Seal או Partial Resistance ?

צ ל י ל 8

New member
Seal או Partial Resistance ?

קראתי ש-SEAL לפחות יהיה יעיל ב-PvP. מי למקסס? PR נראה לי קצת זניח, לא? ומתי למקסס טלפורט מסטרי? מה כ"כ חשוב בו?

אבישי ר

New member
אני יכול לענות לך רק על הטלפורט

מה שחשוב בזה זה שבזמן שאת עושה טלפורט אז הוא גם תוקף וגם הבנתי שהוא משפר את המרחק של הטלפורט היתרון הכי בולט בו זה שאת מפעילה אותו ואת לא צריכה לחדש אותו כל הזמן

צ ל י ל 8

New member
כן, את זה אני יודעת, אבל במדריכים שקראתי

הם ממקססים אותו אחרי הפיצוצים ואני לא מבינה למה. יש סקילים הרבה יותר מועילים ממנו שמעלים לי את האטק. נראה לי מספיק נקודה אחת..

צ ל י ל 8

New member
אני אמקסס אותו ניר, אבל השאלה שלי היתה מה לא

למקסס מבין הסקילים של עבודה שלישית. איזה מעצבן זה שיש כל פעם התלבטות מה חשוב יותר ומה חשוב פחות. לא יכלו לתת מספיק נקודות להכל?

Don Nirtin

New member
לא למקסס חץ אש-רעל.../images/Emo267.gif

או חץ קרח/ברק. את זה משאירים על 11 נקודות. היתר ממוקססים.

Don Nirtin

New member
גם את השני מעיפים../images/Emo267.gif

אבל PR לפחות...... לא משתמשים בו. בחץ קשת זה סתם עוד סקיל 1 נגד 1. לא שימושי לדעתי.

Don Nirtin

New member
"לא משתמשים בו"- מפנה מקום במקלדת ../images/Emo6.gif../images/Emo267.gif

בפאץ' הקפיצה יהיו לי כמה סקילים חדשים שאין לי מושג איפה אשים במקלדת..........

צ ל י ל 8

New member
עד כדי כך יש לך מלא סקילים?

ותודה ניר על הכל. דווקא החץ נראה לי מדליק, מעניין איך הוא נראה.

Don Nirtin

New member
כן../images/Emo267.gif

בדיוק למפלצת הראשונה. אחרי זה ההתלהבות עוברת והסקיל הופך למעמסה. העפתי אותו כבר מהמקלדת......... אני אעלה יותר מאוחר את המקלדת שלי ותראי איזה בלגן.

מ י ל ר

New member
גם אצלי המקלדת מפוצצת

אין לי מקום להאכיל את החיה זה f9 מרוב שאין לי מקום... :/

Don Nirtin

New member
עצוב ממש.../images/Emo267.gif

אני אומר שצריך להחליט איזה סקיל שימושי ולהיפטר מהשאר...... שזה בלתי אפשרי

Don Nirtin

New member
סייל.../images/Emo267.gif

בפאץ' הקוסמים מוחקים את PR לכל הקוסמים ככה שזה חסר תועלת לשים שם נקודות. סייל לעומת זאת יכול לעזור לנעול מפלצות מלתקוף אותך חזרה. לגבי טלפורט מסטרי- הסקיל הזה תוקף באמצעות הטלפורט, משתק, ומוריד דמג' לא רע בכלל. דרך נחמדה לעבור בטלפורט ולשתק חבורות של מפלצות כשאת רוצה להשתגר למקום אחר כדי לתקוף וכדי שהמפלצת לא תתקוף אותך מאחורה. הסבר קצת מסורבל, אבל זה מה שיש. זהו.

כמו שאמרו לך כבר, אם לבחור בין השניים-סיל.

אני לא משתמשת בו בכלל אבל זה עדיף על פני PR שיימחק. וגם אני חשבתי שטלפורט מאסטרי מיותר ולא הבנתי מה הפואנטה, ככל שעולים רמות רואים עד כמה הוא שימושי. אני תמיד מפעילה אותו. הוא גם נוח כי לא צריך להפעיל אותו יותר מפעם אחת, הוא לא נעלם אלא אם כן את מבטלת אותו. בקיצור, שימושי מאוד.

למעלה