אז בהמשך לדיון בנושא, יש לי הוכחה לכך שאי אפשר להגיד את שם המיקום. בספר השישי שבלה מתעמתת עם סנייפ לגבי זה שהוא לא מוסר את מיקום המסדר הוא עונה: "I am not the Secret-Keeper; I cannot speak the name of the place"
פשוט פחדתי שלא קיבלת .. זאת הייתה תגובה ארוכה ולא היה לי כוח לכתוב אותה שוב עם לא היית מקבלת אותה, ומשום מה בזמן האחרון יש כמה מסרים שאני שולחת והם לא נשלחים
מוכיח שלא ניתן לומר את שם המקום. נכון שכתוב i cannot speak the name of... i cannot speak the name of הוא ביטוי שלא חייבים להתייחס אליו בצורה מילולית (Literally) ואפשר גם להבין ממנו: אני לא יכול לומר את שם המקום (לאו דווקא כי אני לא יכול להגות אותו).
אם הכוונה ל- אני לא יכול לומר את שם המקום, כאילו- אני לא יכול לגלות לך, אז אומרים i cannot tell you לא? speak זה ממש- לדבר, להגיד פיזית... tell היה נשמע יותר הגיוני עם הטיעון שהבאת.
הכי טבעי והגיוני זה להניח את ההנחה שהנחת. מה שאני מנסה לומר זה שנכון שזה נשמע הכי הגיוני אבל זה לא בהכרח ככה כי גם אם אומרים i cannot speak the name אפשר לפרש את זה כ- אני לא יכול לגלות לך, לא חייבים לפרש דווקא בפירוש המילולי.