Saturn over AC

גב

New member
עוד משהו...

בקשר לשאלה על נוגה`לה: כל היבט או מיקום פחות או יותר מובנים (כתוב בספרים, באתרים וכד`), הבעייה היא השילוב בין כולם, והפרופורציות שכל דבר תופס לעומת האחרים. אז ברור שאם אחד מהחבר`ה הוא שליט המפה וכאלה, הוא יהיה יותר דומיננטי, אבל מה אם לא? ומה עם האחרים? ומה יהיה עם כל השאלות שלי?

אלדר

New member
לאט לאט....

ויענו לך על כולם רק סבלנות יותר ותראי מה את בכלל לחוצה?? זה יהיה קצת יותר זמן אבל אני משאר שיענו לך על כל השאלות מתי שהוא בזמן פנוי מספיק ובהצלחה

גב

New member
שבי, המפה שלך

``עיינתי במפה שלך, שבי, ומאדים, לפי כל שיטות חלוקת הבתים, נמצא בבית 7 ולא 8!!! האמת שרציתי לשאול לגבי עוד משהו לגבי המפה שלך, אבל אני מחכה לאישור לחשוף את הפרטים. נ.ב התעייפתי מתכונתי המפותחת לשאול כל-כך הרבה שאלות, טקסר/טסקר(סליחה, לא זוכרת מה קודם למה).

לכל שאלה - תשובה..

עשית ב ל א ג ן טוטאלי...!! אבל בשביל זה אני פה (לנקות אחרי אחרים..) אז בואי נעשה קצת, אבל קצת, סדר, אוקיי? 1. אהההה!! עכשיו הבנתי את ``בהצלחה בפאריס``... מה את יודעת - ניצחנו!!! לשנה הבאה בירושלים הבנויה (עיר האורות השנייה, או הדוסים..) 2. עזבי את חלוקת הבתים... תשתמשי בשווים - זה הכי טוב!! זה בטוח יפתור לך את הבעיה.. TRUST ME! 3. ובקשר לנוגה... מורכב? למה?! נוגה בבית 12 (להזכירך, זה הבית של הדגים) בסרטן מראה על אדם מאוד רגיש. אדם שמאוד זקוק לאהבה בחייו.. והוא נוהג לגונן ולהגן על בן הזוג - כמו אמא על ילדיה... הוא נותן הרבה במערכת היחסים, ולא מצפה לתמורה.. אם זאת חשוב לו להרגיש נאהב.. וחשובה לו הנאמנות. הוא מאוד תלותי בבן הזוג. א ב ל (וזה אבל גדול) נוגה`לה שלנו בצמידות למרקורי... והוא לא כוכב תלותי כלל וכלל... יותר מזה - שהאהבה בעיניו נתפשת כמשחק.. ושהיא נמאסת עליו - הוא פשוט מחפש פרטנר חדש.... ופה מתחיל הניגוד הראשון שלנו! בואי נגיד שאת מאוד תלוייה בזולת, תמיד עוזרת.. אבל תמיד יש צורך פנימי בחופש, בגיוון במערכת היחסים ובשינוי.. אבל חשוב לך הביטחון הרומנטי.. ולכן הצורך הזה נשאר רק צורך נפשי.. ולא ממש בא לידי ביטוי - זה יכול להביא לתסכול, כי את דורשת שינוי, אך מתקשה לגמור מערכת יחסים שנותנת לך ביטחון עצום (נוגה סרטנית)... כמובן שהריבוע לאורנוס לא ממש עוזר בכל הקטע הזה.. כי החופש רק מתחזק.. וכשאת מקבלת את הביטחון מנוגה.. מתחיל להתעורר הצורך האורני לחופש... וכשיש לך חופש (שקיבלת לאחר משבר..) שוב מתעוררת לה נוגה ורוצה שתספקי את הצרכים שלה.. וכך את רבה בין התלותיות לעצמאות - כשכל כוכב מושך אליו... ובקשר לשליטי המפה - מה ההיבטים שלהם? מיקומם בבתים 3 ו- 11 שהם בתי אוויר, בהחלט מראים על צורך בתנועה ומרחבים (שוב אותו צורך מעצבן..) שכמובן מפריע לנוגה שכולה רוצה בן זוג נחמד להקים איתו בית... 4. ברור שילידים של שלושה חודשים (את בטוחה שזה לא חודשיים בערך), לא צריכים את אותה אישה - אבל בגדול, כן! תראי, ילד שנולד ביום מסויים הוא בעל מפת לידה דומה (להוציא את הבתים) לילד אחר שנולד באותו היום - אך בשעה אחרת. לפעמים הם הפכים גמורים.. כי השעה משנה הכל! אבל עדיין יש להם הרבה מן המשותף.. כי אצל שניהם, לדוגמא, מרקורי בשור עם 120 מעלות לנוגה... וכך גם שאר הכוכבים באותם מזלות ואותם היבטים. מסקנה: הם הפכים גמורים, אם הרבה מן המשותף.. אוקיי? כך גם מי שמאדים במזל מסויים (כל מי שנולד באותם 3 חודשים)... כמובן שאצל כל אחד זה ייתבטא אחרת כי מאדים יימצא בבתים שונים ויתהבט שונה... וזה משנה את כל התמונה! אבל עדיין יש לכל ילידי שלושת החודשים הרבה מן המשותף - כי מאדים באותו מזל...! 5. לא! מבנה המשולש לא ממש עוזר.. :) לעניין הבדיחה.... למה?? תסבירי! ;-( אכן מאדים בבית 7, MY MISTEAKE, קורה... ואת רשאית לחשוף עוד פרטים.. אין לי מה הסתיר :cool: האי זה לא שתזהי אותי אם אני אלך ברחוב... התעצלתי לבנות לך מפה, סורי, שבי - THE ONE AND ONLY...

