Selenium IDE Help

gurel

New member
Selenium IDE Help

שלום רב,
אני מחפש ברשת קורס/לימוד חינם לגבי selenium אשר מלמד כיצד לרשום את הפקודות ללא הקלטה (ע"י מציאת הערך וכפתור החקירת אלמנט),
עוד שאלה קטנה, האם בעזרת IDE ניתן לכתוב מבחנים אוטו' לאפליקציות שנמצאות בשרת?
אשמח לתגובות

gurel

New member
הבלוג של יוני

תודה רבה על העזרה,
בבלוג מצוין בדיוק מה שחיפשתי, אך הייתי רוצה משהו יותר בסיסי
כאשר הכתיבה נעשת בתוך שורת פקודות של selenium ומה רושמים כאשר מוצאים את הערך.משתנה בחקר אלמנט,
אשמח לעוד תגובות

gurel

New member
עזרה ב IDE

היי חברים,

אז אני מניח שאין עוד הצעות?

halperin

New member
מנהל
תשאל בצורה יותר ברורה וממוקדת ב...

תשאל בצורה יותר ברורה וממוקדת ב...
https://www.facebook.com/groups/IL.Testing.QA
(אנחנו ממשיכים לתחזק את הפורום בתפוז למי שמעדיף - אבל היום עיקר הפעילות מתבצעת בפייסבוק... לשם מגיעים מרבית האנשים שיוכלו לענות על כך)

עמית ו

New member
הממ...

אני לא אתיימר להיות מומחה לסלניום IDE, אבל נתחיל עם השאלה הקלה - האם ניתן לכתוב משהו שירוץ מול אפליקציה על השרת? כשאתה מדבר על סלניום (לא משנה אם IDE או לא) השאלה היא "האם אפשר לגשת לזה בעזרת דפדפן?". אם התשובה חיובית, סלניום יכול לעבוד עם זה. אחרת - לא.
&nbsp
לגבי כתיבת צעדים - סלניום IDE הוא כלי הקלטה, מי שרוצה לכתוב בדרך כלל יבחר בכתיבת קוד בשפת תכנות, כי זה נוח יותר. חיפוש מהיר בגוגל לא העלה תשובות מועילות, אבל ממשחק קצר עם המערכת נראה שיש חצי פתרון שאולי יספיק לך - יש אפשרות להוסיף פקודה באופן ידני בעזרת הממשק הגרפי. זה קצת מציק לכתוב אותה לפעמים, ובדרך כלל זה מסוג הדברים שתרצה לכתוב בצורה רציפה ובלי כל כך הרבה לחיצות על העכבר, אבל זה לא מחייב אותך להקליט שום דבר. אם מה שחוסם אותך הוא מציאת האלמנטים, יש בבלוג של יוני שני פוסטים על הנושא הזה - הם יעילים ופשוטים.

halperin

New member
מנהל
אולי קצת הבהרה... - למה ביקשת דווקא IDE?

למה לא WebDriver?
&nbsp
ובאיזה ממשק אתה פונה לשרת?

gurel

New member
עזרה

תודה לכל מגיבים,
אני אהיה יותר ספציפי.
אני הייתי בצעדי הראשונים בבנית האוטומציה למבחני WEB.
כאשר אני כותב מבחן ע"י selenium אני נעזר בחקר אלמנט > מחפש את טאב/כפתור/שדה הרלוונטי ומכניס את הפקודות כמו click/clickAandWait.
אני רוצה ללמוד כאשר אני עושה חקר אלמנט מה אני אמור להכניס לtarget לפעמים זה CSS לפעמים זה משהו אחר, ובאיזו פקודה להשתמש?

למעלה