SATORI היקר..כמה מילים

SATORI היקר..כמה מילים

אם היית טורח לנסות להבין את מה שכתבתי אולי היית מגיב אחרת. אני לא בנאדם ששופט אנשים לפי המראה החיצוני שלהם , ההפך מזה הוא הנכון , אם היית מנסה לשאול או להכיר אולי היית מבין את זה. שאני כתבתי על החיצוניות זה היה למטרה אחרת לגמרי ממה שאתה הבנת כתבתי שם שהבחור אמר שהוא נראה חטוב ובלה בלה בלה ובסוף מגיע ההפך לגמרי ובחוצפתו הוא אומר לי "אה את באמת שמנה? חשבתי שסתם אמרת" וגם כתבתי שם שלי , אין בעיה עם עצמי ואני אומרת מההתחלה שאני שמנה , אז אולי פעם הבאה תנסה לקרוא מעבר למה שאתה רוצה לקרוא ואולי תבין מה למה אנשים מתכוונים ולא אני לא מתרצת את עצמי ולא אני לא ילד מתבגר שסתם בא לפורום להציק , ואני חשבתי שהפורום הזה הוא מסביר פנים , חשבתי שאני יכולה לבוא לפה ולפרוק דברים מהלב , יש דברים שרק בחורות שהן שמנות כמוני יכולות להבין , כי מה לעשות , גם אני שמנה . טעיתי. קורה.

ועוד דבר

הפנטזיות שלי לגבי הגבר שלי הן שלי ואין לך שום זכות לשפוט אותן בין אם אני מפנטזת על גבר עם זיפים ואפטר שייב ובין אם אני מפנטזת על גבר בחוטיני וסנדלים תנכיות , זאת הפנטזיה שלי והבעיה שלי.

z i s y l e

New member
יקירתי.....

כמו שאת מבקשת שלא ישפטו אותך, וכמו שאת מציגה את דעותייך, את צריכה לדעת שיש מגוון רחב של תגובות שלא תמיד ימצאו חן בעינייך. זאת המטרה של הפורום. אחד מביע דעה - שני מגיב. ולא, לא טעית - תמיד תוכלי לפרוק דברים מהלב ואנחנו נהיה כאן להקשיב,לעודד ולפעמים גם להביע דעה השונה משלך.
זיסי

אין לי בעיה עם דעות שונות משלי

יש לי בעיה ששופטים אותי ומנסים להציג אותי כמו משהו שאני ממש לא בכמה וכמה הודעות...

Satori

New member
ע נ ק !!!

חברים וחברות, תרשו לי: WOW איזה יום... אני מגיע לעבודה, שום דבר חדש, נכנס לפגישה, שוק המניות בירידה, ואז עוד פגישה, שוק המניות עובר לעליות קלות, מחזורי מסחר נמוכים, במילה אחת: משעמם. מה עושים ? אני נכנס לפורום שאני כל כך אוהב, מי יודע ? אולי קיבלתי איזה מסר חביב מהבחורה היפה בעולם, אולי בחורה מקסימה אחרת כתבה הודעה משעשעת או בדיחה מצחיקה, מי יודע ? ואז.... לא להאמין !!! השם שלי מתנוסס לו בראש הדף ! רעד בכל גופי, צמרמורת... הנה כבר נדמה לי ש- SATORI יוצא מהאנונימיות שאפפה אותו ועולה ככוכב אל על... ממש כך, הודעה שלמה שכל כולה על סאטורי... אחרית הימים. אבל מה, במקום שירי הלל ושבח לאחד וליחיד, במקום הודעה כמו "אתה משהו מיוחד" או "אתה ולא אחר מים סוף על ים כינר" או "סאטורי, הצ´ק בדרך אילך" יש הודעה שלילית בעליל... זהו, מגדל הקלפים שלי מתמוטט. אה.. ובקשר להודעה, "כן אני שמנה", אני ממליץ לך לקרא שוב את ההודעה שלך, את ההודעה שלי ואת שאר ההודעות בשרשור שלך אי שם למטה. ועכשיו תקראי עוד פעם. אני מקווה שעכשיו הכל ברור. אם עדיין לא לפחות ניסיתי. סוף שבוע רגוע ופרוע לכולם !

למעלה