se7en77 במיוחד בשבילך!

BravoMan

Active member
se7en77 במיוחד בשבילך!

לפני זמן מה, בדיון בפורום אנדרויד, אדון 7, משתתף קבוע בפורום זה, הציב לי "אתגר": לצלם את כל מכשירי Android שעבדתי איתם.
(השרשור המקורי: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2142&messageid=178394089)

אישית, אני לא חושב שתמונה כזו מוכיחה משהו לגבי רמת הידע והמומחיות שלי, אבל היות והוא התעקש ואני מצאתי זמן, בבקשה.

אגב, אני מזמין אתכם לנסות לנחש את מהות הקופסה השחורה באמצע הצילום. גם היא מריצה Android מן הסתם, אבל למה לדעתכם היא משמשת?
ועוד שאלת טריוויה: יש שם "ענתיקה היסטורית" מפורסמת שכבר אינה בשימוש אבל הוספתי אותה בשביל היופי. מי מזהה?

AYELET1

New member
מהכרותי האישית עם בראוומן, חייבת לציין

שתחת ידיו עברו אינספור מכשירים- ניווט, פוקט, אנדרואיד.
הכל.
חוץ מאייפון

se7en77

New member
כן , אבל חוץ מאיזה 2-LG3 שיש עליהם עדיין מדבקה

איזה מכשיר מריץ אנדרואיד מהשנה האחרונה ?

שבוע הבא אני אעלה את שלי ( סופ"ש ארוך )

BravoMan

Active member
למה הכוונה?

אם כוונתך למכשיר המעודכן ל-Lillipop, אז כן, חוץ מ-LG למיניהם וה-Nexus 4 שלי שאיתו צילמתי ולכן אינו בתמונה, יש לנו רק SGS 5 ו-Nexus 6 ו-HTC M8 שלא היו זמינים בזמן הצילום (מה לעשות שאני לא יכול לעצור את פעילות המשרד למענך
)
&nbsp
אם כוונתך למכשירים שיוצרו בשנה האחרונה, אז נראה שלא שמת לב ל- HTC Desire 510 הלבן, ל-Xiaomi Note, ל-SGS 3 Neo - שנראה כמו 3 המקורי אבל הוא חידוש בן פחות משנה, ול- Zenfone של Asus.
&nbsp
בכל אופן, למה לא מפתיע אותי שאתה לא מרוצה? לא נעים לטעות נכון?
בטח חשבת שאני סתם ילדון שמלהב על גבי הפורום, אבל מה לעשות שאני עובד עם אנדרויד מאז שיצא מכשיר מסחרי ראשון עם המערכת הזו.
&nbsp
בכל מקרה, נשמח לראות את האוסף שלך.

se7en77

New member
במה טעיתי , שהבאת כל מיני מכשירים מהעבר

ועוד כל מיני תוספות עם מדבקות של מכשירי פלסטיק.

BravoMan

Active member
לא כתבת איזה דגמים אתה רוצה לראות?

תהיה רציני - אמרתי לך כבר מההתחלה שתמונה כזו לא מוכיחה כלום.
למעשה, הייתי בטוח שתנסה להגיד שהתמונה בכלל מזויפת והורדתי אותה מהאינטרנט. זו הסיבה שסידרתי את המכשירים בצורה של 7.
&nbsp
תבין - צילמתי את התמונה רק בשביל הקטע. חשבתי שמגוון מכשירים מכל הזמנים יהיה נחמד.
אין לי מה להוכיח לך, ותמונה כזו גם אינה הוכחה. אולי בכלל לא נגעתי במכשירים האלה? גם לא בישנים?
&nbsp
התמונה מן הסתם לא כוללת את כל מהכשירים שעבדתי ושאני עובדת איתם, זה לא האוסף הפרטי שלי שאני יכול לעשות בו כרצונו, וזו גם לא תוכנית כבקשתך.
היה לי טיפה זמן פנוי בעבודה, אז תפסתי מכשירים שהיו זמינים וצילמתי. לא מרוצה? לא צריך.
&nbsp
שמע, גם אני לא אוהב לטעות ולהפסיד, ולפעמים גם אני מנסה יותר מידי להראות כאילו לא הפסדתי (לא שהיית פה איזו תחרות, רק יש לי הרגשה שהיו לך ציפיות ששברתי כשפרסמתי את התמונה).
&nbsp
נ.ב.
מה זה "מדבקות של מכשירי פלסטיק"?
אם אתה חושב שחלק מהמכשירים לא אמתיים בגלל שהשארנו בינתיים את המדבקות המקוריות על המסך, תסתכל מקרוב יותר.
כל מכשיר בתמונה הוא מכשיר אמתי ועובד.

AYELET1

New member
ושוב אכתוב מהכרות אישית עם בראוומן-

הדברים שלו מדוייקים!

למעלה