Season 4.5 Webisode 004

Ambious

New member
מה שלי לא ברור בפרק הזה... ../images/Emo58.gif

אם מה שהטריד אותם בגופה של ה- 8 זה שהיא תפלוט גז, למה לא לשים אותה בתוך חליפת טיסה וזהו, למה לשים את כולם בחליפות, לבזבז אוויר יקר, ולעשות משהו שהוא - סביר להניח - נגד חוקי המושבות (להפטר מגופה).

tsou

New member
בינתיים אני חייבת לאמר שהווביזודז../images/Emo58.gif

פשוט משעממים... זה לא זה

tsou

New member
לעומת זה, אתר הרמזים הגדול נהייה מרתק! ../images/Emo6.gif

The Human

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

קטע האודיו האחרון משגע לי את השכל.. אני עדיין מנסה להבין מה אומרים שם ומי אומר מה..

The Human

New member
רק רגע.. ../images/Emo58.gif

אם החמצן שלהם אוזל בתוך המעבורת וחליפות הטיסה הם אלו שמספקות להם חמצן במקרה חירום.. אז למה לבזבז אחת על הסיילונית שכבר מתה? אני מקווה שיש להם חליפות חלל.. כי אחרת לא ניתן להבין איך הם נפטרו מהגופה.

Ambious

New member
גייטה הרי אמר להם "להכנס לחליפות החלל"

משמע - יש להם. למה לבזבז עליה? כי גם ככה אמור להיות אחד בשבילה, כך שזה לא ממש לבזבז, ואת הבלון חמצן שלה אפשר להעביר למישהו אחר.

The Human

New member
אתה צודק..

אבל עכשיו שאני חושב על זה.. לחץ אוירי מצטבר יכול לגרום למתאן לקרוע ואולי גם לשרוף את חליפת החלל שלה ולזהם את הספינה, לא?

The Human

New member
נצל"ש../images/Emo58.gif -רון מור מבטיח שהגילוי של

הסיילון\סיילונית האחרון\אחרונה יהיה מאכזב
It will never be as powerful as the build-up. I resigned myself to that a long time ago. The "Who Shot JR" of it all is an instructive lesson: No matter who it is, it's still going to be a bit of a letdown. But I decided that precisely because of that, it wasn't going to be in the final episode. I didn't want that to become the entire series. I'm sure there will be a variety of reactions. Some people will love it, some people will hate it. But I think when you see how the revelation fits into the overall mythology of the show, when all the questions are answered by the end, then it'll make sense and you'll think, "Oh, well it kind of had to be that person."​

Ambious

New member
זה כנראה בגלל שהסיילון האחרון יהיה דמות שעד

עכשיו היתה לא חשובה כלכך, מה שבאמת יהיה מאכזב ולדעתי האישית גם קצת חסר יצירתיות. הייתי רוצה לראות את 'דמויות הראש'נחשפות בתור הסיילון האחרון, אבל סביר להניח שזה לא יקרה.

tsou

New member
לא בדיוק..../images/Emo58.gif

הוא פשוט אומר שמפני שהפתרון של התעלומה תמיד מאכזב יחסית למטען המתח המצטבר, הוחלט לא להשאיר אותה לפרק הסיום אלא להפוך אותה למרכיב עלילתי, כלומר הסדרה לא תתמצה בגילוי הזה... צודק לגמרי

למעלה