Secret Smile

Prince315

New member
Secret Smile

חיוך הוא אקט טבעי... או שהוא קיים בך או שלא, המקור לאבחן חיוך אמיתי, הוא העיניים. מי שמחייך מהלב, זה משפריץ לו מהעיניים. לחיוך יש הרבה השפעות, בדר"כ הוא מביא איתו דברים טובים. מרכך כעסים ומרחיב את הלב. יש אלפי חיוכים לבן אדם אחד... מחיוך ביישני, שובב או סתם אומר "שלום". הבעיה מתחילה שיש אנשים שלוקחים את החיוך, צעד אחד קדימה. סוג של "אור ירוק" עבורם. ואולי סתם עובר עליי יום טוב במיוחד??!!
יום מקסים!!!

rrredshay

New member
עוד פעם לא ערבבת את המשקה???

מאחל לך שמחר יהיה אפילו יותר טוב ובכלל שתמשיכי לשבור שיאים

Prince315

New member
אני מנערת

אומרים שבדרך הזו "זה" עולה מהר יותר..
תודה, עובדת על זה

עוקצני

New member
תגיד

יש סיכוי שתמצא לנו נהג למוצש? כי היא מסרבת בכל תוקף לנהוג בגלל המשקה הזה

יערית

New member
רציתי לקפוץ "אני אני"

ואז קלטתי שאם כל הכבוד לזה שאני נוהגת כל היום, אני בחופש במיקרים האלו! איפה נותנים בראש? אני מהשוטות לא לשכוח :- p

עוקצני

New member

שכחת את הסמיילי החשוב מכולם! יום טוב במיוחד צריך להסתיים בהתאם.

Prince315

New member
לא מכירה אותו...

לעומת זאת, בהחלט מכירה את זה
אני כבר מתכננת את סופו של יום זה...
שנחליף רשמים?

חיוכים זה מדבק וכשיש סיבות אז בכלל העולם יפה יותר שלא ייגמרו לעולם
מחייכת לי כאן, את יכולה לדמיין

Rtitan

New member
לפחות לפי מחקר אחד...

חיוך הוא לא כזה אקט ידידותי... מדובר בסך הכל באמירה של "אני רגוע - לא בא להילחם... אבל מצד שני אני דרוך עם שיניים חשופות אז תרגיע גם אתה." כל הנושא של צחוק וחיוכים הוא הרבה יותר סבוך ממה שנדמה לנו. בישראל למשל רוב האנשים אינם מחייכים אליך סתם כך ברחוב והתרגלנו לחיות ככה, המבט הזה בעיניים כשסוקרים אחד את השני וממשיכים הלאה. אחד מהקשיים הכי גדולים שהיו לי כשנסעתי לארה"ב היה להתרגל לעובדה שאנשים מחייכים אליך ברחוב בלי סיבה, רק כי היה מפגש עיניים. בהתחלה אתה מסתובב לאחור להבין אל מי הם חייכו, בדרך כלל מתלווה לזה "הלו..." או "בוקר טוב", או "איך אתה מרגיש?" - לוקח זמן להתרגל שהם לא באמת מתכוונים לדעת איך אתה מרגיש ולי כישראלי זה נראה צביעות מגעילה - אם אתה לא רוצה לדעת איך אני מרגיש... למה את/ה שואל/ת?? לאט לאט מתרגלים וההרגשה נעימה - גם אם הקופאית בסופר לא מתכוונת לקבל פרוט מלא על איך עבר היום שלי, עדיין נעים לשמוע שאלה ידידותית והתשובה היא חיוך
, ואם אתה ממש במצב רוח טוב הם מגיבים ברוחב לב על השאלה החוזרת "ואיך את/ה מרגיש/ה היום?" - כאן בדרך כלל זה יכול להוביל לפתיחת שיחה קצרה שגורמת לכל המעורבים הרגשה מאד טובה שהם לא שקופים - לא סתם עוד לקוח, לא סתם עוד קופאי/ת. זה עובד נפלא בסופר, באוטובוס, בכניסה למתקן שאתה עובד בו כשאתהעוצר לשנייה, ויחד עם הצגת תג העובד גם מרים את משקף הקסדה של האופנוע ושואל את השומרים איך עבר הלילה, או איך היום, או סתם חיוך ושיהיה להם סופ"ש נפלא. אנשים מעריכים את זה מאד... שהם מענינים אותך ולא סתם עוד איש-אחד-שמשרת-אותך. הלם תרבות קשה, אחד הקשים שהיו לי כשחזרתי לישראל וההלם הזה עדיין ממשיך (בלי עין הרע... להתרגל הנה הרבה יותר קשה ממה שתארתי לעצמי - זה מביך ממש) הוא להתרגל לא לחייך לאנשים כי הם בטוחים שאתה משוגע/רוצה מהם משהו/מתחיל איתן... ואתה - מה לעשות, רגיל לחייך, לומר בוקר אור, ולילה טוב, לשאול איך מרגישים ותודה... חיוך הוא דבר טוב - חבל שאנחנו לא מחייכים קצת יותר
, ומי שלוקח את זה למקום הלא נכון, ילמד לאט לאט שחיוך, גם סתם חיוך גורם להרגיש יותר טוב. תמיד.

יערית

New member
the story of my life :)

נולדתי עם חיוך מפגר וכנראה אלך לעולם הבא איתו. אור ירוק הופך לאדום במידה ולא מבינים. החיוך מעבר לניצוץ בעיניים, פתוח דלתות לנפש דרך המראה האחורית (ניוטון תעזור לי). לפעמים אני רואה תמונות של אנשים חיים בלי חיוך או מבט בעיניים שהם חיים, ריקנות וחוסר שמחת חיים.

איריקה2

New member
חיוך מאושר

חיוך מסמן אושר..בין אם נקודתי..רגעי..יומי..או תקופתי.. חיוך גם יכול לבוא משיחרור הראש..(באמצעות עזרים שונים- אלכוהול ו....וגם...(החיוך שאחרי הוא החיוך הכי טוב...בשבילי...) ) ו...אם שותים..לא נוהגים.. אם שוטים..(כפי שכתבו פה...)........................נשארים שוטים..

יערית

New member
אוהבת להיות שוטה

כל עוד את לא משלמת את החשבון אין כל בעיה, פשוט לא?

למעלה