SAT II - Subject Test - Modern Hebrew

PhatAss

New member
SAT II - Subject Test - Modern Hebrew

שלום לכולם, רוב הקולג'ים שאני מעוניין להירשם אליהם דורשים, פרט ל-SAT, גם שני מבחנים נושאיים. הבנתי שניתן לעשות SAT II בשפה העברית, כחלק ממספר מבחנים בשפות זרות (איטלקית, יפנית, ספרדית, צרפתית ועוד). הרמה במבחן פשוטה מאוד, ובנקל ניתן לקבל 100% (800) במבחן. שאלותיי הן - הרי זו די רמאות, עברית זו שפת האם שלי. האם יתייחסו לציון הגבוה במבחן כשווה ערך לכל מבחן? והאם ניתן לעשות את המבחן בעברית בארץ?

thebride

New member
אני עשיתי

זה היה לפני 4 שנים, ואת המבחן העבירו, כמו את ה SAT I בבית ציוני אמריקה. קיבלתי במבחן כמובן 800 והתקבלתי לאונ' שרציתי, אני לא יודעת אם הם ממש התייחסו לציון שלי ב SAT II או לעובדה שאני מישראל ולקחתי את המבחן. בכל מקרה לא היו לאף אונ' תלונות על המבחן.

אורי די

New member
sat 2 hebrew

I have been told it's not advisable. even if the school you're applying to permitts taking that test, it'll look like you chose the easy way out that's the way i see it. and it won't look really good on your application. some schools even mention you're not allowed to take a test in your monther tongue. find out at your specific schools​

badror

New member
גם אני שוקל את זה...

שים לב שבחלק מהאוניברסיטאות הם דורשים רק את הציונים (ללא הנושא שבו נלקחה הבחינה)..כך שזה נותן יתרון אדיר לקחת את הבחינה בעברית. מצד אחד זאת הדרך הקלה (כמו שמישהו אחר ענה לך), מצד שני יש לנו יתרון כדוברי שפה שנייה על אלא שאין להם שפה שנייה - זה כל היופי, לא?

למעלה