self esteem

liranf

New member
ללא שום ספק

צודק , כמה שהשיר נחרש אבל אין מה להגיד , הכי טוב.

voodoo

New member
ללא ספק.....

לאאאאאאא (לקריאת הודעה מקוצרת רד לסוף ההודעה )איזה מתחשב אני... האמת הסיבה שהשיר הזה כבר מתחיל לעלות לי על העצבים בגלל שאנשים מתיחסים אליו כשיר הכי מוצלח ... אני לא רואה שום קטגוריה שבה הוא מצליח לגרד אפילו את 10 השירים הראשונים, שלא תבינו אותי לא נכון אני אוהב את השיר, אבל לא במידה שאני אומר שהוא הטוב ביותר כי זה מוגזם בהחלט, התופים נחמדים שם אבל מזכירים לי במידה חולנית את השיר של נירוונה smells like teen spririt אולי זה מה שהם התכוונו? אני לא יודע אבל לא רק שלדעתי השיר נחרח הוא קבר לגמרי מחוק ואם תשאלו אותי ( מה שאני בטוח שלא ) אז אני יגיד בכל זאת השיר הכי טוב אצלי זוכה LAPD ביחד עם jennifer lost the war באותו ניקוד ( טובאני לא באמת מנקד את השירים פשוט יותר נוח לנסח אתזה ככה... -=vvodoo=- דיי נמאס מself esteem

חולוני

New member
לא.

רואים שאתה לא מכיר אותם אם אתה חושב שזה השיר הכי טוב שלהם. השיר הכי טוב לדעתי הוא Jennifer Lost The War, וציינתי זאת כבר לא פעם פה. אבל הנה רשמתי בשבילך שוב.

jason newsted

New member
אממ..

אני מכיר כמה שירים מהאלבום SMASH כמה מהאלבום INXY OF HOMBRE כמה מאמריקנה ואת כל CO1 אז אל תגיד לי אני לא מכיר! ואם לא SELF ESTEEM אז GONE AWAY

חולוני

New member
כמה שירים מכל אלבום זה כלום.

ואמריקנה ובמיוחד קונספירסי הם די חרא של אלבומים ממוסחרים. תשמע את הדיסק הראשון של אופסרינג, ובעצם תשמע את כל האלבמים שלהם עד אמריקנה, ואז תחליט. לא על סמך כמה שירים שאתה מכיר. ו Gone Away באמת שיר טוב, אבל גם לא הכי טוב.

American_Psycho

New member
ממש לא..

לדעתי הוא אפילו בין הפחות טובים שלהם.. הוא מאוס וחרוש..

Magma sXe

New member
Self Esteem

היה יכול להיות בקלות השיר שאני הכי אוהבת אבל מרוב שחורשים אותו אני לא מסוגלת לשמוע אותו יותר ובגלל זה Demons (A Mexican Fiesta) הוא השיר שאני הכי אוהבת Magma sXe ------------------------ "My Whole Life´s a Dark Room "One...Big...Dark...Room The Despair Factor/ AFI Lidia/ Beetlejuice David Havok is A GOD

liranf

New member
לכו תזדיינו

יאללה מספיק עם הבילבולי ביצים יש לי את כל הדיסקים של אופספרינג ואני מכיר כל שיר שלהם וSELF ESTEEM זה הלחן (יותר נכון) הכי טוב שלהם אז אל תבלבלו תביצה כי SELF ESTEEM זה שיר בן זונה אז מה אם הוא מזכיר את טין ספיריט ונמאס כבר מכל החרא הזה , שכל מי שיש לו את כל הדיסקים תמיד חושב שהלהיטים הם חרא , לי יש את כל הדיסקים שלהם ואני חושב שהוא אחלה שיר הלחן פשוט בן זונה אז שקט ולילה טוב. ונ.ב או JENNIFER LOST THE WAR איזה שיר בן זונה!! אפשר לחשוב???!?!? מה יש בו כבר , בס בקושי שומעים גיטרות בלחץ סתם תופים.

voodoo

New member
תשמע...

השיר חביב אבל הוא ללא ספק לא הכי מוצלח ... פשוט ככה, אני לא אוהב את הלחן שלו מצטער להגיד ( הוא פשוט לא פאנק כזה, מזכיר נירוונה בצורה מגעילה ) וJENNIFER LOST THE WAR זה יותר מ"בס בקושי שומעים גיטרות בלחץ סתם תופים " פשוט צריך לשמוע ... יש שם אחד מהריפים הקשים ששמעתי ( בגלל המהירות שעוברים אותו ) כנ"ל לגבי L.A.P.D יש קצב מהיר עם אלמנט חזק של גיטרה שמשתנה באמצע ( בערך כמו crossroads ) שגם הוא שיר ענק! ד"א כדאי שתלמד לקבל ביקורת בצורה יותר בוגרת -=voodoo=-

liranf

New member
תגובה

גם אני מנגן בגיטרה , ואני בסיסט גיטריסט לשעבר ואנ ייודע טוב מאוד שהשירים שלהם לא בעייה , וחוץ מזה לא שופטים שיר לפי זה שהוא קשה או קל.. ואם אתה חושב שSELF ESTEEM לא שיר טוב אז תגיד , לדעתי..

למעלה