scudnick,GrassBunnyGil לפה..

k a b o o k

New member
scudnick,GrassBunnyGil לפה..

או בשאר השמות השלך: 1מריצה הפ33ה, Mותק שAין לה עותק, GrassBunnyGill, scudnick המון חברי פורום פנו אלייך לגבייך, וגם אלה שעוד לא פנו.. אמרו את דעתם פה בפורום, וגרמו לי להבין.. את אוהבת את מאיה
- לא
את מתסיסה ת'פורום לרעה
- כן
חברי הפורום אוהבים אותך
- לא
(עם כל העצב שבדבר
) את רצוייה מצד חברי הפורום
- לא
אז אני מצטער שאני אומר לך את זה
, וזה די קשה לומר את זה
אבל עדיף שתעזבי יחד עם כל 20 הכינויים שלך.. את ממש מתסיסה את הפורום לרעה, את עולה על העצבים, את מדברת בשפה (שעם כל הכבוד לה) מעצבנת- ועוד שאת עושה את זה בכוונה.. את לא אוהבת את מאיה- שזו הסיבה העיקרית שאין לך מה לעשות פה
אני בכוונה לא חוסם אותך.. כי אני רוצה לעשות את זה בדרך ידידותית ובוגרת- כדי שלא תיפגעי
היא נעים (
) להכיר, אבל דרכינו יפרדו כעת.. המשך גלישה נעימה בפורומים של תפוז

A J Styles1

New member
חחח..

איך אתה יודע שזאת היא כל הכינויים חוץ משפת הדיבור?

GrassBunnyGirl

New member
סה לא הכינויים שלי!!!!11

אפילו תשאל את מי שהיה בצ'אט!!!!11 חוץ מזה שאני אוהבת את מאיה, ואני לא עושה פה כלום שפוגע באחרים!!!111 אס אסור לכם לסלק אותי!!!11

k a b o o k

New member
חברי הפורום כנסו לפה..

כולנו נלך בדרך שלה
האם אתם מסכימים איתי בכל הכתוב
, האם יש לכםם מש'ו להוסיף
ואני מאוד מצטער עם מה שאני עושה עכשיו.. עם כל זה שזה עושה לי ממש רע.. זה עדיף ככה

GrassBunnyGirl

New member
אני יכולה לדבר רגיל!!!!111

'בל אם 'ני 'צה לדבר אחרת אס מותר לי!!!!111 ו'ני במת בת!!!111 אבל...אני לא סובלת את מעיה בוסכילה. או את רוני. וכן, אני חושבת שאתם פקאצים. אז למה לא לעשות מזה הומור? טוב, לפחות בשבילי. ואולי זו תהיה הפתעה בשבילכם, אבל אני יודעת להשתמש בסימני פיסוק. אז תודה לכם, חברי פורום יקרים, שסיפקתם לי שעשוע מצויין, וכמה שעות צחוק טובות
.

כן באמת את ממש ילדה משועממת...לכי

לפסיכולוג הוא בטוח יעזור לך רק תתנהגי בהתאם שלא יבהל ממך סה מובן לך?

אני ממש מצטערת אבל זאת לא אני

בכל הכינויים! אתם תוכלו לראות בצ'אט תשלחו מסר למריצה שתכנס לצ'אט או למיישהי אחרת...פגע תבי עכשיו אדום מנהל

k a b o o k

New member
נחמד לכתוב מכמה כינויים?../images/Emo13.gif

בכל אופן, אני אלך בדרך שלכם.. ארבעתכם מתסיסות את הפורום לרעה.

אוי אוי אוי

נעלבת לא נורא ממי העיקר שתעופי מפה!!!! מה יש לך משעמם לך בחיים?!?!?!?!?!!?!? אם כן תפסיקי עם סה (המבין יבין) ותעפי מפה יאללה!!!!!!!!!!!!!!!

שיווו יניב כאילו מסה../images/Emo35.gif איזה מושי..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... גאה בך על ההחלטה החכמה הזו
נמאס לי כבר מהקרציה הזו

גווווו יניבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואגב, אני גיליתי ראשונה שמותק שאיןו לה עותק זו אותה אחת...
ואם לא אז ערבעתן מתסיסות לנו את הפורום... ולא נראה שהן ממש אוהבת את מאיה בוסכילה חחחחחחחחחחחח עופו טוסו קישטטטטט בררררררררררר וסליחה שזה ככה פשוט אני לא יודעת לדבר בשפה שבה תבינו אותי...

אני זיהיתי ראשונה../images/Emo9.gif

מההתחלה ש"המותק" הזו בה לא זוכרת ת'המשך כינוי... אז לפי צורת הדיבור שלה,כבר הבחנתי שזו אחת
היא תמיד אמרה:
"מסה"
"שיו"
ועוד כמה דברים.... דנדוש מה מזכיר לך עם יאיר לפיד שהיא אמרה שהוא בן דוד שלה והיא אמרה: "איזה כוסי הוא

חחחחחחחחחחח

נאוווה נאווה תנו לי נ' נ תנו לי א' א תנו לי ו' ו תנו לי עוד ו' ו תנו לי ה' ה ומה יצא?? נאווה יותר חזק.. נאווה ועוד הפעם: נאווה אז... גווווווווווו נאווה גווווווווו נאווה

scudnick

New member
טוב, האמת.

לי יש רק כינוי אחד. אני בן, ד"א. סתם כתבתי 2 הודעות וזהו. אם אתם זוכרים כתבתי פה, אני ודרור אנגל, איזה 2 פעמים לפני כמה זמן - בהקשר של "מאיה היא" (אני ניר הוטניק...) סתם בדיחה, מצטער אם זה פגע... שאר הכינויים - אין לי מושג (מלבד Mותק שאין לה עותק, שמתוודה ברגעים אלה אם אני לא טועה).

למעלה