Searchings New Artists

Iron Madness

New member
Searchings New Artists

שלום לכולם.... אני עובד עכשיו על אוסף חדש ללייבל חדש ששמו psylosophy rec ויש לו כבר שיחרור 1.. אנחנו מחפשים להכניס אומנים חדשים לאוסף... כל מי שחושב שהמוזיקה שלו מוכנה לשיחרור ומספיק מיקצועית ורוצה להשתתף באוסף (כמובן שיש חוזה תשלום והכל) מוזמן לישלוח פה הודעה או אליי הודעה פרטית אתם יכולים לישלוח טראק מלא אם בא לכם על MP3 320 או דמו על MP3 320 שיהיה מינימום 1:30 דק'... תודה לכל המעוניינים המשך יום טוסט ... אפשר ליפנות גם למסנג'ר ואיי סי קיו: Msn:[email protected] icq:203947469

TRANCE ADDICT

New member
זיו....

האלבום שעכשיו שוחרר ''פסייקו פיאנו'' זה באמת שחרור או סתם משהו אסף טראקים שלך ושחרר???

Iron Madness

New member
אממ...

מה ששוחר זה לא האלבום שלי זה סתם מישהו אסף את המוזיקה הישנה שלי ושיחרר אותה לנט ועשה מיזה " יעני " אלבום... קיצור זה סתם חרטה ברטה...

Nofale

New member
אההה בעסה זיו

אני הולך להוריד אותו עכשיו

Iron Madness

New member
תגובה לnofale

כן אני שמתי לב שהג'יהאד אוף איסלאם שוחרר לנט. זה האוסף של ketuh rec. שהג'יהאד יהיה שם: Stay Connected for V/A The Numinous (Kthcd011) due out Sept13, 2005. The term "numinous" can be used as either an adjective or a noun. As an adjective, it describes anything having a spiritual or mystical quality, provoking feelings of wonder and awe. As a noun, "The Numinous" can refer to this feeling, or to that which causes it. It is inherently a rather indefinite concept, since it refers to the feeling humans may have of confronting things felt to be beyond rational comprehension. A sense of one's relationship to the numinous can be seen as a foundation for much spiritual or religious feeling. Ketuh’s post summer psychedelic feast! An unstoppable roller coaster of the finest underground psychedelic neuron twisters from the young generation of artists. Expect the unexpected: TRack Listing: 1 Gappeq – Tower of Babel w&p: Jiri Tomasek | Czech Rep. 2 Hefty Output - Essence w&p:Tim Hanlon | Australia 3 Optical Human –Silver Voizz w&p: Dan Tesanen | Israel 4 Iron Madness - Jihad of Islam w&p: Ziv Viner | Israel 5 Blisargon Demogorgon – City of darkness w&p: Valentino Trencev | Rep. pf Macedonia 6 - Sungirl vs Iron Madness – Madness of sun w&p: Yana Sungirl | Russia and Ziv Viner | Israel 7 Xatrik – Waki Tabacci w&p: Greg Hamber | S. Africa 8 – Slug – Break out w&p: Liam Gibbs | S. Africa 9 - Tryambaka feat. Dj Paradox – Children of the night w&p: Tiago Pimentel & dj Paradox | Portugal 10 - ?? For now Dist.: http://www.arab.co.uk http://www.ketuhrecords.com *לינק ישיר: http://forum.isratrance.com/viewtopic.php/topic/62128/forum/41 לאחר שאני מודע לכך שהוא ברשת אז לג'יהאד אוף איסלאם יש גירסא חדשה שהיא ממש ממש שונה מהרגילה וממש אין אותה לאף אחד עשויה בlive act שניבנת במיוחד לאוסף הזה... אז ככה שמה שהולך להשתחרר באוסף זה ממש לא מה שיש בנט... וזהו. :)

Nofale

New member
אויש זיו

שמעתי תג'האד עכבל שוסבר וולאק אני מאוכזב במסיבה זה היה יותר מהנה ועם כבר אני יביא דעה על המוזיקה שלך כן (בלי להעליב , אני מקווה שתקבל את זה בתור דעה בונה) קודם כל המוזיקה שלך לא מחדשת בכלום דבר שני לפי מה ששמעתי מהמוזיקה שלך עד כה הקטע הזה והזה השתחרר בדוף לדעתי אתה בא להראות כאילו ה"פסיכודאלי" הזה יותר טוב מהפול און ואתה מביא חריטות וחפירות בלי טעם והרבה רעש וצורב באזניים עם כבר לעשות "דארק" לפחות אחי תנסה לעשות את מה שהסגנון הזה בא להראות אלמנטים של "לילה" ולא סתם לחכות את קינזאדזה בזה שהוא חורט בלי קשר לחיים בלי אווירת לילה תן אווירה של פחד , של אופל , תן מתכות , ברזלים , עופרות , נחושות , תן סיוטים . תנמיך קצת את הווליום , כל החכמה שתתקרחן מהמוזיקה עצמה ולא מהרעש ותוסיף קצת צבע אהיה נחמד

למעלה