schools in london

shirlyv

New member
schools in london

שלום לכולם - אנחנו עומדים בפני רלוקיישן ללונדון ואני מחפשת אינפורמציה לגבי בתי ספר מומלצים בצפון מערב לונדון, המפסטד, סנט גונס ווד, והאזור. האם מישהו בעל נסיון עם ביה"ס SOUTHBANK INTERNATIONAL? בנותיי הן בנות 13 ו-9 ותהיינה בשנה"ל הבאה בכיתה ד' וט'. אשמח לקבל כל מידע , טיפים ועצות בנושא בתי ספר ונושאים אחרים הקשורים לילדים. שבוע טוב לכולם, שירה.

גוזליה

New member
האזורים שאת מציינת נחשבים לטובים

ויקרים למגורים, ורוב בתי הספר שם טובים מאוד (מסייגת: רוב, לא כל). האם הילדות יודעות אנגלית? לא מכירה ספציפית את בית הספר ששאלת עליו. את שואלת עליו כי הוא בית ספר "בינלאומי"? מהאתר שלו הוא מצטייר כבית ספר מדהים. את יכולה לנסות את האתר של אופסטד להתרשמות כללית וראשונית- חפשי כל מה שמקבל דירוג של 1, מקסימום 2 (לא הייתי הולכת על משהו שהוא פחות מזה, אבל זה רק אני). בלינק הזה http://www.direct.gov.uk/en/Diol1/DoItOnline/DG_10034063 את יכולה להכניס מיקוד ולמצוא בתי ספר בסביבתך המשוערת. לבית ספר ששאלת עליו אני לא מוצאת אופסטד, מצד שני שכר הלימוד שם הוא 6300£ לבת הקטנה לסמסטר, ו-7100£ לבת הגדולה לסמסטר (מעבר לדמי ההרשמה שהם 2200£ לילד), ויש שלושה סמסטרים בשנה- לא נכנסת לכם לכיס, חלילה, אבל 3,700 פאונד לחודש רק על שכר לימוד (לפני מדים, ציוד ושות') נשמע לי כמו משהו שלא הרבה אנשים יכולים לעמוד בו, פיננסית בהצלחה!

annadolly

New member
בתי ספר "עצמאים" (כלומר פרטיים)

אם אני לא טועה, לא חייבים להיות תחת פיקוח של אופסטד

גוזליה

New member
אכן לא חייבים, אבל יש כאלו שכן.

לא אומרת שיש בזה פסול, רק מציינת כעובדה.

shirlyv

New member
תלמידים ישראלים

גוזליה, תודה. הייתי שמחה לרשום אותן לבית ספר שיש בו ריכוז של תלמידים יהודים ו/או ישראלים, אם יש דבר כזה. אני מחפשת מסגרת לא דתית, מפני שאנו לא מתאימים לתנאי הקבלה שמחייבים נוכחות בבית הכנסת ושמירת שבת. הילדות יודעות אנגלית ברמה של ישראל, אתגבר אותן בשיעורים פרטיים עד שנצא, אך אני צריכה בי"ס שיש בו התחשבות באנגלית כשפה שנייה. אני יכולה להתעלם משכר הלימוד (לשמחתי הרבה) מפני שהוא ממומן על ידי המעסיק. האם יש אזורים או בתי ספר מסוימים עם ריכוז של תלמידים מישראל? שכונות מסוימות?

jonbaum

New member
ריכוז של תלמידים ישראלים

רק יעכב את ההתקדמות שלהם באנגלית, כי ילדים נוהגים להדבק לאלה שיודעים את השפה שלהם. התחשבות באנגלית כשפה שניה אני מניח שיש ברוב בתי הספר באנגליה, שהיא כידוע מלאה מהגרים (אם כי לא באיזורים העשירים).

למעלה