Screenshot מ"מנוע" שאני מפתח

tapas tapas

New member
Screenshot מ"מנוע" שאני מפתח

נכתב לDIRECTX9 אני עומד לסיים את הספר של FRANK D LUA ספר מבוא מעולה על DIRECTX אפשר למצוא אותו ב www.moon-labs.com

tapas tapas

New member
קצץ הסברים

הדמות התלת מימדית (שלא אני יצרתי) מתשמשת בטקסטורה של עמוד בתור טקסטורת NORMAL MAP הNORMAL MAP כמובן משפיע על התאורה. יש גם השתקפות של רקע של הרים עם שמיים על הדמות, ההשתקפות גם מושפעת מהNORMAL MAP יש רק דבר אחד מוזר, כשאני מריץ את זה על המחשב שלי במסך הראשי אני מקבל FPS כמו הREFRESH RATE של המסך. אבל כשאני מריץ את זה על המסך המשני (הכרטיס תומך בשני מסכים), אז הFPS הוא חצי.

De-Panther

New member
ישמצב שבגלל שזה שני|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מסכים אז המחשב מחלק את זה בצורה שונה?? זתומרת - המחשב משקיע יותר משאבים במסך הראשי מאשר במסך המשני

tapas tapas

New member
אני חושב

שזה לא ה"מחשב" זה הכרטיס מסך עצמו, כי אני מרנדר את זה בFULL SCREEN כנראה שעשו שהמסך השמני בכרטיס מסך יהיה יותר חלש מהראשי. או שלא יודע מה.

tapas tapas

New member
נכון

אבל אני צריך משחק שאפשר לבחור על איזה מסך להריץ אותו, ועם גרפיקה רצינית. מכיר כזה?

De-Panther

New member
כל משחק שאפשר לבחור|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שהוא ירוץ בחלון קטן ולא על כל המסך... לא ככה?? לא יצא לי להתעסק עם מסכים מפוצלים יותר מידיי...

tapas tapas

New member
לא

חלון זה תמיד יותר איטי ממסך מלא. גם אם אתה מגדיל את החלון למסך מלא.

De-Panther

New member
חלון זה יותר איטי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ממסך מלא בגלל כמה סיבות חלונות שרצים מאחורי או ביחד עם החלון של המשחק הרזולוציה של החלון שונה מהרזולוציה שעל מסך מלא... תמזער את כל החלונות האחרים תתן לחלון המשחק רזולוציה מסוימת כאילו זה היה מסך נניח 320X240 או 640X480 אתה יכול אחר כך גם לשנות את הרזולוציה של המסך לאחת הרזולוציות האלו... זה גם מה שחלק מהמשחקים עושים... פשוט משנים את הרזולוציה של המסך שלך ומגדירים שהרזולוציה של חלון המשחק תיהיה בגודל הרזולוציה של המסך בגלל זה לפעמים כשנתקע לך משחק כלשהו אז כשאתה יוצא ממנו הרזולוציה שלך משתנה... המשחק נתקע ולכן הוא לא מבצע את הפעולה של להחזיר את הרזולוציה של המסך שלך לרזולוציה הרגילה שלו...

tapas tapas

New member
התקדמות, חללית, בלי NORMAL MAP

הטקסטורה היא רק של הSPECULAR והצבע. ושל הREFLECTION

De-Panther

New member
נראה טוב../images/Emo9.gif עם איזה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

תוכנה אתה מכין את המודלים??

למעלה