se. 3 casting spoiler

orale12345

New member
se. 3 casting spoiler

From Michael Ausiello: Brace yourselves — the Gilmore Girls and Veronica Mars universes are about to collide! I just got a smokin' hot tip that Gilmore guy Matt Czuchry will cross over to Veronica Mars on Oct. 24 — but not as Logan Huntzberger. It's better: He's playing Charlie Stone, half brother to none other than Logan Echolls! Can you believe it? Logan is playing Logan's brother! I love it! {its ep 4} omg logan and logan thats gonna be so great! but half brother i wonder how thire gonna poll that one!

Bruce Wayne

New member
../images/Emo58.gif עונה 3-

אני חושב שזה הולך להיות מאוד מעניין לראות את האינטראקציה בינו לבין לוגאן. אולי הוא הבן של אחת מהנשים שאהרון שכב איתן, וככה הוא מעולם לא הכיר את אבא שלו? אם זה ככה, אולי הוא יקנא בלוגאן, והיחס שלו להתעללות יהיה זהה לזה של טרינה?

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif עונה 3

תפסיקו לפתוח הודעות חדשות תנצל"שו ומה שיש לי להגיד אלוהים אדירים דאבל לוגן איזה מושלם זה הולך להיות!!!

Bruce Wayne

New member
../images/Emo58.gif עונה 3

מעניין אם לוגאן מכיר אותו, או שהוא לא שמע עליו עד עכשיו..

orale12345

New member
se. 3

that would be intersting. i wonder if love will still be together when he comes- maby hell ask veronica to faind out if hes telling the truth or something likw that. i wanna see her comferting him!

Good 2b Me

New member
../images/Emo207.gif למה אין שרשור של פרק השבוע../images/Emo175.gif

או מש'ו בסגנון
ז'תומרת לפי הפרקים של "הוט אקסטרה"..

אין משו מסודר בעיקרון, רק

אם מישהו רוצה הוא פותח. לפרק של אתמול למשל, פתחו, וגם ל-2-3 פרקים האחרונים. כשהתכנית הייתה משודרת בארה"ב, היו פותחים כל הזמן שרשורים על הפרקים, כי כמעט כל הפורום היה מוריד את הפרקים ולא מחכה עד עכשו, אז כנראה שלא נשארו כאן הרבה שעדיין לא ראו את הפרקים, ולכן גם אם יש שרשור על הפרק, הוא לא כזה גדול..

irene17

New member
חלומותי מתגשמים!../images/Emo58.gif304

אני מאוד שמחה משתי סיבות! קודם כל זה לוגן כפול 2! ואני חולה על לוגן של בנות גילמור. ודבר שני - הם ממשיכים לפתח את הדמות של לוגן שלנו, אז הכל טוב. אבל מעניין מאיזה צד הוא? קראתי כל מיני ספוקלציות ב- TWOP ואני חייבת להגיד שאני מעדיפה שהוא יהיה מהצד של לין. גם כי כבר ראינו הרבה מהצד של אהרון ולא ידוע לנו הרבה על לין. ואני חושבת שהוא ירגיש יותר קרוב אליו אם הוא יהיה מהצד של אמא שלו. אני מקווה שזה לא תפקיד אורח לפרק אחד! הוא לא חתום לעונה מלאה בבנות גילמור אז הוא יכול להרשות לעצמו להופיע אצלנו כמה פרקים! ומי יודע אם אנחנו נקבל עונה רביעית (וכנראה שזו העונה האחרונה של בנות גילמור), אולי יהיה לו עתיד קצת יותר קבוע אצלנו! וסוף סוף יש חדשות מרגשות ומעניינות שלא קשורות ללוגן/ורוניקה. כי הראש שלי כבר מעלה עשן מכל דיבורי המשולשים.

Bruce Wayne

New member
../images/Emo58.gif 304

נראה לי יותר הגיוני שהוא יהיה הבן של אהרון, כי אחרי הכל, אנחנו יודעים שהוא שכב עם הרבה נשים, אז יכול להיות שאיפשהו בדרך.. קרתה "תאונה".

orale12345

New member
omg u kno what i was thinkig-se.3

what if he gets a ricoring roll and he ends up beinig veronicas new love inteist! that colud happen! what do u think?

orale12345

New member
ya in know

i really like him on gg altogh he is jason is still a better logan and a better bad boy ! i think jason is one of the best actor whos under 30 this past cuopl of years!

irene17

New member
העונה - לא נראה לי../images/Emo58.gifעונה 3

לא יהיה לו מספיק זמן להיות גם אינטרס רומנטי וגם להיות בבנות גילמור. אלא אם כן זה יהיה ממש קצר...

Bruce Wayne

New member
לא נראה לי אבל שזה ../images/Emo58.gif 3

מה שיקרה. מעניין אם טרינה תיהיה מעורבת. אליסון אמרה שהיא תשמח לחזור, ורוב אמר שהם ישמחו להחזיר אותה.

Bruce Wayne

New member
אוסיאלו בצרות ../images/Emo58.gif 304

הוא לא היה אמור להדליף את המידע על זה שמאט משחק את האח של לוגאן. יכול להיות שרוב יתעצבן על זה.

למעלה