scsi פרק שני פרק שני אנא הגיבו הערות והארות יתקבלו בברכה.
T the whole shebang New member 25/6/08 #6 קאלי הרבה יותר תוקפנית היא ממש לא מהאלה שתשתוק ותשב בצד סתם כך. ופלאק הרבה יותר נחמד וגם אוהב בנות אז לא הבנתי למה הוא התרגז על גרג כל-כך. אבל בסה"כ נורא נהניתי,אני מאוד אוהבת את הכתיבה שלך,אל תפסיקי !!
קאלי הרבה יותר תוקפנית היא ממש לא מהאלה שתשתוק ותשב בצד סתם כך. ופלאק הרבה יותר נחמד וגם אוהב בנות אז לא הבנתי למה הוא התרגז על גרג כל-כך. אבל בסה"כ נורא נהניתי,אני מאוד אוהבת את הכתיבה שלך,אל תפסיקי !!
ה הדמר New member 25/6/08 #7 את קלי אני לא מכירה ראיתי פרק וחצי של מיאמי ודון לא התרגז על גרג פשוט באותה שניה זה לא עניין אותו.(לפחות מבחינתי )
את קלי אני לא מכירה ראיתי פרק וחצי של מיאמי ודון לא התרגז על גרג פשוט באותה שניה זה לא עניין אותו.(לפחות מבחינתי )
ה הדמר New member 25/6/08 #8 הא ומתי קלי היתה צריכה להיות תןקפנית והיא לא היתה?ז"א אני יודעת שהיא לא היתה תוקפנית בשום מקום אבל איפה היא היתה צריכה להיות?
הא ומתי קלי היתה צריכה להיות תןקפנית והיא לא היתה?ז"א אני יודעת שהיא לא היתה תוקפנית בשום מקום אבל איפה היא היתה צריכה להיות?
T the whole shebang New member 25/6/08 #9 התכוונתי שהיה את הרגעים האלה שהיא פשוט היתה ניטרלית ולא עשתה משהו,והיא בכלל לא טיפוס כזה שעומד מהצד