School Board Shooting

סלסרו

New member
School Board Shooting

בפלורידה לפני שידעתי שאף אחד לא נפגע כמעט שיצאו לי העיניים מהחורים כשראיתי את הקליפ מדהים שגם לאחרי שהוא מתחיל לירות, כמה מהאנשים ממשיכים לשבת ולא תופסים מחסה באמת, מה הייתם עושים במצב כזה? http://www.youtube.com/watch?v=G9tlAHpiCH0 http://www.youtube.com/watch?v=T3gUyeFqAbw (ג'ינג'ר מטומטמת) אפשר להריץ לקראת הסוף: http://www.youtube.com/watch?v=N-X2w0Pn09k

zoti

New member
מה שאתה עושה זה

שולף את האקדח שלך ומונע ממנו מלירות באנשים חפי פשע. הבעיה היא שהחוק בד״כ אוסר על מי שנושא נשק הרשיון מלשאת אותו בתוך בית ספר. מה שלא ממש מפריע לכל המשוגעים שבאים לירות בכל מני אנשים.

סלסרו

New member
גם אם החוק היה מתיר לשאת נשק, נראה לך

שחברי ה-board הזה היו נושאים נשק? הם לא נראים אנשים שנשק בכלל מעניין אותם.

zoti

New member
אתה לא יכול לדעת. יש הרבה אנשים שנושאים נשק

ואתה לא יודע בכלל. אפשר לחשוב שרק אלו שנראים כמו רמבו נושאים נשק.

הי דרוMה

New member
מה שהייתי עושה

- אוחז את האקדח בשתי ידיים - מכוון יותר טוב, לא יורה מהמותן - הולך מסביב לשולחן, לא מנסה לירות באנשים דרך השולחן לא ?

Woking

New member
הדבר שהוא היה הכי קרוב לפגוע בו

זה רגל ימין שלו. what a nutcase.

mt98

New member
כל כך הרבה אנשים יש בעולם,

וחלקם יצאו שרוטים. עצוב לי לראות את זה.

דני בחר

New member
היורה נראה כמו פסיכופט אמיתי, כך נראה פסיכופט

הוא רגוע ושליו, אפילו לא מראה סימני התרגשות, פחד, נראה לו לגיטימי לירות בחפים מפשע כי פיטרו את אישתו. ובסוף הוא חוסך סבל לעצמו וכסף לממשלה

billc

New member
לדעתי זה שהוא ירה בעצמו, אומר שהוא לא פסיכופט

פסיכי כן, אבל לא פסיכופט

mayush63

New member
actually it does

psychopathy is another name for anti social personality disorder, which is exactly what those guys tend to have (serial killers, serial rapists- those (usually) men who commit vicious crimes with no remorse or understanding of their actions) (dont know about him, cant diagnose by remote control) what you are referring to is probably psychotic- meaning someone who has psychosis/having a psychotic episode, which technically is someone at an acute stage of delusions/hallucinations - most commonly in schizophrenia, or a disturbed manic phase of bipolar, or a very severe case of major depression or maybe you are just referring to someone who is generally mentally disturbed, but i think the guy above deliberately made an educated choice of the term psychopath sorry for the nagging lecture- sometimes i cant help it...
http://en.wikipedia.org/wiki/Antisocial_personality_disorder http://en.wikipedia.org/wiki/Psychosis

mayush63

New member
actually i am so stupid-

now that i am re-reading your message i was just so happy that someone knew what a psychopath is BIG sorry!!!​

billc

New member
קראתי פעם ספר שלם על זה ומעולה

פסיכופט יכול להיות אדם נורמלי לחלוטין וחיי בחברה רגילה הוא לא חייב להיות רוצח ולא כלום פסיכופט זה יותר אדם שאין לו מצפון, אדם כמעט בלי רגש ולכן קל לו להיות מנופלטיבי ושקרן היה איזה פרק נחמד גם בסדרת האוס על איזה פסיכופטית,

mayush63

New member
also the serial heartbreakers ../images/Emo13.gif

(not the usual don juan, or 'im married and always having an affair because my wife is a control freak' but those who go about breaking one heart after another, and they sometimes end up alone) all sorts the vast majority of them are men- the house episode with a female was probably their usual twist... (its not impossible to have a female psychopath- just quite unlikely) sorry sorry for my stupid lecture....​

sirpad

New member
אאלט, גם מאוד נדיר למצוא רוצחת סדרתית

ואם בלהאמין לקרימינל מיינדס עסקינן, אז שכבר יש כאלו, הן בעיקר רוצחות תינוקות/ילדים. אני גם חושב שבמידה מסויימת כולנו קצת פסיכופטים. כשאנחנו רוצים משהו, והופכים עולמות בשביל להשיג אותו למשל. אבל כשאנחנו גם מבטלים אנשים אחרים בשביל להשיג את המטרות שלנו, אז זה כבר נעשה קרימינלי. נניח שאני רוצה נורא נורא לזכות בקידום, אז לפזר שקרים על המתחרים שלי לתפקיד, או לדאוג שכל מיני תקלות שאני עשיתי ייפלו עליהם, זה קו מחשבה פסיכופטי. אבל בגלל שזה רק תפקיד במשרד שאני לוקח מהם, זה לא נתפס חמור כמו אם אני נניח ארצח את שאר המתמודדים לתפקיד, למשל, שכן אז אני גם שולל מהם את הזכות לחיות. יש את המבחן הדבילי שבוחן את היותך פסיכופט, מי שמכיר אנא לא להרוס. "בחורה אחת נמצאת בהלוויה של אביה, בהלוויה היא מבחינה בבחור יפה תואר, ומתאהבת בו במבט ראשון. היא לא מספיקה לדבר איתו, היא לא יודעת מיהו, ומאז ההלוויה היא לא יכולה להפסיק לחשוב עליו שבוע אחרי ההלוויה היא רוצחת את אחותה למה?"

mt98

New member
נו, זה ברור.

אולי הבחור יבוא גם ללוויה של אחותה. התקבלתי לאגודת הפסיכופטים?

sirpad

New member
האגדה האורבנית אכן מספרת ../images/Emo58.gif

שמי שפותר את החידה, כמו שאתה עשית, הוא פסיכופת. האגדה גם מספרת שהחידה נוסתה על מאות אנשים, שרובם ככולם לא הצליחו לפתור, ושאחוז הפותרים נכונה בין רוצחים סדרתיים בכלא בארהב שנשאלו לפשר החידה עומד על 100 אחוז פותרים נכונה. אין לי מושג כמה זה נכון, אבל אין ספק שאכן זו מחשבה פסיכופתית, לרצוח כדי לשכפל את האירוע שהפגיש בינהם.

billc

New member
אתה יודע מה מצחיק,

שאלתי את הידידה שלי ושאלתי גם את אחי השאלה הזאת ולפי התשובות אתה יכול להבין את הראש של הבן אדם שעונה אני אמרתי בגלל ירושה, כנראה בגלל שכסף זה דבר חשוב לי הידידה שלי אמרה, שהיא בטח גילתה שאחותה שוכבת עם אותו בחור (כנראה בגלל שבגידות מה שמעסיק אותה) ואחי אמר שאחותה אמרה לה שתפסיק לבלבל לה את המוח בקשר לאותו בחור, ואז היא רצחה אותה (אין לי מושג מה זה אומר)

למעלה