SEATARA - SEA & SUN א.בוקר

ננה f

New member
לא יודעת לגבי השנורקל ..../images/Emo8.gif../images/Emo98.gif

תנוח תרגע תהנה. מגיע לך !

פערטל

New member
../images/Emo39.gifאפרופו גראפה - לידיעתך דרמבוי

הרומאים הוציאו חידוש מבית מזיגתו של אלכסנדר, אחד מיצרני הגראפה הנודעים: בקבוקון גראפה משובחת, בגודל של בושם ממוצע, עם מתז, , מורידים את מכסה הכסף ונתנים התזה יפה על האספרסו או אפילו המקיאטו ומשדרגים בעונג את המשקה. להיט היסטרי בבירת המגף. כשתינית תה ירוק, אימצתי את התוסף, והרי זה פלא... מעדן.

ננה f

New member
פערטלה ממש ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

בחיי, אפילו ניתן לשיחזור עד שנקבל את המקור. .אספרסו עם גראפה? איך זה שאפאחד לא המציא את זה קודם? ולמה לא אני....

D r a m b u i e

New member
אני מכיר את זה!

מוסיפים את זה גם למרטיני, מה שנקרא מרטיני עם ניחוח גראפה. קטע מטורף, אבל בטח יגיע גם אלינו בהמשך.

גידי42

New member
סליחה שלא הבנתי...

האם מדובר במקום חדש איפה ששכנה טורקיז? או טורקיז?

ננה f

New member
ממול טורקיז.

הקומפלקס של SEA & SUN נראה כמו V . כשאתה עובר את הלובי לטורקיז אתה ממשיך לכיוון מערב, רואה את הים מהוויטרינה. הולך עד סוף המסדרון. בקצה , הדלת השמאלית - טורקיז . הדלת הימנית - סיטארה. תהנה. ננה

גידי42

New member
תודה נשמה... נשמע מתאים.. משלב

את כל משאני אוהב (כמעט...). נראה אם ראוי להחליף את השולחן בטורקיז.

ננה f

New member
לא בטוחה. אחרי שאהיה בטורקיז

נוכל להשוות של מי יותר טוב. בגדול אם שגיא כוהן הרשע והקמצן נתן להם בונוס בסופשבוע/מעריב האחרון אולי כדאי לי לדגום ורק אז לדבר... אבל ניסית את ארוחות הבוקר ב"שיזן" לוביסטרו דניאל ? 69 ש"ח וחמש שעות של עונג צרוף.. ככה הבטיח לי מישהו.. אולי סו"ס נמצא בשבילך תחליף לבראנצ'/בופה של טראסה ז"ל?????

ננה f

New member
את מתכוונת לא.בוקר שלפני הא.בוקר?

כי אם כן, ועל זה, אני הראשונה שאמליץ!! השעות הכי טובות שלי...
הי.. אמא של.. מזכיר נשכחות לא?..
ממש לא שמתי לב. 69ש"ח זה לא מעט לארוחת בוקר אבל אני חושבת שחובה לנסות חמש שעות זה הזמן שהארוחה זמינה, אין הגשה אז אין הכרח לשבת כל אותן שעות. רק יום ו' מ-1000-1500. מי לדגל??

maya100

New member
וגמני במברכים ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

סופסופ התפניתי לקרוא, נשמע באמת מצויין. אישית, נדמה לי שבחרתם את ארוחת הבוקר הכי שווה, תקני אותי אם אני טועה... אולי באמת נדגום באיזה ערב מול השקיעה...אני
, הוא
והקטנטונת
.... חחחחחח

למעלה