sbs-2003

• פותח הנושא blsn
  • פורסם בתאריך

blsn

New member
sbs-2003

שלום, סיימתי את שלבי ההתקנה לסרבר-2003 לפי הדיאגרמה בקובץ המצורף. ברצוני לראות כעת את ה client (מבוסס WinXP Pro) מתקשר עם השרת. מה השלב הבא? איזה הגדרות עליי להכניס לכרטיס הרשת בשרת? האם אני צריך להגדיר DNS בשרת (מה זה בדיוק..?)? נ.ב. אני לא יודע אם זה קשור, אבל לחברה זו קיים אתר אינטרנט http://www.companyname.co.il אשמח לקבל את עזרתכם.

AMIRI222

New member
שרת SBS זה לא WINZIP

כדי לקנפג שרת ולהבין מה עושים צריך ידע רב ולימוד של מספר חודשים לפחות. אני עובד עם SBS כבר מספר שנים ויש לי עוד המון מה ללמוד אני מצרף קישור להתחלת הלימוד יש קורסים בנושא ויש לימוד דרך ערכות וידאו בהצלחה אמיר

עדיג78

New member
הדרכה בסיסית

נשמע שאתה חדש למערכות WINDOWS SERVER. מכיון שיש פה ענינים של אבטחה, ביצועים, ניהול נכון וכו' וכנראה שאתה עובד על שרת PRODUCTION , כזה שמשמש את המשרד שלך. ההמלצה שלי היא לקחת קורסון באחת המכללות על מנת להבין מה יש לך ביד בכלל SBS זו מערכת כלים רבת יכולות אבל גם יכולה להיות הרסנית אם לא מטפלים בה נכון. אם קורס זה דבר שכבד עליך או על המעביד שלך כלכלית, לפחות צרו קשר עם חברת ייעוץ או אינטגרציה , השקיעו שעתיים שלוש, בשביל לוודא ההתקנה, ובשביל שתקבל סקירה על כלי הניהול ועבודה נכונה ויעילה עם המערכת

למעלה