גב

New member
כל הכבוד, שבי

סחה על הניתוח!!! הבדיחה, נווו... ג. יפית, קומפולסיביות לפרסם... דההה... לא משנה. (כל הפורום צופה). ובקשר אליך: אתה מוכן להסביר לי מה אומרים כירון, ראש דרקון, נוגה ושמש בבית 2 אצלך? ונוסף על כך - 180 של השמש לאורנוס??? בנאדם! עוד קצת בקשר אליך: לך אל הנמלה עצל... לילה טוב ושינה מתוקה, ג.ב.

מה זאת אומרת?!

כשנולדתי בא כירון, שליט בתולה, לבקר את ראש הדרקון... את יודעת... רצה להשיג קשרים עם הדרקון... אבל אז לתדהמתו הוא גילה שכבר השמש ונוגה נמצאות שם - ומכיוון שהם מסוכסכים הרבה מאוד שנים הוא החליט לברוח.. ראש הדרקון החמוד עשה סולחה וכולם נשארו בבית 2 - חיים באושר ועושר (עושר, בית 2, הבנת? לא משנה!) אבל לא פה מסתיים סיפורנו... מסתבר שאורנוס היה דלוק על נוגה`לה שלנו הרבה מאוד זמן... אבל השמש מגינה על נוגה הפגיעה מפני אורנוס ``הפרפר``... אז כמובן שהוא כועס עליה - ועכשיו הם רבים לעולמים בהיבט של 180... מה לא ברור? לילה טוב שבת שלום שבי

אלדר

New member
איזה פירוש נחמד פירשת שבי!!!!!

קצת ציורי מידי אבל נחמד מאוד

גב

New member
הרהור

הניתוח ששבי נתן על אספקט, כמו במקרה זה, נוגה`לה והמודל הפנימי של הזוגיות נשמע קולע ונכון. זה דבר שקורה הרבה באסטרולוגיה ובשיטות שונות של אבחונים של בני אדם. הניתוח יוצא בול, אבל בדיוק מתאים. אבל, אם חושבים על זה, אותו ניתוח יכול להתאים ל- 20% מהאוכלוסיה לפחות. ואז מה? אז מצד אחד, האסטרולוגיה בולשיט, הרי כל דבר שתאמר יתאים איכשהוא להרבה מאוד אנשים. מצד שני, אולי לא. הרי כולנו בני אדם שפועלים על-פי פחות או יותר אותם מנגנונים ועם מאגר רגשות והתנהגויות בסיסי דומה. אז או ש... או ש...

