sela v

sela v

אתה יודע אתה מרתיח לי תדם עוד רגע ואני מתפוצץ תקשיב אחי אתה עצם מעברי יש לי בעיה אני חובב בהמה לא חתולה פרסיה לא חסידה צחורה ולבנה אלה פרה שחורה ושמנה קוראים לה חמדה ויש לה עתינים שלא תאמין עושה לי חשק חמדה למצוץ לעקוץ ולצבוט עתין אתה יודע ללקק את זה כמו שומן מסיר ריק של חמין לגרות לה את השועה שתפתח רגליים שתקשקש בזנב אחת ושתיים אחבוש קונדום על ה..... ואכבוש ואטרוף את תמימותה אח חמדה חמדה איזה פרה בה לך גם sela v או שאותך זה דוחה דוחה? אני מתפלא תגיד ומה עם קטינות סלאביות בו נגיד בנות 9 חודשים מה אם יש קבוצה מסוימת של אנשים שלדפוק את תמימותם תאבים מקובל עליך או שאתה נעשה כועס כועס? אני מתפלא הרי גם הם לא אשמים גם הם כך נולדים גם הם לצאת מהארון משתוקקים אז למה עלהם תמיד אתה דורש סירוס סירוס לכלא מיד אינוס אינוס הרי זה בדיוק ממש כמו החברה הדוחים שלך שמסריחים את נשמות כולנו ומדביקים או לפחות מנסים להדביק בסרחון שלהם את ילדנו ואתה עוד שמח על זה שהם רוקדים ברחובותנו בעיר בירתנו בקודש קודשנו בכוונה גוללים על כתבנו מה יהיה איתך? עצם מעברי אתה עברי יהודי כבר 3300 שנה מי אתה חתיכת שארית של אבותיך שנסרפו במסרפות כדי שתגיע עד הלום עד לתפוז אז תחשוב פעמיים לפני שאתה פותח עכוז בחסות הנה ימים באים אתה כבר בדל עוד מציצה ושניים ותחדל ואז שתגיע לשמיים שמעל מה תראה מהמגדל? שער שכבשת מנבדל איזה "מין" רצית להיות שתגדל?

אתה יודע מה אומרים על הומופובים?

תזהר שלא תקרע על זה, יעשו לך מיפוי יגלו גם אצלך דלת אחורית...

חחחחח

אתה כזה
טמבל

רינה8

New member
אתה כזה סקסי כשאתה כועס../images/Emo25.gif

יודע צדיק נפש בהמתו
מו מו
הב הב

אין דין דינו

דינו חמודינו הוא לא כזה גדול כמו דינוזאור הוא כזה קטנטינו בחסות טיף וטף דץ ודיצה רינה וישועה בהתחלה לא הבנתי עם מי יש לי עסק עשיתי ממנה רסק אך היא לא באה לסטירה כמו יתר הבנות היא מחשבת צעדים רואה את הבאות בקריצה בהבנה במחילה בסליחה עד שקיבלתי חרוזת וחלושת ותש כוחי אחותי היפה בחרוזים לסולם מחלום יעקוב דמיתי את חרוזייך עולים ויורדים הלוך ושוב כאילו מלאכים נישקו בשפתייך נשיקות רטובות עם לשון ושכבת איתם לישון והתנת איתם אהבים שהשאירו אותך עד הבוקר ללא כוחות והפרו את רחמך בחרוזים ואני מגשש משתדל ומטפס להגיע לרמתך אך איפה את באופק במחשוף הלבן הבוהק ואני שיירי אש מהאפר שברגליך אפר לרגליך בחסות סיר ריק של חמין

למעלה