save the child!

WhiteShadows

New member
save the child!

כבר קראתי על זה בפורום של האתר הרשמי לפני כמה שמן אבל לא הייתי בטוחה...ואז היום ראיתי התיחסות לזה במעריב לנוער.. כאילו על אפל סלחנו לכם...ואפילו חיבבנו את השם בדרך מעוותת כלשהיא.. אבל מורטימר?!?!?!? בחייכם! אתם רוצים שהילד יסבול כל חייו? אני מעריכה את המקוריות שלכם אבל הגזמנו... מה גם שמורטימר זה מלשון מורטו שזה מוות בלטינית..אז באמת לא כדאי לכם לקרוא לו ככה.. נראה לכם שכריס יקשיב לי?

WhiteShadows

New member
כע><

אם היה לי סורק הייתי סורקת את הכתבה... בכל אופן גם רשמו על זה בפורום של האתר הרשמי..

jony543

New member
מסכנים הילדים

apple מורטימור [איך מאייתים את זה
] בנדם מוזר ללא ספק

steelwater

New member
מורטימר?

ככה הם קוראים לילד שלהם? או מיי... אבל לא יפה להתערב להם! שיהיה להם ולילדים שלהם רק טוב חחח. אגב, הוא נולד כבר? ואם לא אז מתי הוא אמור להיוולד?

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifאויי נוב אמת דיי להתעסק בחיי

הפרט שלהם..שיקראו לילדים שלהם איך שהם רוצים.. חוץ מזה שאפל זה שם מאוד חביב אני אלר ואה בזה שום דבר רע..

HiLaLy1

New member
לא נורא

אני בטוחה שהם יקצרו את השם שלו לטים או משו.. אז זה סבבה.. ומורטימר לא נחשב מקורי בכלל זה נראה לי אפילו ישן מאוד

WhiteShadows

New member
חח כן גם לי התקשר עם וולדי

אפל זה באמת שם ממש מגניב אבל מוזר כזה... אני יודעת שזה לא עניינינו ושיעשו מה שהם רוצים אבל בכל זאת זה עצוב... ילד כל כך יפה עם שם כזה.. ועוד גווינית' רוצה את השם הזה בגלל דמות מסרט של שפילברג או משו כזה.. ציפיתי למשמעות עמוקה XD

למעלה