Self Installer

Jaguar7

New member
Self Installer

אני רוצה לבנות Self Installer כזה EXE בודד שמתקין משהו ואני רוצה שיהיה אפשר לעשות בזה שימוש חוזר. חשבתי להוסיף את המידע להתקנה, חלוקת הקבצים, יעד והקבצים עצמם (אולי אפילו מכווצים) לסוף ה exe המקומפל, זה מפריע לexe? יש איזה שהיא דרך למצוא את המקום בexe שמאוחסן ערך אתחול למשתנה/קבוע מסוים וכך לשנות אותו (שיציג אופסט של המידע למשל) ? או אולי רצף של ביטים שאין סיכוי שיופיע ב exe שיסמן את תחילת המידע? כרגע זה רק בשלב הרעיוני, לא התחלתי לעבוד על זה.

yoash17

New member
אתה יכול להוסיף את המידע כresures

אז ככה. אתה יכול להוסיף את כל המידע הרצוי כריסוריסים ואז תוכל לשנות אותם ע"י התוכנה שלך וגם לחלץ אותם מהקובץ. בהצלחה.

gilad_no

New member
SELF INSTALL

הרעיון הוא כזה: אתה בונה EXE כללי שהוא הHEADER של יישום ההתקנה. את כל הקבצים אתה אורז לקובץ אחד (נניח משהו כמו ZIP) ובסופו אתה מוסיף מספר פרטים כגון סה"כ גודלו. הEXE שלך (הHEADER), בעצם אמור לפתוח את עצמו, להוציא מסוף הקובץ את סה"כ גודל המידע, ואז להתחיל להוציא מידע מהמקום הרלוונטי. הנה פסדו קוד שיסביר יותר:
f=open(self,readonly); long length; seek_from_end(f,-(long)sizeof(length)); read(f,&pos,sizeof(length)); seek_from_end(f,-length); read_file_list(f,list); for (int i=0;i<list.count();i++) extract_file(f,list);

Jaguar7

New member
כן חשבתי לעשות EXEכמו שאתה אומר אבל

לא חשבתי לשים את הגודל בסוף הקובץ
בכל מקרה, אני מבין ממך שלהוסיף לסוף הEXE לא מפריע לו נכון?

selalerer

New member
מה זה התשובה הזאת, עינוי סיני?

תסביר למה לא ומה הוא צריך לעשות, מה אתה רוצה לתסכל אותו למוות

למעלה