Say It's Not true

Teo Toriatt

New member
Say It's Not true

טוב, הורדתי את השיר ועכשיו ביקורת. מממ.... כל מה שיש לי להגיד זה - They Are Back. החצי הראשון של השיר דומה מדי למקור לדעתי, מה לעשות אני לא אוהב את רוג'ר שר סולו... המילים נשארו בנאליות - למרות שכשבריאן שר אותן זה נשמע יותר מהלב (יש בית לכל אחד מהמשתתפים) אז בכל זאת מה טוב? כשבריאן ורגו'ר מתחילים לשיר יחד אחרי שתי דקות פתאום שומעים צליל מוכר.... וכשפול מתחיל לשיר בריאן מכניס את הצליל המוכר של הגיטרה (ות) שלו - ואז לא רק שנזכרתי למה אני אוהב אותם - זה עשה לי צמרמורת בגב.... כן זה הצליל שמחזיר 10-15 שנה אחורה לתיכון... זה נמשך משהו כמו דקה וחצי אבל אין ספק שזה הצליל הנכון בקיצור אם האלבום יהיה כמו הסינגל - מחכה לנו אלבום מוצלח - גם אם לא מבריק - כזה שמזכיר נשכחות.... (אגב אני די בטוח ששמעתי את ה יוקלילי מGood Company עושה Comeback ואם לא אז משהו ממש קרוב
) ____________________ הביקורת נכתבה אחרי שמיעה אחת ראשונה ואני שומר את הזכות לשנות את דעתי בעתיד

khammel

New member
Phoenix rising from the ashes

זהירות ספוילרים. . . . . . וואו. איזה סוף מדהים לשיר... איזה כיף להגיע הביתה ולהוריד שיר חדש של קווין (כן, כן, קווין, אפילו אם זה בלי פרדי). יסלחו לי פה כמה אנשים, אבל הקול של פול בשיר הזה מוכיח עד כמה הוא סולן ראוי לסגנון המוזיקלי של רוג'ר + בריאן. אז תקראו ללהקה איך שאתם רוצים, אבל בשבילי זה קווין. תענוג צרוף. קודם כל, כי השיר עונה על הציפיות של "הסאונד של קווין" ויחד עם זאת לא מנסה להיות משהו שהוא לא. הסאונד הוא סאונד פוסט-MIH עם כל המשתמע מכך. הגיטרה של בריאן קצת יותר אנמית מפעם והמיקס כולו יותר מדי מסונתז. בכלל, זה נשמע מאד גולמי... על גבול הדמו. אולי כי הם מיהרו ועשו את הכל ברגע האחרון. יש שם עודף ריברב ופייזינג לשירה או למיקס בכלל... אני צריכה להאזין עוד כמה פעמים כדי להחליט מה מציק לי. השילוב של הקולות מצויין ופול בהחלט לוקח בענק. גם אני קצת התאכזבתי מהפתיח, אבל בהאזנה שנייה ושלישית זה עובד. עובד אפילו טוב. בואו נזכור שיש כאן בעצם מצב לא שגרתי של שיר שבוצע קודם כל בלייב ובתור נאמבר אקוסטי ורק אח"כ קיבל טיפול "קוויני". מה שמעודד בכל הסיפור זה שאם זה הטיפול שהשירים הבלוזים לבית פול יקבלו... האלבום הבא יהיה מדהים. חוצמזה, נשמע שבריאן במיטבו מבחינת מכניקת נגינה... השעות הרבות על הפארקר שלו כנראה משתלמות. אני חושבת שזה פראזות הנגינה המהירות ביותר שלו מזה זמן רב מאד. בהחלט מרשים ומרגש. ההלחנה, לצערי, מעט בנאלית ושמרנית... חסר לחבורה הזו מישהו שיבוא וינער אותם קצת לכיוונים לא צפויים. הליווי של בריאן מזכיר מאד שירים אחרים ודברים שהוא כבר עשה במסגרת קווין. אם כי, אולי זה מכוון... אולי הם רוצים לתת לנו הרגשה של "בית" לפני שהם עושים משהו "אחר". בכל מקרה, יש סיבה לחייך.

לא ממש אהבתי...

בניגוד לרב פה, דווקא כן אהבתי את הפתיחה... כל החלק האקוסטי בהתחלה יפהפה, גורם לי לחשוב על איך קווין היו נשמעים אם היו עושים יותר קטעים כאלו. מהרגע שבריאן מתחיל לשיר ועד הסוף השיר פשוט מעצבן אותי... כשפרדי לא שם קווין פשוט לא עושים לי את זה. לא שמעתי את הגרסא החיה, אבל אם היא נשמעת כמו הפתיחה של השיר הייתי רוצה לשמוע אותה בהחלט. וה-Phase לאורך השיר עצבן גם אותי

רב תודות:]

השירה של בריאן לא מעצבנת אותי בכלל... גם לא הנגינה שלו. אבל חסר בשיר הזה, ולדעתי בכל מה שקווין עשו מאז 1992, את הכוחניות של פרדי... גם בשירים הכי עדינים של קווין יש את הטאצ' של פרדי שפשוט הופך אותם לטובים. זה נשמע לי שכל מה שהם, ובעיקר בריאן, מנסים לעשות יוצא רכרוכי מאד ואולי גם קצת "זקן"... מצד שני, לא התעמקתי יותר מדי בקריירות הסולו של בריאן ושל רוג'ר וגם לא התעניינתי יותר מדי ב-QPR... מה ששמעתי לא אהבתי, ואני לא מרגיש יותר מדי צורך להתעניין.

lba4

New member
ממש אבל ממש צודק..

בלי פרדי אין את הקסם של קווין..

אני חייב להסכים איתך!

גם אני באמת אוהב יותר את הגירסה החיה של רוג'ר! וזה לא אומר שגירסת האולפן החדשה לא יפה - גם היא יפה מאוד.. אבל רוג'ר הוא רוג'ר!!!!

lba4

New member
שאלה לי..

סליחה על הבורות.. ויש לי גם תירוץ אני חדשה פה..:] אבל יש עדיין את הלהקה.. כאילו הם המשיכו אחרי שפרדי מת?.. אני אשמח לקבל על זה קצת פרטים.. אגב שמעתי את השיר ולא ממש אהבתי..

למעלה