מצד אחד לדבר, מצד שני - להקשיב...

אוקיי - טענה נחמדה.. אבל לא בהכרח נכונה... כי ב-ח-י-י-ם לא אמרתי שאותו ניתוח יהיה זהה אצל 20% מהאוכלוסיה (פחות או יותר..) ואני גם לא מאמין בזה (שכן...) אבל בהחלט יש הרבה מן המשותף.... תראי, הרי לפעמים לדור שלם יש מן המשותף (כמו דור הפרחים)... עובדה! והאסטרולוגיה מסבירה מצויין גם למה (כוכבים איטיים באותם מזלות). אם את עדיין ספקטית - אז הנה תשובה שכתבתי פעם למישהו.. זה בטח יעניין גם אותך ;-) דוגמאות שייגרמו לך לחשוב שוב: (1) היה היה סטטיסטיקאי העונה לשם ``מישל גוקלין``. הוא היה סקפטי כמוך - אבל לא רק זה - הוא ניסה להוכיח מדעית שהאסטרולוגיה היא שום דבר מלבד שקר וכזב. כשגילה את תוצאותיו... הוא נהפך לחוקר נלהב של השיטה!! הוא אסף ובדק מאות ואלפי מפות לידה וסיווגם לפי מקצועות. הוא גילה שלכל בעל מקצוע מסויים יש כוכב משותף באזורים במפה אותם כינה ``אזורי מתח גבוה`` (כרגע זה לא חשוב מה זה). לדוגמא - שבתאי נמצא באזור זה אצל כ-ל האנשי מחקר ומדע למיניהם או רופעים ומדענים. נוגה באזור זה תרמוז על כ-ו-ל-ם שהם אנשי ציבור או אומנים (מוסיקאים, שחקנים וכו`). טיפוסי מאדים יהיו אנשי צבא, ספורטאים או אמנים דינמיים (ואן גוך). וכדומה וכדומה.... מדהים לא?! (2) בשנת 51` ג`ון נלסון הועסק ע``י חברת אר.סי.אי על מנת לגלות את הגורמים המשפיעים על ההפרעות בקליטת הרדיו. כבר מזמן גילו שהכתמים על השמש, הנקראים ``כתמי שמש`` (מן הסתם) משבשים את קליטת הגלים... שלא כצפוי, גילה נלסון שכתמים אלו הופיעו כאשר מספר כוכבי לכת ניצבו בשורה כשהם יוצרים עם השמש זווית ישרה (90 מעלות) או התקפית (180 מעלות). כמובן שחברת הרדיו שמחה ממצאים אלו.. אך גם האסטרולוגים שכבר מאות שנים כינו זוויות אלו ``דיסהרמוניות`` או ``רעות``. (3) אם מדברים על כתמי שמש.... דבר משונה הוא - כשתופעה זו מתרחשת עולים מקרי התקפי הלב... מה הקשר? המדענים לא יודעים עוד! אבל בוא אני אגלה לך סוד... האסטרולוגיה כבר אלפים בשנים שהיא קישרה את השמש למזל אריה הרגיש, תן ניחוש, נכון! ללב! (4) אם תועיל בטובך, תוכל לעיין בעמודים הראשונים של ספרה של טלילה סטן - אסטרולוגיה וההורוסקופ שלך. שם תמצא תמונות של שתי ילדות זהות בהופעה החיצונית, תאומות לכאורה, רק שאין ביניהן שום קשר דם!! אבל מה שכן - הן תאומות אסטרולוגיות! (5) אם מדברים על תאומים אסטרולוגיים, ידוע על מלך ובעל מסעדה שהיה להם אותו השם (ששכחתי מהו.. סורי) והם היו תאומים אסטרולוגיים - רק ששם זה לא הדבר היחיד המשותף שהיה להם... הם התחתנו באותו התאריך, שמות נשותיהם זהה(!), הם התחילו בעבודתם (המלך כמלך, הטבח כטבח) באותו התאריך, ואף מתו שניהם באותו היום, הפרש של דקות בלבד.. שניהם ברצח!! (6) ידוע שהירח משפיע על הגאות והשפל... ואם הוא מפיע על טונות של מים, הוא לא יכול להשפיע על מי הגוף שלנו שתופסים לפחות 70 אחוז מגופינו?? וחוסר האיזון של המים בגופינו לא יכול להשפיע על מצבי הרוח והבריאות?? (7) ואם בבריאות עסקינן.. אבי הרפואה סוקרטס החליט שכאשר הירח נמצא במזל מסויים אסור לנתח את האיברים הרגישים למזל... (הוא היה גם אסטרולוג). בכל אופן, שנינו יודעים שבפועל המצב לא כך, ואם תעקוב אחרי המצב תראה שאכן כשמפרים חוק זה הניתוח או שלא עובר כראוי או שגורם אפילו למוות! עכשיו אתה בטח מבין למה 5% ממקרי המוות בבתי חולים הם מניתוח ``שללא שום סיבה נראית לעין`` נכשל. זהו בעיקרון הדוגמאות שלי.. יש עוד מלא... אבל אתה בטח מבין למה אני לא אמשיך... ובקשר אליך - תבין שבגלל שלא נתת שעה מדוייקת קשה ``לקרוא`` אותך... ANYWAY - אתה אדם מאוד אופטימי ושמח, רחב אופקים, סקרן, אוהב חיות וחופש - אך גם יודע מתי צריך להגיד ``סטופ`` עד פה. כשצריך אתה יכול להיות אחראי, אבל בד``כ לא לוקח עליך אחריות.. בעל חוש הומור.. ואם הניתוח הזה לא נכון (ותגיד את האמת, כן!) אז תנסה אותי פעם הבאה עם שעת לידה. באתי בגלל הסקרנות, נשארתי בגלל הסקפטים שבי

