SAVRD THE WORLD

SAVRD THE WORLD../images/Emo87.gif

איזה כוחות על הייתם נותנים לשחקן או שחקנית מרבלדה- ולמה? איך זה עוזר לו? איזה כוחות לא הייתםן נותנים לשחקן/ית? ולנה? ואיך זה יגרום לו נזק? ואיזה דמות לא מגיעה לו כוח "שאיבה"
? (פה הכוונה כמובן ברמיזה מינית. מי שמספיק סוטה- יודע.)

עונה

איזה כוחות על הייתם נותנים לשחקן או שחקנית מרבלדה- ולמה? איך זה עוזר לו?היייתי נותן לדולסה כוחות על ... .... .... (יש פה ילדים קטנים) איזה כוחות לא הייתםן נותנים לשחקן/ית? ולנה? ואיך זה יגרום לו נזק?לא יודע ואיזה דמות לא מגיעה לו כוח "שאיבה"?סלינהה עוד תאכל לי אותו תחשוב שזה בגט חחח

אני כותב הרבה יותר גרוע../images/Emo87.gif

כתבתי כבר אוננות. אתה יכול לכתוב חופשי

לכתוב חופשי איזה כוחות הייתי נותן ל

לדולסה אתה רוצה שהבנות הקטנות יקבלו טראומת טרום סקס חחחח והמילה אוננות תאמין לי היא כלום לעומת הכוחות חח

אז כתוב במסר../images/Emo87.gif

והבנות לא אכפת לי מהן
גם ככה הן יבינו את זה אח"כ...

meytula

New member
אני אפילו לא רוצה לדמיין איזה כוחות

הענקת לדולסה

shiranydulce

New member
חחח אשכרה הבנים היו נותנים לה

כוחות על שעדיף שלא ירשמו אותם פה חחח

shiranydulce

New member
עונה

איזה כוחות על הייתם נותנים לשחקן או שחקנית מרבלדה- ולמה? איך זה עוזר לו? הייתי נותנת ללופיטה כוחות על שכל מחלה היא תירפא וזה היה עוזר לאחותה להחלים מהמחלה ואז לופיטה לא הייתה מדוכאת ואימא שלה לא הייתי מטרידה אותה ומשתמשת באחותה איזה כוחות לא הייתםן נותנים לשחקן/ית? ולנה? ואיך זה יגרום לו נזק?לא ההיתי נותן לאון בוסטמנה שום כוח כי הוא גם ככה מזיקק ואיזה דמות לא מגיעה לו כוח "שאיבה" ? (פה הכוונה כמובן ברמיזה מינית. מי שמספיק סוטה- יודע.) לא הבנתי אבל לפי התשובה של יריב יש לי כיוון אבל אני לא בטוחה

למעלה