SCI-FI Concention in the USA

blondguy

New member
SCI-FI Concention in the USA

שי שלום לכולם, אני בקיץ הולך להיות מדריך במחנה קיץ לילדים ונוער בארצות הברית ותהייה לי את האפשרות ללכת ולהיות בכנס של סטר טרק בלאס וגאס או בכנס Dragon Con באטלנטה גורגיה. ארצה לדעת כמה שיותר פרטים ממי שהיה באחד מהכנסים הללו, המלצות , טיפים, מה כדאי ואיפה וכו... איזה כנס יותר טוב? נוסף על כך אני מחפש משהו או משהי שיתלוו איתי לכנס הן מטעמים כספיים לצורך חיסכון בעלויות כמו מלון,רכב וכו וגם כמובן להסתובב ולחוות את הכיף ביחד. אשמח לשמוע ממכם וגם אם תכתבו לי ישירות לאי מייל שלי : [email protected] מחכה לשמוע ממכם שי

TOMPARIS

New member
אם תיהיה שם ב18-20 ליוני יש משהו

בטולסה אוקלהומה. לא כנס ענק כמו של קריאשיון אך יהיו שם ממסע בין כוכבים ודורתיו : בראנט ספינר(דיתא), ג'ניפר ליאן(קס), ג'און בינגסלי(ד"ר פלקס). מסדרות אחרות: מייקל שאנקס (דניאל ג'קסון-סטארגייט), טוריאל רת'לי(ד"ר פרייזר סטארגייט) לוקה דואינג(אנדרומדה) רון םלרמן( הלבוי, מסע בין כוכבים נמסיס) מרצלס מקדאב(הרמני מאנג'ל ובאפי) פרטים נוספים ב http://www.starbase21ok.com/trek_expo_2004.htm

TOMPARIS

New member
הלוואי והייתי יכול להיות שם ../images/Emo10.gif

פרטי מחיר למקרה ולא מצאת באתר מושב רצפה עולה 20 דולר ליום שם (55 עבור כל השלוש ימים) מושב שמור (עולה בין 59 ל149 דולר ליום(תלוי ביום)) לכל השלוש כ319 דולר עלות כללית (GENERAL ADMISSION) כ8 דולר ליום ו21 לכל השלוש ימים. תמונת חתומות בין 60 ל30 דולר תלוי בכוכב להצטלם עם הכוכב (בטוח כי הייתי בוחר עם ג'ניפר) ויש את זה גם בכנס האחרים. בין בין 60 ל30 (שדיתא כמובן הכי יקר) אם אתה שואל אם היה לי נסיון בכנסים בחו"ל אז התשובה היא לא אך עסקתי קצת הרבה זמן לבדוק אתרי כנסים.

למעלה