scroll for helmet for DEF (100%) x1

• פותח הנושא tica
  • פורסם בתאריך

tica

New member
scroll for helmet for DEF (100%) x1

מה עוושה מגילה זו ? יש לי גם אחת של CAPE DES 100% מה תפקידם של מגילות אלה תודה מראש

somebodddy

New member
אלו מגילות שמשפרות ציוד

בשביל להשתמש בהן, לובשים את הציוד שרוצים לשפר וגוררים אליו את המגילה. למשל בשביל להשתמש בscroll for helmet for DEF(100%) אתה צריך ללבוש את הקסדה(או הכובע) שאתה רוצה לשפר ולגרור אליוהאת המגילה - והמגילה תעלה את ההגנה של אותה קסדה ב1. ה100% אומר שהמגילה בטוח תצליח לשפר את הקסדה. יש גם מגילות עם 60% ו10% סיכויי הצלחה. ככל שהסיכוי יותר נמוך השיפור יותר גדול.

Charmed YC

New member
../images/Emo207.gif סיקור מפלצת ../images/Emo191.gif

או קיי אז ככה. אני כנסו לאמוריה לכו הכי ימינה שאתם יכולים כנסו למשגר [נווו. הדבר הלבן הזה] עלו הכי למעלה ותתחילו לצוד! אתם לא מבינים איזו טובה המפלצת הזאת - בתוך פחות מ10 דק' שילשלתי לכיסי : 1. עגילי לבבות אדומים 2. dark cleave - כפפות ללבל 40 גנב. 3. Elixir - שיקוי שממלא 50% חיים ומנה. [אשמח לדעת את השווי של הכפפות והעגילים.] אם זה לא מספיק אז סכום הכסף שמביאה המפלצת הוא יותר מ - 300 ומשו ... [תוך בערך 35 דק' עשיתי את ה100K הראשון שלי מאז שהתחלתי להתאמן עליה - זה יפה לא?] ואם גם זה לא מספיק אחרי עוד איזה 10 דק' היא הביאה לי: 1. Zard - חרב ללוחמים לבל 40. 2. עוד שיקוי Elixir. [אשמח לדעת שווי של החרב גם] וכמובן שבששך כל הזמן היא מביאה לי אבנים נדירות כמו - פאוור קריסטל ואבן קוסמים. בזכותה אני כבר 70% אקס' רק חבל שמתתי
... טוב אני חושב שאמשיך להתאמן שמה למרות שזה קשה למצוא את המקום הזה ריק כי יש שם תמיד לבליי 70 וכאלה. [KS] זהו D:

Charmed YC

New member
אהה ושכחתי לומר ש -

המפלצת לא מתאימה ללבים נמוכים לדעתי - היא מאוד מהירה וחזקה... P:

XshironetX

New member
../images/Emo15.gifאממ..

את מדברת על החתולים האדומים, גם באורביס יש מפלצות כאלה ונראה לי שהעגילים שווים 100K והכפפה 150K?

XshironetX

New member
../images/Emo15.gif אה אופס

אלה חתולים אחרים אבל יוצא מהם דברים כמו של החתולים האחרים.. ד"א הפטריות באמוריה יותר גדולות או שאני מדמיינת?

Charmed YC

New member
טוב, זו הפעם הראשונה שטעו - אני זכר

D: אממ אני לא בטוח שהם מוציעים אותו כבר כמו אלה בארוביז ... ואני במחיר אני מתכוון לא מחיר שמוכרים את זה בחנות -.- יש אתר שמראה את המחיר שאפשר למכור את זה לאנשים ואני לא כל כך מתמצא בו \:

XshironetX

New member
../images/Emo15.gif אני לא התכוונתי לחנות

התכוונתי לאנשים
זה לא שווה כל כך הרבה העגילים פחות כי זה יוצא המון מPQ

למעלה