sekretine

sekretine

שלום מישהו יכול להביא לי מידע אודות התרופה הנ"ל.. היכן מייצרים אותה איך אפשר להזמין אותה... התתרופה מאוד חשובה לסבתי . לא ניתן להשיג אותה בארץ ואנו מנסים להזמין אותה ישירות מחו"ל.. אך אנחנו לא יודעים היכן ואיך ניתן להזמין.. אז אם מישהו יכול להביא לנו מידע על התרופה הזאתי..כל פיסת מידע תעזור תודה מראש

קובי כ

New member
לחילוני שלום

לצערי, אינני מכיר תרופה כזאת ולא יודע מאין ניתן להזמינה, היות והיא איננה קיימת ברשימת התרופות בארץ. אם יש לך מידע לגבי החומר הפעיל של התרופה, אשמח אם תציין זאת כי אולי קיים בארץ תחליף לתרופה זאת, וכמו כן ציין לאיזה מטרה סבתא שלך לוקחת אותה. משם ננסה לעזור הלאה. בברכה ושבת שלום,

אני יודע שבעזרתה..

מבחינים בעיות בקיבה.. לסבתי יש בעיה בקיבה ומזריקים לה את החומר הזה וכך ניתן להבחין מה יש לה בדיוק בקיבה... אולי שמה של התתרופה הוא secretine התרופה מאודד יקרה ולכן לא מזמינים אותה לארץ והבית חולים אינו רוצה להזמין במיוחד לסבתי למרות שהיא התחייבה שהיא תשלם בכל ההוצאות הנילוות לכך...

קובי כ

New member
תשובה נוספת

לצערי אין באפשרותי לעזור לך משום שהתרופה באמת לא מופיעה בפנקס התרופות הישראלי, כך שאין לי מידע מהיכן ניתן להשיגה. נסה לשאול בבית המרקחת של בית החולים מאיזה יבואן בכוונתם היה להזמין תרופה זאת. בברכה ומצטער על כך שאין באפשרותי לסייע במקרה זה,

למעלה