sarkia

nepthys

New member
sarkia

(איך אני מעדיפה שאני אאיית את שמך בעברית לנוחותי?) אני יושבת ומחכה לדעותייך בנושא הכישוף. אני מניחה שנתקלת בו המון, הרי את ככלות הכל עוסקת במיסטיקה. אני גם רוצה לדעת מהו לדעתך ההבדל בין רייקי לכישוף שאמור לעזור להחלים...

Justin Angel

New member
אני חשבתי ש...

עדיין מחכה לעדר האיגרים הזועמים שיתנפל על הבית שלה וישרוף אותה. כל אחד בטעמו שלו אני מניח... :)

sarkia

New member
נפטי´ס, כמו שאת רואה....

השעה מוקדמת בבוקר ולא תמיד אני זמינה לדיונים שמאוד מעניינים אותי. אשתדל לענות בקצר קצר.נכון, אני גם עוסקת במיסטיקה בין היתר ואני מאמינה שרייקי הוא טיפול אנרגטי בגוף ובנפש וכישוף הוא שינוי בחירה של האדם אשר הכישוף מכוון אליו,במאגיה הלבנה כמו שאתם קוראים לזה. ברייקי אנו אמורים לבקש הסכמת האדם לעזור לו אישית, פרט לעצמנו. אני לא נתקלתי בכישופים שעוזרים להחלים או שאולי הגדרתך לכישוף היא אחרת ממה שאני מבינה? איות שמי בעברית - שרקיה תבואי לפסטיבל בכרמיאל שם תפגשי מכשפות אמיתיות ואני לא צוחקת חן, חן ושבת שלום

nepthys

New member
רייקי מול כישוף

לא יודעת מה איתך, בעייני זה אותו העיקרון.. עבודה אנרגתית, למרות שלפי מה שאור הצפון אמרה, אולי רייקי מבוסס על חשמל, ואז זה באמת שונה אבל רק בצורה הפעולה.. מה שאת בעצם אומרת זה שההבדל הוא שבכישוף לא מבקשים מהאדם לרפא אותו, וברייקי כן? ושבכללית, בכישוף מבטלים את זכות הבחירה של האדם? זה לא בדיוק נכון. הוויקאנים, שהם בערך, אם אני אנסח את זה בגסות למדי, הפגאניים היותר "נפוצים", מאמינים שאסור בחיים לפגוע במישהו, להשפיע על המחשבה שלו, או לעשות לו משהו ללא בקשת רשות. שאר הפגאניים וה"מכשפים" בכללית גם הם מאמינים בזה, תחת הנושא של חוקי אתיקה. לא יודעת, את לא חושבת שאת פועלת עם מעט דעות קדומות? אני מניחה שזה טבעי אם קיבלת את הידע שלך במאגיה ממכשפות שמופיעות ועובדות בירידים למיניהם.. הן עצמן גם לא פגאניות בד"כ, לא? אף פעם לא ממש פגשתי אחת..

WhiteWolf

New member
אני ארשה לעצמי להגיב

תלוי איך בדיוק את מגדירה כישוף. רייקי הוא שימוש באנרגיות בלבד, שאתה "מתחבר" אליהן ע"י סמלי רייקי. הסמלים האלה נגישים לכל אחד, אבל רק מי שעבר "פתיחה" לרייקי מכוונן כדי להשתמש בהם כדי לשאוב אנרגיה. את כל השאר הגוף עושה לבד, כשכמובן עדיף שהמטפל והמטופל יהיו במצב של גלי אלפא. כלומר התרגעות. חוץ מזה רוב מטפיל הרייקי שאני מכירה משתמשים בו זמנית גם בהילינג רגיל, שמשתמש בסוג אחר של אנרגיה. את זה אני מניחה שאת כבר מכירה.

למעלה