Scrub 314 - My Screw Up

steelwater

New member
Scrub 314 - My Screw Up../images/Emo58.gif

סוף סוף ראיתי את הפרק My Screw Up. ו-וואו! פשוט וואו! אני חייבת להגיד לכם שזה אחד הפרקים ה-כ-י טובים בקראבס אי פעם. Definitely one of the top ten best episodes ever. צחקתי המון ובכיתי המון. ראיתי את הפרק פעמיים רצוף חחח.
הסוף היה ממש ממש ממש יפה וממש ממש ממש עצוב.זאק וג'ון סי שיחקו מעולה. האמת לצערי כבר קראתי פה כמה פעמיים על הפרק הזה וידעתי די מההתחלה שבן כנראה ימות בפרק הזה וכשג'ידי הביא לדר' קוקס את הצ'ארט של בן ואמר לו שהוא נפטר אז כבר הבנתי וידעתי שזה בן. זה הרס כי לא הייתה את כל ההפתעה בסוף וכבר ידעתי המ קורה כל הפרק אבל עדיין הפרק היה ממש חזק ועוצמתי וממש עצוב. דר' קוקס נראה נורא שזה היה ממש טוב. הם עשו אותו ממש טוב כמישהו שאיבד את החבר הכי טוב שלו ונמצא בביה"ח יותר מ-60 שעות ונמצא בהתמוטטות עצבים קשה. הסוף היה ממש טוב. איך שהוא מדבר עם בן ואז ג'ידי עומד מאחוריו ומסתכל עליו בדאגה ושואל אותו כזה "Where do you think we are?" ואז כשהם הולכים ומתיישבים מול הקבר... אבל הקטע הכי טוב זה כשג'ידי מסתכל על ג'ורדן כשהיא מניחה על פרי את היד שלה ומחזיקה אותו והוא תוהה כזה מה לעשות ואז שם עליו גם את היד שלו ומחזיק אותו. אוווווווו! זה היה כל - כך חמוד ומדהים ומקסים!!!
זה היה קטע גדול. והפרצוף של פרי. מסכן פרי.
מסכנים משפחת סאלבין.
מסכן בן, הוא כזה חמוד.
Shower shorts - For the man that have nothing to hide, but still want too - חחח!
"I'm the king of gay chicken!!!" חחח ענק! כל-כך סקראבס...
אולי דר' קוקס ישחק את זה יום אחד עם ג'ידי.
אליוט המלכה! היא הייתה ממש מציקה בפרק הזה.
השרת - הייתה לו רק איזה סצינה אחת וממש קצת שורות - אבל הוא עדיין קרע אותי מצחוק "You're optimistic" חחח!
השומה של טרק - חחחחחחחחח!
טד היה גדול, פשוט גדול.
בן מפחיד את ג'ידי וג'ידי נופל לשיח - חחח!
התמונות שבן מראה לדר' קוקס "And here's one of me and you. That one wa staken ammm.... 8 seconds ago" חחח!
הוידיאו של ג'ידי "Now I' won't meet Bob Saget" חחח.
בכלל ג'ידי היה ענק בפרק הזה.
כולם היו ממש טובים בפרק הזה.
השיר בסוף היה ממש יפה , אבל כבר הכרתי אותו. Joshua Radin - Winter.

Ch3nf3l

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif314 (לא באמת ספויילר)

מסכים לגמרי. אחד הפרקים הכי טובים בסקראבס... אפילו היה מועמד לאמי אני חושב (וזכה?) הוא היה מצחיק ומפתיע ועצוב בו זמנית, ואפילו על הפרק My Lunch אני לא יכול להגיד את זה כי הוא לא היה מצחיק. ת'אמת שהיה לי ספויילר בנוגע לזה ממזמן, עוד לפני שראיתי סקראבס ידעתי שמישהו מת וזכרתי בערך שדיברו על הפרק הזה. הנחתי שבן זה מי שמת ולא קלטתי מתי זה קורה בפרק ואז לגלות בסוף שהוא היה מת חצי פרק די הפתיע אותי. גאוני. שימי לב שהוא אמר גם שהמצלמה תהיה עליו עד יום מותו, או משהו כזה. וכשקוקס רואה אותו בדמיון שלו הוא בלי מצלמה.

steelwater

New member
זה די ספויילר

בגלל שלי נגיד לקרוא את כל ההודעות האלו הרס ואני די מקנא בך שכשאתה ראית את הפרק אז לא ידעת שזהוא בסוף ודי הופתעת מזה. לא שמתי לב שלא הייץה לו מצלמה, אבל כשהוא אומר שהמלצמה תהיה איתו עד יום מותו אז ישר קישרתי את זה לזה וחשבתי שהם כתבו את זה בכוונה בגלל שהוא מת, וזה היה קטע מאד יפה.

Roncha87

New member
בהחלט אחד הפרקים הטובים

ממה שזכור לי ראיתי אותו מזמן. אבל הבדיחות שם- ואי בין הטובות שהיו בסקראבס, הכי הרגה אותי השומה של טרק,
וזה גם פרק עצוב כל כך. לראות את קוקס ככה ואת ג'יי די.. אוחח.. ובן כמה חבל.
בקיצור, פרק מעולה.

jess r

New member
הפרק מרגש

המשחק הזה שקוקס ובן שיחקו פשוט אדיר!!!
אני חייבת לשכנע ידידים שלי לשחק בו פעם

למעלה