גב

New member
מצטערת, לא בקטע של פלאפונים

1. את הסיפור על מישל גוקלין אכן שמעתי בתוכנית על אסטרולוגיה ששודרה בערוץ 8. איזורי מתח גבוה הם כ-5 מעלות מהקוים שמתחילים את בתים 1,4,7,10? (אם כן אז מה אומר צדק שיושב באיזור כזה?). 2. בין אם הדוגמאות נכונות, עובדות, משכנעות ומה לא, ובין אם לאו, אני נוטה דוקא להאמין או ``לתת צ`אנס``, אבל עדיין כמו בכל דבר השאלה עומדת בעינה : א. קטונו מלדעת. בין אם זה בשאלה איך נברא העולם ולשם מה, או מה אנו עושים כאן וכו`וכו` (לדיונים אחרים). כל מה שנותר לנו הוא להאמין, לראות מה עושה לנו טוב ולהמשיך לחקור ולבחון. ב. גם אם נחרוץ כי האסטרולוגיה היא היא הדבר, עצם זה שקיימות גישות שונות, ושניתוחי מפות ע``י אנשים שונים יניבו תוצאות כה שונות, שוב מעלה את השאלה הקודמת רק בפן מצומצם יותר: אם להאמין - איך נדע שדוקא הניתוח הזה נכון? אותו הדבר קיים, אגב, גם בשטח המדע הרציונאלי, המוכח והבטוח, שכל שני וחמישי מוצאים מחקרים שונים שתומכים בגישות סותרות. שלא נדבר על מחקרים שבודקים את אותו הנושא ומעלים תוצאות הפוכות. וזה דוקא מחזק את מה שכתבתי ב-א. בכל מקרה שבי, גם אם אתה מאמין נלהב, תמיד טוב לנפש (וגם לגוף, הגמישות, הגמישות) להטיל ספק, לשאול, לבחון, ותמיד בסוף לבחור את מה שעושה לך טוב. אז כל טוב, נתראה בשמחות, ג.ב.

