Sasshiiburi בונאאא כמה זמן כבר לא נכנסתי לפורום. נעים לראות את כולכם שוב.
O Omoshiroi New member 20/8/04 #1 Sasshiiburi בונאאא כמה זמן כבר לא נכנסתי לפורום. נעים לראות את כולכם שוב.
O Omoshiroi New member 20/8/04 #2 אני מחפס אתרים מהם אפשר להוריד מנגה מנגה זה ספרים יפניים , מין קומיקס יפני כזה . אני מכיר רק אחד והוא ב אנגלית( הספרים באנגלית). taskette kudasai
אני מחפס אתרים מהם אפשר להוריד מנגה מנגה זה ספרים יפניים , מין קומיקס יפני כזה . אני מכיר רק אחד והוא ב אנגלית( הספרים באנגלית). taskette kudasai
O Omoshiroi New member 20/8/04 #3 יש פה יפנים בכלל? אני מעוניין ב להכיר חברים יפניים . חיחיחי כל שער העדות גם אחלה .
O Omoshiroi New member 20/8/04 #4 איפה אפשר להוריד מילון ביפנית??? ולאן כולם נעלמו? Minna san wa doko ni iru ka ' boku wa hitomi ' koko wa kowaii
איפה אפשר להוריד מילון ביפנית??? ולאן כולם נעלמו? Minna san wa doko ni iru ka ' boku wa hitomi ' koko wa kowaii
B Bloodless New member 21/8/04 #8 לאט, לאט, מי רודף אחריך? אני מורידה מסאקורה קריסיס ואו מנגה. זה מילון טוב מאוד שעונה על דרישותי בדרך כלל, הוא מומלץ.
לאט, לאט, מי רודף אחריך? אני מורידה מסאקורה קריסיס ואו מנגה. זה מילון טוב מאוד שעונה על דרישותי בדרך כלל, הוא מומלץ.
N neko New member 20/8/04 #6 ../images/Emo12.gif ... זה לא צ'ט, אתה יודע, יכול להיות שיקח יום-יומיים עד שיענו לך...