scrapping book לטום...

בָלבָל

New member
scrapping book לטום...

בפורום בAF1 מכינים מעיין חוברת ברכות/תמונות לטום.. לאיחולי החלמה ולהראות שחושבים עליו אני חושבת שיכול להיות מאוד מגניב שנכין משהו ונשלח למי שמארגנת את זה במייל, והיא בטח תוכל להדפיס את זה. אני מוכנה להיות אחראית על איסוף הברכות שלנו ואירגון שלהן לתמונה מעוצבת. אם מישהו צריך עזרה בתרגום ברכה לאנגלית גם אשמח לעשות את זה. יהיה מגניב שיהיה לו דף ברכות מישראל

בָלבָל

New member
אפשר גם שכל אחד יכין בעצמו

תמונה ערוכה עם ברכה/תמונות וכו'... ונשלח אותם במרוכז למי שמארגנת את זה.

Bad Medicine

New member
זה כזה חמוד!!

נראה לי שאפשר בכלל להכניס ברכה אחת גדולה "מכל פורום מעריצי אירוסמית' בישראל" :)

בָלבָל

New member
אז יאללה לעבודה ../images/Emo8.gif

אני אתחיל משהו בקרוב ואראה לכם.. ותכינו גם!

בָלבָל

New member
הינה דוגמא ראשונית

הכל נתון לשינויים המלל... התמונות... וצריך רעיון מה לעשות ברקע את העריכה וכל הבאלגן עושה חבר טוב שלי אייל שיש לו בית דפוס ותודה רבה לו

Aerosmith2006

New member
אהבתי... דיי מגניב

וזה טוב שאין בזה המון קישוטים - חששתי שתתחילו להשתגע, לא ידפיסו לנו את זה בסוף :) אבל יופי אני אוהבת.... אם נוסיף איזו מילה אישית מאיתנו, כלומר על איך בתור מעריצים ישראלים אנחנו מרגישים קרובים או משהו כזה.... שייחד אותנו ויקפוץ לו "הופה- אלא מישראל!" זה יהיה נחמד אחשוב גם על משו אולי...

בָלבָל

New member
אין לי כלכך רעיון למשו אישי אז

תנסחו משהו (אפילו סתם משהו ראשוני וכולנו ביחד נשפץ את זה) כדי שאפשר יהיה להעביר את זה מהר למי שמארגנת כי בטח רוצים כבר לשלוח את זה...

AeroTom

New member
משעשע ../images/Emo45.gif

נראה לי יהיה נחמד גם להוסיף איפה שהוא "Mr. Sweet Emotion".

בָלבָל

New member
כן חשבתי על זה, אבל אני יודעת

שכמעט כל אחד יכניס את זה.. אבל אולי זה לא משנה

Spirit4

New member
ממש יפה!!

אהבתי את הדגל, הוא ממש מגניב :) המלל טוב לדעתי, קצר וקולע. אני מסכימה עם תמרה שאולי כדאי להוסיף משהו אישי יותר שיראה לו כמה אוהבים אותו פה בארץ ;) אני אנסה גם לחשוב על משהו...

SaintJohn

New member
וואי, זה ממש ממש יפה!

אני בעד לשלוח לו את מה שהכנת בתור ברכה כללית מאיתנו, ואני רק הייתי כותב Dear Tom במקום To Tom, וצריך גם לכתוב למטה can't wait TO see you back in the saddle. אני בעד גם להוסיף את הכתובת המקוצרת של הפורום (http://forums.tapuz.co.il/aerosmith), זה לא יכול להזיק, במיוחד כשטרי יודעת עברית... עוד רעיון זה שכל אחד יכתוב את השם שלו ושורה קצרה אישית, ושנצרף הכל לרשימה ארוכה יחד עם הברכה שהכנת, ואז נשלח הכל יחד. אם זה יגיע אליו אז זה יהיה ממש מגניב.

ninelives99

New member
אוקי, הנה משהו שאני עשיתי

רציתי לקחת את מה שענבל עשתה ולתת בזה פן קצת יותר אומנותי. עם דגש על המראה והפרזנטציה כדי שדווקא שלנו ימשוך את העין (לא התייחסתי לשינויים בתוכן ובמילים). רציתי גם להוסיף משהו שמסמל את ישראל. אני יודעת שזה נדוש אבל כשיוצאים מגבולות הארץ זה מה ש"מוכר" אותנו. לא רציתי שיהיה עמוס מדיי ומקווה שזה באמת לא ככה... הנה דוגמא אחת... (לא מלוטש עוד לגמרי)

ninelives99

New member
וזה...

זאת הגירסא היותר סולידית לעניין למי שלא התרשם מכל הקטע הנדוש של היונים

בָלבָל

New member
ממממ

האמת... אני פשוט לא כלכך מבינה את מעטפה והאירומייל. אנחנו שולחים את זה למישהי בארה"ב שמדפיסה את זה ומחברת בתוך מחברת שכזו.. אז לא בטוחה מה הקשר של הדואר. על הגירסה הראשונה חשבתי לעשות שוליים כאלה שרופים, גם אני חשבתי שזה משעמם. אולי תסבירי על מה חשבת חחח כי לא הבנתי והאמת שלא הייתי רוצה להכניס יונים.. אני לא בקטע של לערב מוזיקה ופוליטיקה. ואין מה לעשות, יונים=שלום=פוליטיקה

ninelives99

New member
ממממ

ממממ לא ידעתי שזה יהיה בתוך ספר כזה (למרות שזה דיי הגיוני עכשיו)... אז אולי לשמור על המסגרת המרובעת יהיה באמת עדיף. מממ.. לגבי היונים, כן, קשה שלא לחשוב ככה על פוליטיקה אבל אני עדיין חושבת שצריך להוסיף איזשהו סממן ישראלי שיבליט את מה שאנחנו שלחנו, אתמול בלילה זה היה הדבר הראשון שקפץ לי לראש
אולי לא אידיאלי. יהיה נחמד להמשיך ולשפצר את זה בדרך כזאת או אחרת. בכל מקרה הרעיון עם הדגל מגניב לאללה.

זה דווקא נראה הגיוני

שכל שאר האיחולים מגיעים מקרוב, וזה שמגיע כל הדרך מישראל מגיע במעטפה. אבל היונים באמת פחות נחוצות...

בָלבָל

New member
ואלה הגיוני. אבל גם אי אפשר להגיד

שסן פרנסיסקו קרובה לבוסטון....

למעלה