Scorpins האם יש למישהוא מושג איזה שיר שר הסולן של הסקורפיונס עם הזמרת הישראלית?ומתי?
A asoye New member 17/8/06 #1 Scorpins האם יש למישהוא מושג איזה שיר שר הסולן של הסקורפיונס עם הזמרת הישראלית?ומתי?
E epitaph New member 17/8/06 #2 אם אני זוכר נכון... Send me an Angel זה השיר. לא זוכר איפה הם ביצעו אותו ביחד בפעם הראשונה (ואם הפעם הראשונה בכלל היתה בארץ), אבל נראה לי שהם ביצעו אותו במשותף גם בארץ יחד עם עוד כמה שירים (לא הייתי בהופעה אז עדיף לשאול מישהו שהיה).
אם אני זוכר נכון... Send me an Angel זה השיר. לא זוכר איפה הם ביצעו אותו ביחד בפעם הראשונה (ואם הפעם הראשונה בכלל היתה בארץ), אבל נראה לי שהם ביצעו אותו במשותף גם בארץ יחד עם עוד כמה שירים (לא הייתי בהופעה אז עדיף לשאול מישהו שהיה).
Y yotamn9 New member 18/8/06 #3 הם ביצעו את send me an angel ואת ירושלים של זהב בהופעה בארץ לפני שנה וקצת. אולי היה עוד שיר אחד, אני לא זוכר בדיוק.
הם ביצעו את send me an angel ואת ירושלים של זהב בהופעה בארץ לפני שנה וקצת. אולי היה עוד שיר אחד, אני לא זוכר בדיוק.
B bazmaster New member 18/8/06 #5 הם ביצעו את.. סנד מי אן איינג'ל שמור על העולם ילד ירושלים של זהב (ז'רוזליים אול אוף גולד חח) זה היה בהופעה בארץ
הם ביצעו את.. סנד מי אן איינג'ל שמור על העולם ילד ירושלים של זהב (ז'רוזליים אול אוף גולד חח) זה היה בהופעה בארץ
A Anuerysm New member 20/8/06 #7 מה קרה עם התכנית הזאת באמת? הזכרון האחרון שלי זה איזה ילד עיוור שר שיר מזוויע ומנצח מסיבות ברורות