Sayonara wa mirai no hajimari.

Haruka

New member
Sayonara wa mirai no hajimari.../images/Emo104.gif

אני מצטערת שלא שירשרתי את זה לאוף-טופיק השני, כי אפילו לא יכולתי לעזור לילדה שכתבה אותו. אני לא יודעת מה אני אמורה לעשות עכשיו. ניסיתי להסתיר את זה כל הזמן, הכרחתי את עצמי לחשוב שהכל יהיה בסדר, אבל זה לא עוזר. אני לא חזקה מספיק. לא עומדת במשימה. אני מפסיקה להיכנס לפורום הזה למשך זמן בלתי מוגבל. אני מקווה להתאושש ולחזור מהר ככל האפשר, אבל כרגע אני פשוט לא יכולה. אני לא יכולה להיכנס לפורום ולהגיב כרגיל, בידיעה שאני צריכה להשקיע את כל הכוח שלי במשימה. תחשבו מה שאתם רוצים, אבל מי שיועד לא יכול לברוח. זאת לא אשמתו של אף אחד, הוטארו צ'אן שלי... ואני עדיין שומרת עלייך. אני לא עוזבת אף אחד. אבל יש דברים שלעולם לא ישתנו, והגורל שלי הוא אחד מהם. אם תרצו ליצור קשר, המספר שלי באיי.סי.קיו הוא 170901610.

star_female

New member
אוי, באמת...

אף אחד לא אומר לך להגיב לכל נושא... הנושא של הפורום הזה הוא דיג'ימון, לא תמיכה נפשית. ולמרות שיש פה אנשים שיש להם בעיות וחשוב לעזור להם, את לא חייבת אם את לא יכולה. אני באמת לא מבינה את כל אלה שעוזבים. תקחו הפסקה של כמה ימים ותחזרו, תגיבו רק למה שיש לכם להגיב. זה פורום קרוב וחברותי אבל זה עדיין בסך הכל פורום. ליסטה, בבקשה אל תחשבי שזה בגללך. את עושה כל כך הרבה בשבילנו ודואגת ושומרת על קשר עם כל החברים, את לא עשית שום דבר רע ולאף אחד אין שום דבר נגדך. אל תקחי את זה באופן אישי. מי שעוזב, עוזב בגלל עצמו, לא בגלל אחרים. אני מבקשת שגם את לא תפסיקי להגיב כי את תורמת לפורום הזה יותר מכולנו, את כל הזמן משקיעה, ואם את לא תהיי פה אנשים באמת יתחילו לעזוב. ואני ממש לא רוצה שזה יקרה. לכל פורום יש רגעי משבר (ובארץ שלנו זה לא דבר בלתי מובן) אבל זה לא אומר שהפורום צריך להפסיק להתקיים. אם יש דבר אחד שדיג'ימון לימד אותי זה שצריך להמשיך למרות הכל, ואני חושבת שזה נוגע גם לפורום. אנשים עוזבים או לוקחים הפסקה? אפשר להסתדר גם אם הם לא כאן. הפורום הוא בשבילנו, הוא זכות ולא מחוייבות.

יאנה י

New member
ניראה שלא...

הפורום פשוט לא רצה לעלות אז הייתי צריכה לצאת מהמערכת ולהיכנס וכל מיני בלה בלה.

יאנה י

New member
אולי זו הסיבה שחלק מהמישתתפים בפורו

בפורום נימצאים כאן פחות...

למעלה