SELECT בלי שדה

games

New member
SELECT בלי שדה

יש לי דטה בייס די גדול בMYSQL. אני רוצה לבחור ממנו כמה שדות ולהציג אותם באתר, אבל אין לי טור בטבלה שתאפשר את זה. (אני לא יכול לעשות SELECT * from table where bla==bla) יש למישהו הצעות איך אפשר לעשות את זה, או שעדיף לעבור על כל הטבלה ולהוסיף שדה עם המידע הדרוש?

patael

New member
לדעתי אין לך ברירה

אם הבנתי נכון, יש לך DB בעל טור אחד בלבד ואתה רוצה לבחור ערכים מסויימים מהטור הזה. אתה לא יכול כיוון שאתה צריך לחתוך את הערכים האילו עפ"י נתונים אחרים שקיימים לך ב DB. למשל יש לך רשימה של אנשים ואתה רותה לשלוף את כל הנקבות מהרשימה. לא תוכל לעשות זאת כיוון שאין לך שדה המציין מי היא נקבה ומי הוא זכר. הפתרון הוא לעבור שדה שדה ולתת לא מאפיין רצוי. מקווה שעזרתי.

games

New member
באמת לא הייתי ברור...

אני אנסה לנסח את השאלה מחדש בעזרת דוגמא. יש לי טבלה שנקראת GAMES. בתוך הטבלה יש כמה פרטים בנוגע לכל משחק. שם, גודל, שנה וחברה:
name-size-year-comp aladdin-4-94-ea pacman-7-89-microsoft socher hayam-5-87-matach gordi-7-89-compedia​
אני רוצה להציג את כל המשחקים הישראליים (סוחר הים וגורדי). כפי שאתם רואים, אין שדה שמציין האם המשחק ישראלי או לא. איך אני עושה את זה בלי להוסיף עוד שדה שאומר אם המשחק ישראלי או לא, והאם זה בכלל יעיל ומומלץ או שעדיף לעבור על כל המשחקים ולשים שדה מיוחד?

patael

New member
אולי...

אם שם המשחק הישראלי רשום בעברית והעולמי באנגלית, אז כן אפשרי. פשוט לעשות SELECT ולמצוא מה עברית ומה אנגלית. אבל בכל מקרה אחר אתה חייב להוסיף שדה. וזה רצוי אם ה DB שלך יתרחב. מקווה שעזרתי.

games

New member
אוקיי

תודה. ויאללה...לעבודה.... (יש לי משהו כמו 300 שדות להוסיף)

אמיר ט

New member
זה לא בעיה

אתה בונה בכמה דקות סקריפט שבלולאה עושה את זה אוטומטית, אתה יודע מה תעשה בדקה סקריפט SQL שיעשה לך את העבודה...

games

New member
זה כן בעייה

כי אני צריך לבדוק כל משחק ולהכניס נתון בהתאם. מה הכוונה שלך בסקריפט SQL?

patael

New member
לעתי הוא פשוט לא הבין אותך

אין ברירה, אתה חייב לעבור אחד אחד. תגיד, איך אני יכול לשחק עם "סוחר הים" ב WINXP? [email protected] אחלה אתר. אבי

למעלה