"See a pin and pick it up..."

Rincewind

New member
"See a pin and pick it up..."

"...and all day long you'll have a pin." מוטו החיים החדש שלי. Going postal, אגב. הוא מחולק לפרקים!!! How odd is that?! מה קרה לפראצ'י? האם גם THUD יהיה מפורק?!

Nogmor

New member
מוזר..

האמת אני עכשיו קראתי שני ספרים על הwee free men והם גם בחלקים... מוזר מאוד.. נחמד, אבל מוזר.. .הסיפור מחולק לפרקים.

Rincewind

New member
אבל אצל אנשי ההשתנה זה פחות

מוזר, כי הם לא נובלות אלא ספרי ילדים.

Nogmor

New member
אנשי ההשתנה?!?!?

בחייאת, באמאש'ך (בלי העלבה) ברצינות, בשיא האמת, אני לא משקר ולא הומוריסטי בנושא, תישבע בכל היקר לך (לא אני לא מתכוון לספרי פראצ'ט כמובן), תאמר לי שלא באמת תירגמו את השם של הספרים בתור אנשי ההשתנה!???????? מה נסגר עם האנושות והתירגומים חסרי הפשר האלו ???

הם לא

הם בכלל לא תרגמו אותו. זה סתם תרגום שהמציאו בפורומנו היקר, כמו "ברנשים וחתיכות" ו"אנשים מחומשים"

Nogmor

New member
איזה מזל!

כנראה בגלל שאני חדש בפורום, אז לא הבנתי שזה סתם קטיע... טוב בסדר, לא יחזור על עצמו. פשוט לשבריר שניה הייתי בטוח שהם באמת תירגמו את האנגלית ככה.

Athaclena

New member
לא, זה מין תחביב מוזר של אנשים פה.

אנשים מחומשים זה בגלל טעות אנוש (התכוונתי למחומשים! באמת!), ואנשי ההשתנה בגלל אי-הבנה, אבל זה כיף...

מ א ג ר ט

New member
ממממ...

מהבדיחות של הפורום, שלוקח קצת זמן להבין. מתישהו רוני הכין מילון פורום לחדשים והוא צריך להיות איפשהו בארכיון...

מ א ג ר ט

New member
שימו לב:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=509&msgid=45577871 זו נטע שלנו אמרה את זה, לא? תנו לה כפיים (רוני, ראית?)

רוני ראה

את חושבת על מה שאני חושב? כן, מוח, אבל איפה נמצא מכון להשרת שיער בשעה כזאת? נארף! זויט! טרוז! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רגע, את חושבת על מה שאני חושב, לא? (מסנג'ר)

Nogmor

New member
וואי...

אני מרגיש שחלק ענקי חסר מליבי... חבל שלא הצטרפתי לפורום דאז....

אל תדאג

סמוך עליי, שאר פה ותהיה חלק מאיתנו... you'll be one of us... mohahahahahahahaha!!! רק אל תיכנע, תישאר... תאמין לי שרק תרוויח

למעלה