Satori is here to stay

Satori

New member
Satori is here to stay

אין לי מילים להביע את שימחתי הרבה !!! כבר מספר שנים שאני מחפש פורום בו אוכל להקים את ביתי הוירטואלי... לא תאמינו... אפילו ניסיתי פעם להתחבר לפורום "השמנה והרזיה" (זה היה הפורום היחיד שהיה קשור בעקיפין...) ושם... אבוי... פגשתי אנשים שאמרו דברים נוראיים... כמו למשל, בחורה שהסבירה שהיא ירדה שני קילו ושהדבר מאוד מאכזב אותה, משום שהיא רצתה להוריד יותר... כמה נורא נכון ? וזה עוד כלום... בתור תגובה, בחורה אחרת אמרה משהו נורא בהרבה... היא ניסתה לעודד אותה עם משפט כמו: "חמודתי, תחשבי שהוצאת 2 חבילות גדולות של סוכר מהגוף שלך.. וזה ממש הרבה".............. לא האמנתי שאני קורא את זה... אז הייתי חייב להגיב, וכתבתי משהו כמו "תפסיקו להתייחס לדבר היפה בעולם – גוף האדם, בתור חפץ דומם כמו חבילת סוכר או כל דבר אחר, ותתחילו להעריך ולאהוב את הגוף והיופי שלו" וכמובן שאותם "חברים" לא ממש התייחסו אלי מאותו רגע... אז שוב... אני שמח כל כך שסוף סוף יש לי בית חדש ברשת !!! HIP HIP HOOREY ברכות לבביות לכל החברים החדשים שלי (וגם הישנים שכר מכירים אותי) וכמובן לגילה ועופר. נשיקות, סאטורי

מעניין

2 חב´ סוכר, שזה 7 קרטוני ביצים, 6 פחיות קולה (דיאט או לא דיאט? זותהשאלה) ותבנית וחצי עוגת גבינה. HIP HIP ואז בא היפופותם ואכל את כולם. תרגיש חופשי להוסיף 5 סוכר לתה שלך, מאמוש. כאן זה בית. (וזה גם יעשה אותך היפראקטיבי, תענוג)

ב ר נ ד ה

New member
ברוך הבא........./images/Emo141.gif

אם בית חם לך חיפשת את המקום הנכון מצאת זהו הפורום המדליק ביותר ברשת חברים בו מגוון צבעי הקשת בית אמיתי אוהב וחם שיש בו מקום לכווווולם

גילה37

New member
ברוך הבא לביתנו החדש \ישן

אני טוענת שאם אישה שמנה היא אישה שמרגישה שמנה ויש לי חברה רזה ממני לובשת מידה 42 והיא כל הזמן מתעטפת וכל הזמן בדיאטות וכל הזמן בוכה לי כמה היא שמנה וכמה רזתה....והיא לא מבינה למה לי זה לא איכפת האמת שאני לא מרגישה שמנה ואני כן .... הנושא של הורדת 2 קילו סוכר מהגוף זו הבדיחה לש שומרי משקל והיא מאוד ידועה , לא מוצלחת ....

Satori

New member
אכן כן..../images/Emo24.gif

גילה, אם זה סוג הבדיחות שרצות שם בשומרי משקל, אפילו אם הייתי שמן לא הייתי מכבד אותם בנוכחותי… אנרכיסטית, הצחקת אותי. תודה. זה מאוד חסר לי בימים קשים אלו… ברנדה… למה התכוונת כשאמרת "בכל צבעי הקשת" … (צחוק בקהל) מאי מאי… ידידה ותיקה שלי… תודה לכוווווולם

למעלה