SECOND OPINION

navonlaw

New member
SECOND OPINION

לאחר שעברתי פרוטוקול איימים- שבסופו במקום ציסטה אחת בשחלה שמאל יש לי ארבע בשמאל ואחד בימין וגם אחרי מחזואר אין שיפור. השחלות מוגדלות.עוד מנוחה ושתייה מרובה (3 ציסטות צלולות אבל גדולות) פרופ' מרגליות שאני מטופלת אצלו חודש, עוד לא החליט מה עושים החודש ורמז שרוצה לתת לי עוד הורמונים. אתן הצעתן דיכוי הוא לא מדבר על זה בכלל. אני הצעתי הזרעות ללא טיםול ההורמונלי או גלולות.או דקא- הוא לא בכיוון. אמרתי לו בוא נלך על התותח IVF הוא ענה שצריך להתחיל בקטן וצריך לעבור דברים לפני כן. יש לי תחושה שהוא לא בכיוון למרות שהוא נחשב מעולה למה הרופאי פריון מתעקשים ל"דכאות" את האנדו על ידי הורמונים והריון? החלטתי ללכת למומחה נוסף אחד שמבין בפריון +אנדו ולשמוע דעתו- מקווה שאני לא אתבלבל. את מי כדאי? פרטי? טואו דרך קופ:ח (אני במכבי) האם לצלם את התיק עם הפרוטוקולים והצילומים?ייתנו לי בכלל? שאלה אחרונה לידע כללי- בהזרעה מרדימים אותי? איך מוציאים את הזרע- בזריקה או טבעי? אשמח לתגובות

קלייאו

New member
דיעה נוספת

לדעתי דיעה נוספת תמיד ממולצת, אפילו רק בשביל השקט שלך שאת מקבלת את הטיפול הנכון. אני שהייתי פנאטית ל- IVF הלכתי לקבל דיעה נוספת אחרי שהרופא של מכבי לא הסכים איתי והרופא הנוסף (מומחה בפוריות ואנדו') נתן לי טיפול דומה וגם הרבה בטחון שאני מקבלת את הטיפול הנכון. תביאי כל חומר שיש לך, צילום רחם חשוב ובדיקות דם שעשית, בקיצור כל מה שיש. יתנו לך? תתעקשי זה הצילומים והחומר שלך הם חייבים לתת לך, אל תוותרי! יש בדיקות במכבי שאת יכולה להוריד מהאתר שלהם ואז את לא תלויה ב"טובות" שלהם. לגבי רופא אני לא יכולה להמליץ כי אני מאיזור הצפון, אבל תכנסי לשאלות קודמות בנושא ונראה לי שיש כמה רופאים מאוד מומלצים פה בפורום. לגבי הזרעות, ההזרעה לא נעשית בהרדמה בכלל, לי היא הזכירה, מבחינת התהליך, את הפאפ (הבדיקה שבה לוקחים דגימה מצוואר הרחם). היא לא כואבת, רק מלווה בקצת "התעסקות" של הרופא באיזור ההוא. הרופא בסך הכל מזריק את הזרע לצוואר הרחם. אחר כך מומלץ להשאר לשכב חצי שעה (את שוכבת מכוסה בנוח בלי שום מכשירים או משהו). מה שחשוב זה לעשות את ההזרעה כמה שיותר מהר מהשבחת הזרע, ככה שתבחרי מכון להשבחה שקרוב לרופא. בהצלחה.

חוו"ד שניה

משיח, שולמן, לברן, זיידמן. עם כל הכבוד לפרופ' מרגליות, "ללכת בקטן" מתאים למאותגרת פיריון רגילה ולא למטופלת עם אנדו' שהבטן שלה פועלת על שעון חול. כל גירוי הורמונאלי שיהיה, גורם לליבוי המחלה כך שנהוג מיד "ללכת בגדול" כדי למנוע עד כמה שניתן ליבוי מיותר והגדלת הסיכויים להשיג הריון. בודאי שלצם את כל החומר בלי לפסוח ולו על דף. כל מידע חיוני גם זה שנראה לך זניח. החומר הרפואי שייך לך אגב. לא עברתי הזרעות אבל מניחה שמחדירים את הזרע לנרתיק באמצעות צנתר כפי שמחזירים עוברים לרחם. הזרע ניתו לרוב ב"עבודת יד". במקרים של מיעוט קיצוני או פרמטרים אחרים בלתי תקינים, הגבר מורדם ומבוצעת שאיבת זרע מהאשכים. בהצלחה

navonlaw

New member
תודה! שאלה לבואינג

יש לך את מספרי הטלפון של המרפאות של הרופאי שציינת? ללכת פרטי ? ביום ראשון אני צריכה לעשות דם ואולטרא סאונד (יום 7 למחזור) ובצהריים אמורים לשבת איתי על הפרוטוקול. להגיד למרגגליות שאני הולכת לשמוע עוד מישהו שמומחה לאנדו? או לשתוק ? להציע שיעשו התייעצות סינריום?< כי רוב הסיכויים שעד שאקבל תור אלך יילך לי החודש הזה. נראה לך שאחרי כל הבלאגן כדאי פשוט לנוח או שוב זו טעות כי תיגדל לי הציסטה? שאלה אחרונה בהחלט- נראה לך שהציסטות הצלולות (4) ייעלמו בכלל? אני ממש מודה לך על הסבלנות והעזרה

למעלה