זה היה בזק... ;-)

אני בהחלט מציע לך לקרוא את ה``מאמר`` שלי `הכתם על הקיר`.... תלחצי את זה בחיפוש בפורומים שמצד שמאל למעלה.. ותמצאי את זה קריאה מהנה שבי :)

אכן איזורי מתח גבוה הם קרנות המפה..

אותם מעלות שפותחות את בית 1, 4, 7, ו- 10... עם סטייה של כ- 5 מעלות... לארג`ים נותנים 8 ;-) מה עוד את רוצה לדעת עליהם? כי בזה בערך מסתכם הידע שלי... שבי

אה..! שכחתי את צדק.. B-(

צדק שיושב באיזור כזה (גם אצלי, אגב).. מראה על אנשים שאפתניים ואוהבי קהל, חופש, מרחבים והתנסויות... הרבה פוליטיקאים כאלה.. גם מהמרים.. עיתונאים או שחקנים.. בכלל הם נועדו להגיע לעמדה גבוהה אם המפה עוזרת - אם לא אז הם יימצאו תסכול... הרבה פילוסופיה והתעניינות בדת.. אוהב את החיים ואופטימי. שהצדק יהיה איתך שבי

גב

New member
אופטימיות היא הסוד

או לפחות אחד מהם, לחיים שאוהבים (או לאהוב את החיים). מה יכול לתמוך במפה את מה שכתבת על צדק באיזור מתח גבוה? ג.ב. נ.ב. קראתי את ``מאמרך`` (הגרשיים במקור). אכן, זה שוב מחזק את תגובתך הקודמת, שגם אם אסכים איתך, עדיין נותרות השאלות...

אלדר

New member
מצטער ``גב`` אם פגעתי.....

אבל מה זה בדיוק תכונה מפותחת לשאול שאלות? בכל חיי לא שמעתי על תכונה כזו!! ואני עוד תאומים שכל כך סקרן ויש לו דחף די גדול לשאול שאלות לא שמעתי על תכונה כזו!! ממש נס קרה כאן!! טוב תודה לך ``גב`` שגילית לי תכונה חדשה בתאוריית האנושות אבל שוב מעולם לא שמעתי על תכונה כזו ושמי הוא טקסר רק באנגלית tksr וזה משנה מאוד אבל לא חשוב ואל תתייאשי מלשאול שאלות כי בלי לשאול היה עומנו עקר ומשעמם הרבה יותר ורק בגלל שאלה שאלות אפשר להגיע לפיתרון כי אם אף פעם לא היוא שואלים אותך כמה 1+1 מעולם לא האית עונה על זה ואז לא איתה לזה תשובה כי לא שאלו!! אז זו רק דוגמאה אחת מיני רבות ושוב סליחה אור ואהבה לכולם שלכם tksr!!

אלדר

New member
שבי זה כנראה בגלל הטלה שלך....

שהוא לרוב חזק מאוד בכל הקשור כי הוא לא מתיחס כל כך לסביבו והוא לא מסכים לחשוב אחרת לכמה זמן עד שהוא מבין שזו טעות וגם התאומים שלך עוזר לך להיות חזק מאוד זה ברור ועוד משהו אחד שבי יש לך אולי אחד מ4 המספרים שלך 17 במקרה?? כי לפי מה ששמעתי יש במספר זה יכולת אדירה להתגברות רוחנית על רוב הדברים שקורים לנו בצעירותנו אז אם יש לך אין פלא שקל לך להחזיק מעמד וחבל שלי אין בכלל מטלה (כאילו אין לי שום כוכב שם אז זה לא מודגש אצלי בכלל ואולי זה בכלל לטובה?) אז אור ואהבה לכולם ושבי תמשיך להיות חזק שלך tksr

למעלה