רק התואר "עשרת התקליטים המכריעים")...בכול מקרה שווה לבדוק את הרשימה ששם...

גם אחלה רשימה

אבל עדיין אתה צריך לזכור שזה עניין של טעם... מצד שני בשניהם קאמל מופיעים במקום הראשון עם snow goose שמעת עליו? זה דיסק ששווה לקנות?

Mobius

New member
ברווז השלג - חובה

כל מי שמתיימר להגדיר את עצמו חובב פרוג חייב לשמוע אותו לפחות פעם אחת - יש שם קטעי חליל מדהימים, גיטרות עדינות, ממש תאווה לאוזן... אם אני לא טועה באתר רוק מתקדם (זה הישראלי - לא זוכר את השם) הגדירו אותו כתקליט כניסה לז´אנר.

untitled

New member
דיסק נחמד מאד

לא בין האהובים עלי ביותר, אבל דיסק בהחלט נחמד, במיוחד השיר הראשון, ובהחלט שווה את המחיר שלו. הבנתי שאחרי כמה דיסקים בתקופה של קולינס הם כבר (ג´נסיס) הפכו מפרוגרסיב לפופ

למעלה